Софиянски в защита на Божков: Той не е виновен, откъде се взеха 19 дела?

Темата не се коментирала в семейството
154
Софиянски в защита на Божков: Той не е виновен, откъде се взеха 19 дела?
Снимка: БГНЕС

“Не, не знаех за неговото идване в конкретния ден. Децата ми казаха, че има намерение да се върне, но конкретният ден научих от медиите. Тази тема е чувствителна в семейството и ние не я коментираме”, каза пред bTV бившият премиер и столичен кмет Стефан Софиянски, сват на Васил Божков.

Още по темата

Вчера Софиянски заяви, че се тревожи за живота му.

“Тревожа се за всеки един човек, защото това показно убийство, което имахме преди две седмици дава един друг начин на живот. Дългото време на безвластие, чувството, че няма стабилност в държавата, води до такива събития. Не само с Божков, с всеки може да се случи”, добави Софиянски.

“В цялата ситуация най-деликатно е състоянието на прокуратурата, защото тя сама компрометира обвиненията, отстранявайки Гешев и обвинявайки го в този стил на работа. Сега трябва да покаже друго лице”, смята той.
Софиянски подчерта, че доколкото знае част от делата на Божков за хазарта са спечелени и са отпаднали исканията на всички инстанции.

Той коментира и 19-те обвинения срещу Божков. „Аз смятам, че Божков не е виновен и аргументите са ми, че изведнъж се натрупват 19 дела. А къде е била прокуратурата през времето, когато са се случвали тези събития? Изведнъж започва да ги натрупва”, добави Софиянски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: Софиянскибожков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
1
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 8 месеца
Стефчо,трай си ! Ти може да си следващия
128
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как откъде се взеха 19 - от спецпрокуратурата на Гешев! И А.Кънев е Ангела на отпадъците от тази спецпрокуратура! При правителство ПП-Боце Бъ така се процедира! Който тръгне срещу ББ ВИНАГИ гори.
127
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Както пееше Тошко Колев, "ПАлачи, дете, баща ти е невинен!" :)))И сватят, и той чист като сълза!
126
0
 
9
 
! Отговори
Рв преди 8 месеца
не само с Божков, на всеки може да се случиВ смисъл че на всеки могат да му пратят професионални убийци да го очистят ли? Абе по принцип може, но тази услуга е доста скъпа и сложна. Обикновено има причина да е поръчан някой, не мислиш ли кмете?
125
0
 
9
 
! Отговори
toti преди 8 месеца
Божков за да се върне има какво да крие,а дали ще изнудва някой ще се види,щото много е раздавал,подкупвал и сега ще си търси вересиите...дано не сте вземали на заем ха ха.
124
1
 
17
 
! Отговори
Столичанин преди 8 месеца
Ама молим ти се, братко Софиянски - столичен велможа ! Какво говориш , та Черепа е чиста изворна вода ! И ти , и той имате милиони !!!!!! Откъде ви дойдоха тези милиони , като всички бяхме равни 50 г. и само някои от вас " имаха ладичка" или колиба на село ??? Откъде , бе ,го.ве.до комунистическо ???
123
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Той не е виновен Много хубаво момче на мравката път прави редовно поздравява бабите пред блока Дели си баничката с Пеевски в 3 клас имаше шестица по пеене такова добро дете
122
0
 
6
 
! Отговори
ддд преди 8 месеца
нагли са щото никой не ги закача... почнаха да ги трепят от едния край и се наакаха... всеки си намира майстора
121
0
 
10
 
! Отговори
Софиянски да мълчи преди 8 месеца
и да се радва,че никой не се е прицелил в него,а има за какво да отговаря-най-малкото за продажбите на телеф. палата и централните хали.Злите езици твърдят,че лицето Софиянски е овеществило участието си във властта като кмет на София и премиер с поне 30 млн.Жена му си изкара книжка за самолет,не си спомням купиха ли си ,но не и е да се вози в трамвая.Абе ако се разрови около този,много ще се размирише,но няма кой.Ами то кой от бившите и настоящи управленци ако проучим,ще е чист?Няма!
120
1
 
19
 
! Отговори
Мисля че преди 8 месеца
Тоя отдавна си е продал душата !
119
1
 
25
 
! Отговори
Истина преди 8 месеца
Така е невинен е, и Борисов е невинен, и Гешен е невинен, и пичките около Борката са невинни, и Кирчо е невинен, и Асенчо е невинен.. всички престъпници също са невинни, но само ако са в България! Така че всички престъпници елате в България, тука ще сте невинни до края на живота си!
118
9
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 месеца
Делата ги...изфабрикува Гешев,по заповед на Тиквата,на...принципа "крадеца вика...дръжте крадеца". Сега еди се...оправяй -блатото на...гешеффтурата е безмерно,макар и сам Гешев да се...обяви за "дисидент".
117
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Направо Свети Божков, спасител и покровител на всички българи!
116
1
 
24
 
! Отговори
Съвет преди 8 месеца
Тъй-тъй , и ти ,Софиянски не си невинен. Помним колко заграби и се хилеше пред камерите . От едно кметстване стана милионер и като омъжи нарочената за джурналист щерка за сина на Черепа си мислеше , че си си вързал гащите . Ако си толкова навътре в тайните на бизнеса на свата си Божков, значи и ти си замесен .Я, по-добре си затваряй устата, че да не те подгонят и теб !
115
7
 
11
 
! Отговори
Бойко на Бесилото преди 8 месеца
И децата знаят че Божков ще бъде оправдан, щом от посолството казват така
114
1
 
9
 
! Отговори
БоЕко Б. преди 8 месеца
У парамЕнто не е модерно да си милионер а е модерно да си милярдЕр.сирЕч модерен сам язе.Я примерно колекционирам серийни номера на банкноти,КазАл сам и на Петя Славова да ги пази.тоА го познавАм и знам чЕ Е много модерен,ама спре да даВА,ама чЕ се опраЕ.чЕ празнувам скоро 15млрд. ае ЧАО.у долните никове сам се писал като БОНГО БОНГО
113
2
 
6
 
! Отговори
КОЙ Е ПО-УМЕН? преди 8 месеца
БОЙКО Е ДЕПУТАТ, ШЕФ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ И НИЩО БЕЗ НЕГО НЕ СЕ РЕШАВА, А ЧЕРЕПА Е В АРЕСТА?
112
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Божков си е направил сметката ище им го вкара три ката. Само гледайте.
111
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
сватът само да обясни на нас трудещите се, как с една кметска заплата издържаше 4 жени, които повече киснеха по фриз. салони, както и строеше къща на морето. Ако имахме работеща правосъдна система този щеше да чака сватът си в затвора.
110
8
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 8 месеца
Софиянски като какъв се изявява че ще определя кой е виновен и кой не? -----/////----/- Изявява се като гражданин, който има свобода на изказване. Нещо против ли имаш?