Демерджиев: Взети са мерки прокурорския син от Перник да не напуска дома си

Всеки бизнесмен с прякор ще бъде разследван, увери МВР шефът
3 ное 2022 13:34, Нели Христова
23
Демерджиев: Взети са мерки прокурорския син от Перник да не напуска дома си
Снимка: БГНЕС

Още много бизнесмени с прякори ще станат обект на проверки - нека да не остава обществото с впечатлението, че МВР има специално отношение към точно този бизнесмен. Така служебният вътрешен министър Иван Демерджиев коменитра от Бургас  полицейската акция от 1 ноември срещу бившия висаджийски бос Красимир Каменов - Къро.

"Нормална полицейска операция, но трябва да се анализириат събраните доказателства. Всеки бизнесмен с прякор го очаква подобна операция в близките седмици", предупреди Демерджиев.

Относно поведението на задържания прокурорски син в Перник, министърът на МВР обясни, че са взети мерки и "ако този човек напусне жилището си, няма да се върне обратно без да бъде задържан от полицията".

За бияча от Русе пък Демерджиев коментира, че по този случай всички преписки са в прокуратурата. И че вече е разпоредил всички териториални структури на МВР да проучат в аванс за такива случаи, за да може хора като бияча от Русе да бъдат поставени там, където им е мястото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
БЕЛЕНЕ преди 1 година
Да го ядьт прасетата. Нищо хубаво е го чака това кпеле!
14
0
 
0
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 1 година
Аз съм Васко Далавератс дете на глобализма но сега тираджия гастарбайтер в Америка и боря глобалюгите големите сиви и рептилиите сега ще вземем междинните изборите само 21% поддържат сегашната Америка има две Америка една на *** другата на патреотите като Льопен Костадинов Болсинаро Мелони и другите слушайте и се освемдомявайте събуждайте се че ни готвят да ни умрелят ще следя вече от Новаково новините,
13
2
 
0
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Да...БСП си събират урожая..БСП и СИЕ вън от политиката!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото има Демокрация ,толкова има и Бизнесмени в България !!!
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време през соца бяха роднина милиционер,роднина млиционер.Днес са роднина до роднина,до роднина,до роднина...все милиционери!Това си е дебилщиина от най-лош тип!Е как ще работи МВР?!Еми няма да работи!!!!!
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега ако излезе и пак се похвали ще направи МВР за смях.
9
0
 
3
 
! Отговори
ник преди 1 година
Аз знам за един бизнесмен с прякор Дрисакат. Чудно ми е него за какво ще го разследвате?
8
0
 
2
 
! Отговори
оти триеш ба ! преди 1 година
Туии,,,,,,,,,,,,,
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смех!Взели били мерки,всеки бизнесмен с прякор да бъде разследван.Хахахахахаха!Това най-новият виц ли е?!Хахахахахахаха!Леле,леле каква безпомощност лъха от МВР.Само роднини са там,цели РУП са роднини,че и някои делят пари с престъпниците.И на тоя фон,когато във всяка ОПГ има полцай,тоя обявява,че взели били мерки.Хахахахаха,смешницииии!!!!!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пореден път се доказаха безмислените закони в тая държава, с пари и връзки си безнаказан ,само празни брътвежи от безпомощни политици!!!
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продължаваме промяната
4
0
 
12
 
! Отговори
Мъкая преди 1 година
Взети били мерки. Да.. ако излезе ще пият кафе с тях или ще звъннат на баща му, че е само до магазина. Кви мерки сте взели страхливи мало*ници. Знаем ви мерките, като оня рецидивиста дето си беше пуснал брада и се разминавате всеки ден с него. Напишете кви точно мерки. Смееех
3
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
обещал е, че повече така няма да прави ?
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма полиция и всичко върви по наклона
1
1
 
14
 
! Отговори
Кух профил преди 1 година
Тоя сам си признава, че за нищо не стават и освен зулуми друго не правят. Защо трябва да се взимат едва ли не някакви специални мерки, щото тоя синковец да не излиза. Че то това е по презумпция при домашен арест. Яка наказания и да връщат заплатите, щото не са работили.