Турчин на съд, опитал да убие съпруга на любовницата си във Варна

Той я следял, причаквал я пред дома й, като дори станал груб
Обновена: 4 юли 2023 15:33 | 4 юли 2023 15:32, Йоана Цонева
26
Турчин на съд, опитал да убие съпруга на любовницата си във Варна
Снимка: Pixabay

Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 35-годишен турски гражданин, опитал да убие съпруга на любовницата си. Обвиняемият е постоянно пребиваващ в България.

Сагата започва през лятото на 2021 г., когато подсъдимият се запознал с жена, докато разхождали кучетата си в квартала. Покрай домашните си любимци двамата се сближили и станали интимни.

През октомври жената съобщила на А.М., че трябва да прекратят отношенията си, тъй като била сгодена за мъж, който работел в чужбина. Това никак не се харесало на обвиняемия и той постоянно я търсел да иска обяснения.

Липсата на внимание изострили отношението на А.М. към нея. Той я следял, причаквал я пред дома й, като дори станал груб. Това принудило жената да сподели всичко със съпруга си. През юли 2022 г. той се завърнал в България и сам се уверил, че А.М. непрекъснато следи съпругата му.

На 19 август 2022 г. мъжът извел кучето на семейството и поел по обичайния си маршрут. В този момент получил обаждане от съпругата си, която забелязала, че обвиняемият отново ги дебне. Мъжът се запътил към дома, когато А.М. се засилил към него и го ударил с нож в областта на врата. Последвал и втори удар в областта на гърдите. Пострадалият опитал да се защити, но неуспешно, след което А.М. го пробол и в крака.

Свидетел на нападението се притекъл на помощ на пострадалия мъж. Когато забелязал това, обвиняемият напуснал местопроизшествието.

Около три месеца подсъдимият се укривал органите на реда, когато в края на ноември 2022 г. бил задържан и привлечен към наказателна отговорност.

Нанесените от А.М. порезни и прободни рани наложили спешни животоспасяващи операции. По чудо лекарите успели да спасят живота на пострадалия.

Предстои делото срещу А.М. да бъде насрочено за разглеждане в Окръжен съд - Варна. Престъплението е класифицирано по чл.115, във връзка с чл.18, ал.1 от НК. Ако бъде признат за виновен той може да получи наказание "лишаване от свобода" от 10 до 20 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
0
 
! Отговори
Бай онзи преди 10 месеца
Удри Хасане .котаракът не е наш! Ей тази рана никога не зараства при жените .вечно ги сърби!
20
3
 
2
 
! Отговори
Дочо преди 10 месеца
НИКОЙ НЕ ТЕ ГОНИ ДА ХОДИШ В ЧУЖБИНА! НО ГЕРОИНИТЕ ВИНАГИ ОЦЕЛЯВАТ, ИЛИ С ТОЯ ИЛИ С ДРУГ! А ЧЕСТИТО НА НАС РОГОНОСЦИТЕ!
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Въпросът ми е какво точно е признала героинята, щото да ти каже "Докато беше в чужбина се шляпахме с Хасан, ама без любов само за спорта" и да тръгнеш да разхождаш кучето все едно нищо не е станало...
18
2
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 месеца
Не случайно е казал народа : битият бит, е-баннатият, е-баннат.
17
2
 
8
 
! Отговори
Баба чичолина преди 10 месеца
Далеч от влюбчиви като този Сега в затвора ще срещне новата си любов.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Странно те обикновено жените си колят не мъжете!
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Варненката каква е? Етническа българка или етническа туркиня? Или някаква друга? Да не е от веселия етнос?
14
0
 
16
 
! Отговори
Просто правило преди 10 месеца
"... двамата се сближили и станали интимни". След като си сгодена, няма да ставаш интимна с друг маж.Тогава до сакатлъци няма да се стигне.
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най лошо е когато ниско емоционално интилигент мъж вярва сляпо на женската драма.Едно момче в Дупница викаха му отверката преди години така го наръгаха и го убиха за няма нищо ,заради няква мъ7ла която прави драми .
12
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всяка българка обожава турските мъже,макар и на подсъзнателно ниво!!
11
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Имай в предвид ,разказа от нейна страна е звучал нещо от сорта на тука един луд ме следи и притеснява.Пропуснала е да каже че го е евала месеци наред ,била му е гадже ,и накрая го е изхвърлила като пдрцал защото съпруга и се прибрал.Жалко че и двамата мъже са станали жертва на такова същество .
10
0
 
24
 
! Отговори
Сери-ал преди 10 месеца
Т.е. докато гаджето е в чужбина да изкарва кинти за сватбата, мацката се плющи с турчина. После като се е прибрал годеника със заработеното, се оженили. На турчина му харесал меда и искал още, ама мацката не и се рискува и казала на вече мъжа си че някакъв й досажда. Мъжа излезнал да се разправя, и турчина го намушкал. Тука виждаме 2-*** мъже направени на *** от една ***.
9
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бас държа ,че наръганият е знаел само тази част от историята -"Един тук ми досажда". Това, че годеницата си е играла игрички докато е бил в чужбина му е било спестено.
8
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Плюете по евроатлантическите ценности но да знаете че ето това ни чака от другата страна на "барикадата"!---->>> Бъркаш, брат. Това са европейски ценности: турци, ножове, колене... все едно говорим за Германия. Хахахаха.
7
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Плюете по евроатлантическите ценности но да знаете че ето това ни чака от другата страна на "барикадата"! Там са евро-азиатските ценности и ислямизацията. Затова е добре да си седите на задните части и да внимавате какво си пожелавате. Във Франция вече плачат! и В Украйна плачат.....
6
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Жените правят такива глупости и после се чудят защо има домашно насилие
5
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
2, 'Тоя си мисли, че е в Анадола' -- с дюнерджийца на всеки ъгъл и чалга у всяка кола, не го виня!
4
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоз мъж, дето е в болница, когато излезе от там и осъди турчина, след това трябва да се разведе с таз ***. Заради една проста пуйка, която я засърбяло, за малко да го убият...
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Била сгодена за мъж в чужбина пък и бил съпруг...последно ?
2
2
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 10 месеца
АКО СТЕ ГЛЕДАЛИ ТУРСКИЯ СЕРИАЛ- ВРЕМЕТО ЛЕТИ! ЗНАЧИ НЯМА ДА СЕ ВПЕЧАТЛИТЕ ОСОБЕНО ОТ ТАЗИ НОВИНА!