Родителите на близнаците избягаха от Цалапица

Бабата и дядото все още са там
Обновена: 3 авг 2023 19:39 | 3 авг 2023 19:00, Стела Стоянова
32
Родителите на близнаците избягаха от Цалапица
Снимка БГНЕС

Бащата и майката на близнаците Валентин и Борислав Динкови са се изселили от Цалапица и няма да се връщат повече в селото. Това е събщил "24 часа" кметът Ивайло Данаилов.

Той поясни, че за това го е уведомил чичото на двамата братя, която са в ареста по обвинение в помагачество за укриването на трупа на 24-годишния Димитър Малинов. За неговото убийство се издирва 24-годишният Рангел Бизюрев.

Веднага след като се разбра за престъплението, местните жители излязоха на протести и настояха Динкови да се изселят. Семейната къща им къща беше атакувана от протестиращите с димки.

Още по темата

"След като избухнаха протестите, родителите на Валентин и Борислав не са идвали в селото. Те смятат да прехвърлят имотите си на свои роднини и ще живеят на друго място", обясни кметът Данаилов. Той добави, че хората от селото са настръхнали срещу близнаците и техните родители. Това е принудило майката и бащата да се потърсят друго място за живеене. Останалите им роднини остават в Цалапица.

Според Данаилов бабата и дядото на обвинения в убийството Рангел Бизюрев няма как да се изнесат от Цалапица, а и възрастните хора не могат да отговорят за действията на внука си.

Протестите в селото продължават и тази вечер

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 9 месеца
Тези с бради на козел и пъпчасали с гнойни, гнусни, гадни пъпки.
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Габи - Как да не са виновни родителите? Тези близнаци някой ги е възпитавал и за целта државата му е давала всеки месец готови пари и други помощи, за каквито родителите от останалите етноси не могат и да мечтаят. И накрая какво се оказа? Парите и другите помощи са усвоени и изпапани, а резултатът е двама подлеци и престъпници!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
10% увеличихме заплатите на милиционерите. Честито
19
12
 
0
 
! Отговори
Габи преди 9 месеца
След като излязът от затвора близнаците да з@//лят цяла Цалапица Родителите не са виновни
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
НЕ СИ ОПРАВИЛИ ЖИВОТА! НЕ МОГАТ 45 ГОДИНИ ДА СИ ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА. МОГАТ САМО ДА Я ЗАМЪРСЯВАТ И ДА ВИКАТ КАТО НЕНОРМАЛНИ МЪРЗЕЛИ НЕ ЗНАЯТ РАБОТА НА НИВАТА БЕДНИ И ФИНАНСОВО И ДУХАВНО. СЕДНАЛИ ДА ОПРАВЯТ КАРМАТА НА ДРУГИ ХОРА ! НЕ ЗНАЕЙКИ ОБАЧЕ ! Е НЯМА КАК КАТО НЕ ЧЕТАТ! ЧЕ ЧОВЕК КОЙТО СЕ БЪРКА В ЧОВЕШКИТЕ ПРЕГРЕШЕНИЯ ЩЕ НАПРАВИ ПО ГОЛЕМИ !
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БЕДНИТЕ ВИ ДУШИ и грозни тела дебели мазни мърляви с раничките на гърба с еднотипните физиономии *** с телефоните в ръка. Просто тъпо ограничено НЕНАЧЕТЕНО НЕУЧИЛО И ПРИРОДНО ПРОСТО БГ НАСЕЛЕНИЕ!
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ХОРАТА! ЧОВЕЦИТЕ! УЧЕНИЦИТЕ! ВЪПЛАТЕНИ ДУШИ ВЪВ ФИЗИЧЕСКИТЕ СИ ТЕЛА В ТОЯ ЖИВОТ ПРЕРАЖДАНЕ. ИМАТЕ УРОЦИ ! ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕТЕ СМИСЪЛА НА ЖИВОТА ЗАЩО СТЕ ТУК! ЗЕМЯТА ! НЕ Е МЯСТО ЗА УДОВОЛСТВИЕ А ЗА СТРАДАНИЕ ДА СЕ УЧИТЕ И ПЛАЩАТЕ ГРЕХОВЕ. НА ДРУГО МЯСТО ЖИВЕЕТЕ ДУШИТЕ ВИ. ТУК СТЕ ВРЕМЕННО ВЪВ ВСЕКИ ЖИВОТ В РАЗЛИЧНО ТЯЛО НОСЕЙКИ КАРМАТА СИ. НЯМАТЕ ВРЕМЕ ИДВА НОВОТО ТАКОВА. ОПОМНЕТЕ СЕ. ИЗПРАВЕТЕ СЕ.
15
1
 
3
 
! Отговори
От 8 преди 9 месеца
"До До 8Станали са 200. И като убиеш човека как ще си ги вземеш?" ----------- Казвам само, че може да е взел 100, но "заемът" нараства лавинообразно за броени дни. Вземаш 100, а слеед 2-3 месеца се оказваш длъжник не само с пари, но и с имоти. Лихварите не прощават. Тоест, не вземайте пари от лихвари, особено от "приятели".
14
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
..ПРЕКРАСЕН БГ РЕЧНИК ИЗУЧИЛИ БГ АЗБУКАТА НА КИРИЛ И МЕТОДИИ И НА ВСЕКИ 24 -И МАЙ ХОДИЛИ НА МАНИФЕСТАЦИЯ. ОТ ПРОСТИ РОДИТЕЛИ КАНАЛИ НЯМА КАК ДА ИЗЛЕЗЕ КАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ. ТЕЗИ ДВАМАТА ОТКЛОНИЛИ СЕ ОТ ПРАВИЯ ПЪТ ТЕ ЩЕ ПЛАТЯТ С ДУШАТА СИ КАКТО ВСЕКИ ПЛАЩА НА ЗЕМЯТА И ВИЕ ! ЯСНО ТРЯВА ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ТОВА Е ВАШАТА КАРМА. НЕ СЕ ЧУДЕТЕ И НЕ РЕВЕТЕ ПОСЛЕ ЗАЩО ИМАТЕ БОЛЕСТИ И НЕДЪЗИ! В СЛЕДСТВИЕ НА ВАШИТЕ ГРЕХОВЕ. Е КАЗАЛ ИСУС! ТЕЗИ 2 ТА Е ПЪЛНО С ТАКИВА НАВСЯКЪДЕ В БГ ПРОДАНАЛИ ИЗГУБЕНИ ДУШИ СБЪРКАНИ.
13
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ЧОВЕЧЕСТВОТО Е БОЛНО И СТРАДА! НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е БОЛНО! СЛЕД 2000 -а год. ПОКОЛЕНИЯТА СА АБСОЛЮТНИ *** И ЗАТОВА ВИНА ИМАТ САМО РОДИТЕЛИТЕ ИМ КОИТО НЕ СА РОДИТЕЛИ А САМО КАНАЛ ФИЗИЧЕСКИ ЧРЕЗ КОЙТО ДУШАТА СЛИЗА НА ЗЕМЯТА. СЛУГИ НА САТАНАТА. ХОРАТА НЕ ЖИВЕЯТ В БОГ! НЕ ВЪРШАТ ДЕЛОТО НА ИСУС ДА СА ДОБРИ ДА ПОМАГАТ ДА ВЪРШАТ ВСИЧКО С ЛЮБОВ ! НЕ ЧЕТАТ ДЪНОВ! И РЕЗУЛТАТА Е ТОЗИ. НОРМАЛНО ДЕЦА УБИВАТ ДЕЦА. НЯМАТ ВЪЗПИТАНИЕ КУЛТУРА МОРАЛ. НО ПЪК ИМАТ КОЛИ ТЕЛЕФОНИ ТАТУИРОВКИ НАЛИ ВЕ БРАТ
12
2
 
13
 
! Отговори
Рендету преди 9 месеца
А, къде е убиецът? Май полицията у Пловдив хич не си дава зор, но пък искат "повишаване на заплатите" докато си го местят от единия в другия крачол!
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До До 8Станали са 200. И като убиеш човека как ще си ги вземеш?
10
2
 
5
 
! Отговори
Дърт ерген преди 9 месеца
Няма смисъл да се събарят гнилите плодове от дървото, те сами ще паднат.......
9
4
 
3
 
! Отговори
Чингис Хан преди 9 месеца
Няма смисъла от съдий , те са корумпирани нека бъдат изправени пред дулата на възмездието и да не хабят въздуха.
8
11
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 9 месеца
ДИМИТЪР Е УБИТ ЗАРАДИ ЗАЕМ ОТ 100 ЛЕВА! ДА УБИЕШ ЧОВЕК ЗА 100 ЛЕВА! --------------- Може да са били 100, ама когато ги е взел. С лихвите колко ли са станали?
7
5
 
3
 
! Отговори
Чобан Хасан преди 9 месеца
Бг правосъдие, око за око зъб за зъб, ама защо родителите? Дивашки народ.
6
1
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
ДИМИТЪР Е УБИТ ЗАРАДИ ЗАЕМ ОТ 100 ЛЕВА! ДА УБИЕШ ЧОВЕК ЗА 100 ЛЕВА!
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да ги дадат на тълпата в Цалапица тези двамата и каквото сабя покаже!
4
1
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
И ДВЕТЕ ИМАТ КОЗЯ БРАДА - ТИЯ СА С АКЪЛ НА КОЗИИ
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Духнали са от срам, или щото ги е страх да не открият и евентуални техни престъпления?