Обвиниха митничарка за преевеждане на мигрантка през "Капитан Андреево"

Жената била скрита в колата й
30 авг 2023 14:13, Стела Стоянова
16
Обвиниха митничарка за преевеждане на мигрантка през "Капитан Андреево"
Снимка БГНЕС, архив

Прокуратурата привлече като обвиняема по бързо производство служителката на Агенция "Митници" М.А. (54 г.) за незаконното превеждане през ГКПП "Капитан Андреево" от Турция в България на ливанска гражданка.

Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

На 29 август около 00:30 ч. на пункта пристигнал лек автомобил, управляван от М.А. При проверката му служител на "Гранична полиция" установил, че между предните и задните седалки, под голяма чанта, имало укрита жена с паспорт, но без разрешение за влизане в страната. Чужденката била гражданка на Ливан. Установено е, че обвиняемата М.А. е служител на Агенция "Митници", като при превеждането на чуждата гражданка през границата, тя не е била на работа.

Спрямо М.А е взета мярка за неотклонение “гаранция“ и мярка "забрана за напускане на пределите на България", допълниха от прокуратурата. За престъплението, в което е обвинена М.А, е предвидено наказание "лишаване от свобода“ от три до 10 години, глоба от 10 000 до 30 000 лева и конфискация на част или цялото имущество на дееца, пише БТА.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
оракул на боб преди 7 месеца
Каква любов само,ако това е причината,като в романите.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пишете че е Командирована от СофияНе слагайте всички под един знаменателДа се знае
12
0
 
4
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 7 месеца
Ко каза, ко?
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До8 . Влез в някои фирми със западно участие , която и да е. Още видиш западняци млади мъже , но не и жени . В тия фирми от българска страна са предимно жени. Така бе и в соца , така ви сега. Жени митничари , пожарникарски , военни, преводачки ,журналистки, соц. Грижи във всички браншове. И винаги за корупция готови.
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До8 . В България жените са с най висок процент висше, някои и с две. На Запад такава мания да се учи висше и да не се женят до двадесет години няма . А какви движения има не съм се интересувал . Тук във всяка институция жени на ръководни места . Във всяка схема на корупция без тях не може. Крадливи, алчни , безкрупулни участнички в мащабни игри на измама.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е как не е била на работа .... нали е заработила 4000-5000 евро .То голяма новина .... такава новина трябва да е на първо място в новините .... И те едни новини .... толкова лъжливи че ако ги тестват на детектора на лъжата ще го счупат
8
1
 
9
 
! Отговори
ISMET преди 7 месеца
До АнонименНАЗНАЧЕНА Е ОТ ЕДИН ЗАКОРОВЯЛ ПОЛИТИК И СЕКА ИСПЬЛНЯВА ОБЕЩАНОТО
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 5.На Запад жени с такава професия не се дава . Основното им е да си гледат семейството и децата.///.Това е абсолютно най заблудения коментар ,който може да напишеш .Със всички феминистки движения на запад и със всички движения за независимост на жените написал че такива професии на жените не се давали .Ти си много ама много далеч от истината.Дори има и статистики че заради феминистките движения половината от жените в САЩ ще са неомъжени и без деца до 2030.
6
1
 
8
 
! Отговори
условна както винаги преди 7 месеца
Спрямо М.А е взета мярка за неотклонение гаранция и мярка "забрана за напускане на пределите на България", допълниха от прокуратурата
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
eeeeee
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мнозинството от жените са алчни и коварни в България. На Запад жени с такава професия не се дава . Основното им е да си гледат семейството и децата. Тук Жена отговорност не поема. Вдига краката и търси решение на проблема . И тази митничарка да се осъди. За използване на служебно положение.
3
3
 
9
 
! Отговори
Гусин съдията преди 7 месеца
Заглавието така е написано, че съда няма какво да направи, освен да свали обвинението. Да се превежда на мигранти не е престъпление.
2
2
 
21
 
! Отговори
обективен преди 7 месеца
Тази професия не е за толкова много просто хора Който я е назначил да се уволни !!
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Лапач на държавна хранилка с тежки кредити. Нищо ново.