Васил Божков остава в ареста

Ново разглеждане на пети септември
26 авг 2023 19:02, Росен Стойчев
154
Васил Божков остава в ареста
Снимка: БГНЕС

Софийски градски съд определи мярка задържане под стража за бизнесмена Васил Божков, който на 25 август се върна в България, предаде репортер на БГНЕС.

Мярката е по едното дело - за хазарта и за неплатени такси за над половин милиард лева.

“С оглед гарантиране на целите мерките за неотклонение съставът намира, че адекватната мярка спрямо обвиняемия Божков е задържане под стража. Следващото разглеждане на делото е на 5-ти септември”, каза съдия Христинка Колева.

Още по темата


“Многократно съм писал писма до главния прокурор. Моля за мярка различна от задържане под стража”, каза бизнесменът Васил Божков. След решението на съда, Божков съобщи, че ще го обжалва.

По-рано днес прокуратурата поиска постоянното му задържане под стража. Васил Божков уточни, че няма какво да коментира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: Васил Божковгледат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не може през 5 минути ново заглавие за Божков по медиите! Прекалено е!
125
0
 
2
 
! Отговори
До 125 преди 8 месеца
Аз ти подарявам всичките измислени и скалъпени кюлчета , пачки и оръжия . Ако са истински -твои са . А за убийството което споменаваш - сигурно си бил там, щом толкова си сигурен . Ти пищова ли му държа ?
124
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вдигнатият юмрук,платените протестъри,онези с ковчезите,Маямата,отривното трио, те да му мислят!
123
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Божков не знае нищо за Борисов, защото опорката му беше спусната от Радевите и руските служби, но ако си отвори уста за Рундьо - стой, та гледай! Предлагам Рундьо да последва Копейкин към Дубай.
122
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Радев е син от страх. Ако Божков проговори... Копейкин вече се покри. Радев, бягай овреме.
121
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Божков ако каже за платените протести ,не Борисов,друг трябва да се притеснява!
120
3
 
1
 
! Отговори
към к.135 преди 8 месеца
И така, служители на някои спецслужби на МВР и такива от отряда за спецохрана към гл.прокурор и спецпрокуратурата ще имат трудната и неприятна задача да отговарят какво е изнесено от сградата на В.,Б., в какво количество и на каква стойност. Отделно гл.прокурор, шефът на СпП и спецпрокурорите трябва да отговарят колко бяха началните обвинения и как стигнаха до 19. ББ и Вл.Г. - за евентуално приетите суми от спортното тото. ББ сега е съюзник на ПП-ДБ.Има една поговорка: Няма човек, няма проблем.
119
5
 
2
 
! Отговори
справедлив преди 8 месеца
Боко Тиквата трябва да си плати за всички престъпления.Само за убийството на Чакъра край Хасково му се полагат 20 години!!!Лично Тиквата го уби с гранатомет ,скрит зад бронята на БТР!!!За всичко останало ,включително и за държавна измяна, му се полага поне доживотна.И конфискация на всички кюлчета ,пачки ,офшорни сметки и имоти на тиквената фамилия и държанките му.
118
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В.Божков като нищо може да натопи дългогодишния премиер Б.Борисов и ексмин. Вл.Горанов за вземания дълги години рушвет от спортното тото, управлявано от Божков. В това блато увисват прокуратурата, МВР и МП и докато гл.прокурор Гешев остава чист, то МВР, по-специално някои негови служби, участвували в изнасянето на антични предмети и картини от сградата на В.Б. и пренасянето им незнайно къде и в какъв брой, доста време ще има да отговарят на въпросите какво,по чия заповед,как./следва
117
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
.."КУПУВАХ ЧЕНЧ БЮРА, ПОСЛЕ ПРОДАВАХ ЧЕНЧ БЮРА- ЧЕНЧ БЮРАТА ГИ НЯМА ВЕЧЕ"...- Е ТЕ ТОВА Е ЛЕГЕНДАТА ЗА ГЕНИЯ НА ТОВА ЖАЛКО НИЩО КОЕТО ИЗБЯГА ОТ КРЕМЪЛ В БГ АРЕСТ- ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ШЕФЪТ НА РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ХОДИ ДА ГО ОСВОБОЖДАВА ОТ АРЕСТА В ДУБАЙ, НЯКЪДЕ СГАЗИ РАШИСТКИЙ ЛУК И ЕЙ ГО ТЕ НА В БГ АРЕСТ ТАМ Е НАЙ СИГУРНО.
116
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С Майбах до ареста! Цирк!
115
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Остава в ареста защото му е по сигурно . Дубльора Путин го е изгонил от Дубай
114
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Парите както винаги,са фактор който решава съдбите на хората.Черепа ще излезе от изолатора,чист като момина сълза, а Алексей Петров ще си остане в земята за век и веков.
113
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Божков, единствения олигарх, ценител на българските исторически ценности, ако спечели ще осъди България и ще трябва да живее още 500 години да си ги харчи, защото ще бъде необятна сума! Това, което той направи за историята на България никой друг не е правил, въпреки някои престъпления, които се приписват на негова глава. За разлика от други олигарси не е разплаквал майки, а е плащал такса спокойствие нередовно! Това е накратко! Желая му само на него въпреки някои недостатъци, успех!
112
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Утре го пускат и повече няма да има истерии около него, а той ще си живурка отново на воля.
111
3
 
6
 
! Отговори
Левски София Запад преди 8 месеца
НАЙ-ГОЛЯМИЯ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРКИНГ В СВЕТА ДО ВАРНА, изказа ли се по темата за Божков?
110
6
 
5
 
! Отговори
Има логика преди 8 месеца
Най-голямия исторически Паркинг излизаме с официална позиция, да освободите руския шпионин Божков, в името на българските националните интереси. Знам, може да ви звучи, като да няма логика и то наистина няма, но повярвайте ми, в моята празна глава - има.
109
2
 
4
 
! Отговори
До 121 преди 8 месеца
Хаха, исторически паркинг ли бе?! Би ли обяснил какво означава това, за останалите ретарднати психо-фрийкове в този изключителен форум?
108
6
 
6
 
! Отговори
Баба Ванга,Петрич� преди 8 месеца
Ке го пуснат до 24 часа. У понеделник ке дава интервю в бТВ.
107
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ще го пуснат до три дни, е казала Петричката пророчица. "Ще се върнхе като череп и кости тънък, а ще си тръгне с тен."