Симеон за Калина: Всеки е еднакъв пред закона, но като родител - винаги боли

Това е първият му коментар за случая
Обновена: 28 авг 2023 12:57 | 28 авг 2023 12:52, Стела Стоянова
96
Симеон за Калина: Всеки е еднакъв пред закона, но като родител - винаги боли
Снимка БГНЕС, архив

„От доста малко стана нещо огромно. Най-накрая живеем в правова държава. Всеки е еднакъв пред закона. Това е много важно. Като родител винаги боли”.

Това заяви Симеон Сакскобургготски в първи коментар, след като неговата дъщеря - княгиня Калина, причини катастрофа на Боровец.

Припомняме, че при маневра по време на излизане от паркинг, колата ѝ се удари в бариера. По-късно княгиня Калина отказа да даде кръвна проба за алкохол, след като първоначално стана ясно, че е шофирала с 1,5 промила. Беше ѝ повдигнато обвинение за шофиране в нетрезво състояние. Делото й се отложи, защото и тя, и адвокатката и били в чужбина.

Още по темата

След катастрофата служителка на "Царска Бистрица" донесла на Калина кисело мляко. Идеята е, е по този начин може да се намали пробата за алкохол.

По повод връщането на работа на депутатите от 49-ото Народно събрания, Сакскобургготски отбеляза, че те преди всичко трябва да имат общо желание, за да има България здраво управление, а след това и ясни цели. „В крайна сметка те са избрани да добруват народа, така че аз мисля че това е тяхна отговорност – да намерят начина. И аз съм убеден, че това ще стане“, подчерта той, цитиран от БГНЕС.

Сакскобургготски добави, че не обича да обобщава, но понякога наистина си губим времето със съвсем безинтересни неща, а пък бихме могли да съсредоточим енергията си в по-конкретни цели, които да се отразят и на хората. Той отказа да даде оценки на управляващите и им пожела успех в работата, която да допринесе за това да има спокойствие.

„Мисля, че има голяма доза агресия, което е съвършено ненужно. Хабим много енергия. Мисля, че с диалог, с добри намерения и желание може да се постигне далеч повече. Това поне е моята рецепта“, коментира още Сакскобургготски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Очевидно в ход е била схема по окепазяване на царската фамилия. Бодигардът се оплакал на управителя на хотела, той се обърнал към МВР, но вероятно не към РПУ, а някъде по-високо и нещата се размирисали. Предполагам,че и бодигардът, и управителят са познавали княгинята. И са задвижили операцията по публично осрамване на фамилията Сакскобургготски.Трябва да се отбележи, че постигнаха целта си.Действали са като ПП.
82
0
 
0
 
! Отговори
Star преди 8 месеца
Винаги ми е било любопитно,на какъв ли език си общуват бащата и дъщерята когато си комуникират,така ..по царски.
81
0
 
3
 
! Отговори
Хасан Симеон преди 8 месеца
Абе за 800 дни ща се оправят нещата споко!Вервайте ми!!!
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя сьсипа бьлгария като домькна - герб на власт
79
1
 
4
 
! Отговори
ВисокоБюджетенМадкар преди 8 месеца
Всички са еднакви пред Закона Дядо Мони, но някой не са по еднакви,защото Закона не ги лови, както лъвът, който сгънал Държавния вестник между "за" и "кон" и рекъл на коня:"Тука виждал ли че пише "за кон", а не пише "за лъв",та за това аз правя каквото си искам.
78
1
 
14
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 8 месеца
-Лъжеш дедо Цар ,пак лъжеш!Защо пияната Калинка не е в ареста?Нали всички са равни пред закона?
77
1
 
6
 
! Отговори
Отличник преди 8 месеца
Монката има опит, ако не се лъжа един от т.нар "принцове" се приключи след шофиране на кирка преди няколко години
76
2
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
За всеки родител е тежко да види,че детето му пие и пропада.Дедо Мони не е изключение.
75
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тези хора причиниха на България само нещастия. Загубихме хора,загубихме територии. Само ние позволихме на "царят" да се върне, да вземе имоти, че и да ни управлява. Нито гърците, нито румънците, нито сърбите го направиха.
74
1
 
10
 
! Отговори
Ф преди 8 месеца
Дреме им на всички рептили и сатанисти за обикновените хора...
73
1
 
7
 
! Отговори
САТАНА преди 8 месеца
Семейство Шабеккови
72
1
 
24
 
! Отговори
СИМЕОН САКС преди 8 месеца
ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА, НО НЯКОИ СА ПО-РАВНИ ОТ ДРУГИТЕ!
71
4
 
21
 
! Отговори
КОБУРГИТЕ у нас преди 8 месеца
Нищо не е само черно или само бяло, но да припомникм какво направиха Кобургите за България - те доведоха България до две национални катастрофи. Последствията от политиката им се вижда и днес в "македонският въпрос". Бях чул, че Ванга казала, че Кобургите нищо добро няма да донесат на България. И ако не ме лъже паметта, точно по времето на Сумеон бяхме приети в ЕС и НАТО. НИЩО НЕ ВНУШАВАМ, САМО СПОДЕЛЯМ ФАКТИ И СЛУХОВЕ.
70
7
 
15
 
! Отговори
Калимеон преди 8 месеца
Този подпухнал старец за толкова години не се научи едно смислено изречение да върже на български. Какво означава - Всеки е еднакъв пред закона? Като си представя, че това рекламно лице на метаноловите съединения ни е бил премиер ... лошо ми става. Сума ПР се въртяха около него, като не може да запомни какво да каже, пишете му го на листче. От пет изречения с по пет-шест думи, едно правилно или вярно няма! Все едно е завършил училище в Горно Джуджанково, на делегиран бюджет, по милост с 3 по БЕЛ
69
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
От тия измислените май само доня Маргарита ще излезе свястна.
68
3
 
7
 
! Отговори
Финансист преди 8 месеца
Така трябва с българските политици. Нито цар си имаме, нито пък княжества. Дори и пожарникар като Бойко Борисов си нямаме. Той чака Денков да роди, за да бъде отново партията му, тази неговата и лична, на власт. После ще ражда и Габриел. Честита 2023 г. на тези от БНБ.
67
6
 
20
 
! Отговори
Хмм... преди 8 месеца
Бащата комарджия, дъщерята алкохоличка, какво да говорим повече...
66
4
 
3
 
! Отговори
Itso преди 8 месеца
Аз винаги карам преди пиене, сега друг е въпроса че пиенето не го спирам въобще.
65
2
 
12
 
! Отговори
Реджо преди 8 месеца
Славна и поробена България днес какви славни и велики царе,князе,княгини има!Всичките комарджии,пиандета и само на курнишони налитат!!Не по делата,по погледа и алчността ще го познаете!Велики са,колкото да смъртта на Борис,отговорът е вече само от ...покойници.
64
1
 
4
 
! Отговори
и на преди 8 месеца
Софиянски му е страшно за Черепа , а хленчи, транквиланти , прегърнете се . Доведи Калина на съд . Няма страшно - на запад си карат пяни .