Задържаха за три дни обвинения за убийството на съпруга на районна прокурорка

Убийството е извършено с нож
Обновена: 27 окт 2023 19:18 | 27 окт 2023 18:50, Стела Стоянова
19
Задържаха за три дни обвинения за убийството на съпруга на районна прокурорка
Снимка БГНЕС, архив

Окръжна прокуратура-Сливен задържа за срок до 72 часа мъж с инициали Д.Д. Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 52-годишен мъж от град Нова Загора, съпруг на районна прокурорка. Престъплението е осъществено на 27.10.2023 година в град Нова Загора. То е квалифицирано по чл.115 от НК. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Бургас.

Подробности по случая предоставиха пред медиите днес прокурор Ваня Белева – говорител на Окръжна прокуратура-Сливен и старши комисар Димитър Величков – директор на ОД на МВР-Сливен.

Още по темата

По време на разследването е установено, че убийството е извършено с нож, с който са нанесени удари в тялото на пострадалия. Д.Д. има седем предходни осъждания. Те са за престъпления срещу собствеността на гражданите и за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол, пише "24 часа".

Предстои Окръжна прокуратура-Сливен да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на обвиняемия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Ddd преди 5 месеца
Малко на бумеранг ми прилича цялата история. Дали пък не е някакво божие възмездие, за да покаже на прокурори и съдии че всичко се връща на този свят.
15
0
 
6
 
! Отговори
3333 преди 5 месеца
ДемоХрация! Жалко за човека и близките му! Много още ще има да страдаме от такива.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
След 3 дни ще го пуснат да видят дали ще убие някой пак.
13
0
 
9
 
! Отговори
Уточнете преди 5 месеца
Този от екзотичния контингент ли е? Дето ги хрантутим от люлката чак до гpoб, а те са вечно недоволни и искат още и още аванта. Само Чочоолу ги оправяше.
12
0
 
10
 
! Отговори
По света и у нас преди 5 месеца
С други думи, ако този живееше в САЩ, това убийство нямаше да се случи, защото е осъден повече от два пъти за еднотипни престъпления. При това положение, при трето подобно престъпление влиза в затвора до живот. У нас обаче не е така и престъпниците-рецидивисти имат повече права от коректните граждани.
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В момента има протест, ама яко разярени хора, нападнали са някакво полицейско там с бутилки, и има страшно много народ. А тоя си бил нормален и криминално проявен, добре известен на полицията. сигурно затова си ходи спокойно по улиците и ръга който не му хареса.
10
0
 
15
 
! Отговори
КуКлус преди 5 месеца
Прокурорката сега да се сърди на колегата си (ако не е тя самата) дето е пуснала тоя убиец преди дето намушка момче ....и какви ли не престъпления е правил и пак е на свобода .....
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
демокрация бре братя сами си го докарахте - кой ви е крив - я питайте старите такова нещо имаше ли преди 90 година- направо си го гръмват при опит за бягство
8
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пущете го да очисти и съдийката, балким на останалите им доиде акъла, че не са безсмъртни и помазани! Ако убития беше някой обикновен човек, нямаше и да се пише тук.
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този Д.Д. е имал някакви претензии за собствеността на гражданите за която се явил 6 пъти с претензиите за тяхната собственост и 1 един път за управление на МПС с управление в нетрезво състояние,в какво нетрезво състояние,колко в състоянието за управлението,промили,дрогиране в кои години според кои приети закони за норми на алкохолно опиянение в състояние,а още за дрогирано състояние добавено в нормите на опиянение от алкохол за състояние понеже нормите се наслагват в процеса на употребата им
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чочолуу!!!
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя преди месец е наръгал някакво момче 4 пъти и е пуснат след 24 часа!? Не разбирам!
4
0
 
16
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 5 месеца
Момче, отивало за закуска е намушкал в бедрото и на още 3-4 места. Даваха го по тв, изглежда ячко, но явно не е очаквало. Сега ходи с патерици и го е страх да си покаже лицето на камерата. По-добре онзи да покажат, че да се пазят хората. Съмнявам се, че ще последва нещо за него. Едно време такива нямаше по улиците, бяха си в съответните заведения. Сега ни да го осъдят, ни да го затворят, щото не е в ред.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В друг саит Писаха ,че преди седмица бил намужкал друг човек .
2
1
 
2
 
! Отговори
обвинения? преди 5 месеца
не разбрах какво са задържали :)))
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сега ще го осъдят за осми път. Иначе е добре познат на ушевите, почти приятел.