Прокуратурата ще нищи има ли чадър над убиеца в Нова Загора

Разследват обвиняемия и за предходното му нападение
28 окт 2023 10:53, Александър Попов
30
Прокуратурата ще нищи има ли чадър над убиеца в Нова Загора
Снимка: БГНЕС

Окръжна прокуратура – Сливен проверява действията на полицейски служители от РУ на МВР – Нова Загора във връзка с наличието на данни за подпомагане на лице да избегне наказателно преследване, съобщиха от държавното обвинение.

Прокуратурата постанови задържане за срок до 72 ч. по отношение на Д.Д. - извършител на убийството в Нова Загора на съпруга на районен съдия.

Изискана е информация от полицията в Нова Загора, след като стана ясно, че задържаният е нападнал с нож и друг човек преди седмица. Към момента на извършване на убийството на 52-годишния мъж, въпросната полицейска проверка не е била докладвана на прокуратурата.

На 27.10.2023 г. Окръжна прокуратура – Сливен изиска преписката по извършваната в РУ на МВР - Нова Загора проверка и след преценка на съдържащите се в нея данни незабавно образува друго досъдебно производство и започна разследване срещу обвиняемото лице за опит за умишлено убийство на мъж на 23 години от Нова Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Нова Загораубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 5 месеца
На полицията всички са приятели за полицая не знам кои да му приятели.
25
3
 
0
 
! Отговори
Банкеръ преди 5 месеца
Куриозното в случая е,че съдийката най вероятно е пуснала на свобода убиеца на мъжа си или нейн близък колега в Нова Загора.Това,че Гражданите за врата Полицаите с яйца и ги уцелиха знак,че България си е отишла и връщане май няма да има.Отделно Полицията се е докарала до там никой полицай да няма цивилни приятели.То няма и как да има де.
24
0
 
6
 
! Отговори
Роза преди 5 месеца
Може да са "ромски афери",но в цялата история едно е положително-че хората се размърдаха и протестират!И по време на соца ставаха престъпления,но протестите бяха забранени и медиите мълчаха за престъпността!Действаше се по съветски образец!Когато хората се бунтуват,на "органите "ще им е по -трудно да прикриват убиеца!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Нищо чудно и полицията да е влязла в някаква зависимост от съдии, прокурори и полиция ." - НИщо чудно, полицията да е в зависимост от полицията? Четеш ли какво пишеш? да си чувал за разделение на властите? изобщо .. има;ш ли идея, как би трябвало,да работи общестовто ни?
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 20 - Охранители? Какви охранители?
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Роза - Ромски афери ...
20
1
 
4
 
! Отговори
Роза преди 5 месеца
В малките градчета хората са навързани като свински черва!Явно този има влиятелни покровители,щом след седем присъди е на свобода!Помислете-това може да се случи на всеки от нас-да бъде убит от пиян престъпник на улицата,в магазина,в автобуса-навсякъде!Преди седмица този е намушкал момче!Ако тогава органите си бяха свършили работата,мъжът на съдийката сега щеше да е жив!Ужасно е това,че живеем в безправна страна и човешкия живот не струва пет пари!
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Трябва нов закон и охранителите да се преглеждат за психотест. Не да ги взимат на работа като от социални грижи
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Старозагорци и около тях са повече с азиатски манталитет. Ако някой успее на Запад. Повечето от обществото го ненавиждат и му пречат. В района са военни с руска култура и ценности на ислямисти,. Завистливи ,търсещи връзки и далавери. Нищо чудно и полицията да е влязла в някаква зависимост от съдии, прокурори и полиция . Навързани като свински кървавици . с
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Просто човек - Срам ги, защото са им вързали ръцете. Не могат и гък да кажат, без да ги зпалашат, че е им изгори работата, стажа и пенсията. Не, че не искат да арествуат и да задържат претъпници, но когаот прокуратурата каже, че трябва да се пусне заподозрян, или се пукса или утре те ще са задържани. Съдът казва, че дилърът е виновен, давам му 2 месеца пробация и ТОВА Е!
16
0
 
8
 
! Отговори
Просто човек преди 5 месеца
Да. Снощи се чудих, не ги ли е срам служителите на МВР, Ръководството им? Не осъзнават ли вече, че техния мързел и бездействие са очевадни. Как живеете господа полицаи? На държавна заплата, нещо частно, малко рушветчета и се чувствате като парчета. Краде се, наркотици се продават, хора се пребиват. Вие деца и родители нямате ли, събудете се утре може да е ваш роднина. Стегнете се и си вършете работата, ама качествено. Така ще бъдете уважавани
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Знаме се - Роми в прокуратурата няма ... но има се въртят "едни пари".
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 12 - Това е добър чадръ и не е за нищене.
13
0
 
6
 
! Отговори
От "кухнята&quo преди 5 месеца
Накратко - Не е бил невменяем с нож, а многократно осъждан и ром. Защо това има значение? Защото последните 3-4 години, в града започнаха да се строят ПАЛАТИ от роми, които са на социални помощи, които също така карат коли за по стотина хиляди лева, започнаха редовни проблеми с музика, спречкавния, побои, а вече имаме и убийство. Определено се усеща, че над някои от тези хора витае една протекция ...
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кога прокуратурата ще нищи има ли чадър над убиеца на Трактора?
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 7 - Приказваш глупости, без да знаеш НИЩО! Протестът не се случи, защото жента е била съдия. Простесът се случи, защото човек със 7 присъди, се опитва да убие 22 годишно момче, което едвам оцелява и в моемтна е с ПАТЕРИЦИ, а нападателят бива псунат след 24 часа и седмица по-късно убива друг човек, защото му направил забележка. И на хората им ПИСНА!
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Суховете са, че тази вече в Нова Загора всички ромски заведения са били затворени и не се е видял и един ром из града.
9
2
 
4
 
! Отговори
Синдрома Гешев преди 5 месеца
Настъпва и в Област Кюстендил - масови репресии, убийства и следене!Явно прокуратурата е ИНКВИЗИЦИЯ!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
То стана десетки години джунгалите са с протекция от правителствата в България явно така им е заповядано от Европа колко старци избиха по селата и ги ограбиха и излязоха, с условни присъди и това си продължава
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Жалко за човека, но беше крайно време, да се случи нещо подобно на някой съдия! Да усети, как се чувстват близките на жертвите, след като някой съдия пусне убийците на свобода или им даде смешна присъда!