Новата експертиза на Дебора - две средни телесни повреди

Трайните белези в момента са по тялото на момичето
21 авг 2023 10:11, Стела Стоянова
149
Новата експертиза на Дебора - две средни телесни повреди
Снимка БГНЕС, архив

Новата съдебно-медицинска експертиза по случая „Дебора” установи не една, а две средни телесни повреди.

Това обяви пред БНТ адвокатът на момичето Делян Славов. Документите са изготвени от лекари в Пловдив. До това се стигна, след като всички съдебни медици от Стара Загора си направиха самоотвод по делото.

18-годишното момиче беше жестоко нарязано с макетен нож. За престъплението беше задържан 26-годишният Георги Георгиев.

Още по темата

„Резултатът от първоначалната експертиза беше скандален. Факт е, че е налице обезобразяване. Трайните белези към момента са по тялото, нараняванията по лицето са по-плитки. Дебора все още има кошмари след случая”, каза Славов.

Според него след новите данни обвиненият в посегателството над момичето може да получи затвор от 2 до 10 години.

Темата нашумя, след като в първоначалната експертиза бе записано "лека телесна повреда" и съдът отказа пастоянен адрес за Георгиев. Това предизвика десетки протести в цялата страна в защита на справедливостта и сещу беззаконието, както и спешни промени в НК и в Закона за защита от домашно насилие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Звездата на СтароЗагорския съд гьонсуратова още ли правораздава?
41
2
 
3
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До HELL 40 Май енергийните напитки са най-слабото от нещата, които употребявате :)
40
4
 
3
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Един мъж 39 Истински силните мъже се бият с равни на тях или превъзхождащи ги по сила. Феминизмът е измислен от мъже. Изправете се срещу тях! Ако Ви стиска.
39
5
 
1
 
! Отговори
HELL преди 9 месеца
До една жена - Хахахаха тука става ВЪПРОС до кога ще спите и ще ПОВТАРЯТЕ неща от МИНАЛОТО. И никой не муива да си ИЗВАДИ ПОУКИТЕ. Сега още ПО СТРАШНИ НЕЩА ОТ МИНАЛОТО ПРЕДСТОЯТ ДА СЕ СЛУЧАТ от тази глупост ДЕБОРА. А ЩОМ СЕ ПОВТАРЯ МИНАЛОТО НАКАЗАНИЕТО Е ЕДНА. СМЪРТА ПРИСЪДА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЗАШОТО НЕ ВИЖДАТЕ ЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМА!!!
38
7
 
3
 
! Отговори
Един мъж преди 9 месеца
Историята се е пишела от силни и агресивни мъже, които не са се колебали да използват насилие. Сега феминистките се опитват буквално да ги скопят. Може да им се получи с някои, но най-силните ще останат. Ще търпим още известно време, накрая като се почнат едни шамари....
37
1
 
3
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До HELL 35 Очевидно единственият самозабравил се тук сте Вие, Ад. Останалите просто изказваме мнение. Само Вие се държите, като Истина от последна инстанция :) И аз посочих възможната причина за това :) Не казахте за какво съм излъгала.
36
6
 
1
 
! Отговори
HELL преди 9 месеца
До анонимна"Не се връзвайте на хел - или е провокатор, или със средновековно мислене, и в двата случая не заслужава внимание. Няма място тук, ние сме цивилизовани." - СЪСЗДАТЕЛИТЕ НА ДЕБОРА. Току що се доказа вина на ОБЩЕСТВОТО! Ти не си повече от останалите тука и нямаш ниво(ранг) "Божеството". Слезте на ЗЕМЯТА или се заровете сами чрез последвашите последствия на вашето "Обучения" цивилизовани хора. Шега е "цивилизован свят" където се водят войни и себеподовни се убиват за ВЛАСТ
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 34. Винаги трябва да се изчака края на историята. Ако го държат в ареста и се проточат безкрайни дела и го осъдят на две ще лежи друг път. А и тия протестиращи поврякаха и решиха че всичко е свършило но не е. Не са се отървали от другите Гошковци. Ше им свитнат два шамара и свидетелите ще изчезнат. Много сте лековерни и наивни.
34
5
 
2
 
! Отговори
HELL преди 9 месеца
До една жена - Хахах колко ограничено мислене с "енергийна напитка". Нали си тези с ПРЕТЕНЦИТЕ за "НАЙ" можеща и знаеще от всички нас. Умна и красива ама не може да ПРЕВЕЖДА дори да си вменяваш илюзията, че Американци и Англичани се учат от теб собсвения им език
33
0
 
8
 
! Отговори
Аз преди 9 месеца
Можело значи, нещастни.ци подкупни !!!
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гоше, *** ти разказаха играта. Не моем те спасим. Ще лежиш десетарка. А пандизчиите вече те чакат и не обичат такива като тебе. Те са от добрите пандизчии, ти си от лошите.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Щом съдът е отказал "пастоянен адрес" кво ше му е ? Да живее на улицата ....
30
6
 
1
 
! Отговори
HELL преди 9 месеца
До Анонимен29 - Ох тази ПЛАНЕТА НА МАЙ*УНИТЕ. Тука са си виновни УПРАВЛЯЩИТЕ до сега и ОБЕЩСТОВТО. И двамата са СЪСЗДАНЕТО ОТ ОБЩЕСТВОТО и тяхното поведение и начин на МИСЛЕНЕ, Но Гоерги е ДОПЪЛНИТЕЛНО УВРЕДЕН ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ и каква е тяхна целенасочене политики към младите. Но шом РАЗБИРАШ ТОЛКОВА , ЗАЩО ТИ НЕ УПРАВЛЯВАШ И НЕ РАЗДАВАШ ПРАВОСЪДИТЕ? Защото ти 29 ставаш новия Престъпник и Убиец в обществото!
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен32: Гошко!?!
28
2
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Не се връзвайте на хел - или е провокатор, или със средновековно мислене, и в двата случая не заслужава внимание. Няма място тук, ние сме цивилизовани.
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
При трета експертиза Гошко ще го съдят даже за убийство.
26
3
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Я веднага да вървите, там където действа Коранът! Никой не иска тук подобни, дето се радват как ще екзекутират някого за думи, а мъжът може би ще наградят, като че ли те ама хич не прелюбодействат - пример резача Георги.
25
2
 
4
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До HELL 28 Не ги пийте тези енергийни напитки, че са вредни! Приятелски съвет. За кое по-точно съм излъгала?
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до Hell - Значи този е още по-виновен, има жена и дете, пък отишъл да убива, прелюбодейста, лъже, лаком е за по-младо, желае чужда жена, лъжесвидетелства... да изброявам ли още. Айде сега, тя да каже десет пъти аве мария, а него... какво са ги правили такива престъпници по онова време...
23
5
 
1
 
! Отговори
HELL преди 9 месеца
До една жена Я г-жа Лъжа редовно тука да лъже останалите. Отивай да си четеш новите АНАХИЧНИ ЗКОНИ. Корана и Христяството се говори едно и също и за един и същ човек. Омразата идва такива като теб с интрепетациите като не разбира. ЛЪЖИ!!! . С лъжци няма как да се спори така и убиха Исус, а за други Алах. Не и обръшайте внимание на "ЕДНА ЖЕНА" само си храни Илюзиите и Делюзиите!!!