Прокурорският син наби съкилийник и подпали одеяло в ареста

Преместили го в самостоятелна килия
14 дек 2023 13:18, Стела Стоянова
84
Прокурорският син наби съкилийник и подпали одеяло в ареста
Снимка БГНЕС, архив

Скандалите с 19-годишния Васил Михайлов, син на прокурора от Перник Бисер Михайлов, продължават и в ареста.

Младежът се намира в килия в Кюстендил, където е затворен по обвинение, че се е заканил с убийство на бившата си приятелка Боряна. На 11 ноември Васил е набил свой съкилийник, което е наложило преместването му в самостоятелна килия. В нея той е запалил одеяло и огънят е бил потушен с пожарогасители. Това разкри наблюдаващият прокурор по делото Георги Иванов на поредното заседание в Софийския районен съд, пише "24 часа"..

19-годишният младеж е подсъдим за побой и закани за убийство на негови съграждани. Днес на делото беше разпитан бившият футболист от "Миньор Перник" Румен Андонов, от чийто случай започна разплитането на историята около прокурорския син.

Случката с Румен Андонов е от 11 юни миналата година около 14 часа. Васил го пресрещнал в центъра на града, първо му се усмихнал, а после му казал: "Здрасти, тренер".

Бившият футболист не го познавал, но тръгнал да му подава ръка. В този момент младежът му нанесъл три удара в челюстта, като единият може да е бил с бокс. Андонов го попитал: "Защо бе, момче?", а Васил му отговорил: "Казал си на моята братовчедка, че била платена".

От близко заведение излезли хора, собственикът и приятели на Васил. Те обяснили, че това е синът на прокурора Бисер Михайлов. Казали на треньора да си отива в колата, за да не стане по-лошо. Когато вече бил в автомобила си, Андонов се обадил на бащата на Васил и му казал: "Синът ти ми счупи ченето", а Бисер Михайлов му отговорил, че не говори със сина си, но го посъветвал да изчака "до утре на трезва глава".  

"В този момент всичко приключи. Аз не бях пиян", обясни Андонов.

От пернишката болница той бил изпратен на лечение в "Пирогов", защото челюстта му била счупена на две места. Преди него показания даде Красимир Григоров, който е баща на актрисата Луиза Григорова, също ударен от Васил Михайлов, но на 24 май 2022 г. Той се опитал да разтърве Васил и още един младеж, заради което получил едно кроше и се озовал на земята. Мъжът обаче не е подавал жалба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: затворпрокурорски син
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Тодор Живков 11 ___ Байно, по твое време се заквасиха такива. По твое време бащите им се почувстваха недосегаеми, а дечицата им - безнаказани и за мнението на околните пък хич не ги беше грижа. В Царство България нещата стоят по-иначе. Тогава доброто име е било едно от най-ценните неща, които може да има човек. Тогава почти във всеки български дом е имало поне по една пушка или пищов и такива кeлeмeнцa са си опичали акъла, защото не се е знаело каква случка може да им се случи вечер по тъмно.
39
0
 
36
 
! Отговори
да го вържат преди 5 месеца
Този май се напъва да го изкарат луд, за да не е съдебноотговорен! А иначе си е завършен психопат като татенцето.
38
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защо е набил съкилийника си? Ако не е имало сериозен повод за това, момчето май има психичен проблем. Защото възниква въпросът защо е било нужно да пали одеялото? Нека все пак да чуем неговите обяснения относно случката.
37
16
 
1
 
! Отговори
Неясноти преди 5 месеца
Този тренер наистина ли е нарекъл "платена" някоя девойка? Тази девойка дала ли е повод да я определят като такава? Ако не е дала повод, тогава как да обвиниш прокурорския син за неговата реакция? Докога разни npocтaцu ще си въобразяват, че след като е жена, могат да се подиграват и оскърбяват безнаказано, а тя да е длъжна да отмине с наведена глава? Съсем друг е въпросът защо българският мъж е смазан психически до такава степен, че си позволява да накаже наглец само ако има силна протекция.
36
0
 
13
 
! Отговори
Ученика преди 5 месеца
Малко живак оправя работата...
35
6
 
4
 
! Отговори
Съкиликилийник преди 5 месеца
Детето, по описания изглежжа психопат. Не е проблем, такива сме повечето. Не се лекува, а и не е болест. За сега вие сте мнозинство, но нещата ще се променят.
34
0
 
26
 
! Отговори
Ангелина преди 5 месеца
Такива ,като баща и син Бисер и Васил Михайлови - олицетворение на злото и деградацията на индивидите на два крака ги има в изобилие в "обществото" от преобладаващи скотовете. Прокурора - баща, който във всяка друга Правова държава ,отдавна нямаше да е такъв показват нагледно кадровият състав и причините ,за да няма справедлив наказателен процес ,а безскрупулна ,брутална и агресивна наглост от страна на правораздавателните и правоохранителните органи ,които са придатък на престъпността.
33
0
 
19
 
! Отговори
Атмаджа преди 5 месеца
Докато спи това "синче" не може ли да му се случи нещо в тъмното?
32
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Въпроса не е в това, че няма кой да му натроши мутрата, а че е прокурорски син - полиция, следствие, прокурор, съдия - всички са "синджир марка". Без протекцията на баща си, този е просто "ходещ труп".
31
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
сопа трябва, сопа
30
1
 
33
 
! Отговори
бай работник преди 5 месеца
Скоро ще получи инсулт или остър инфаркт в килията докато спи. Сметта трябва да се почиства овреме!
29
1
 
27
 
! Отговори
Ганди преди 5 месеца
Ако зависеше от мен ,направо го вкарвам в газовата камера тоя келе ш ,без да се замисля и миг дори
28
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Който нож вади, от нож умира.
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 31 - Искаш да го убие някой? Ок, ама кой ще е тоя убиец?
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 20 - Не всички сме убийци, нали се сещаш?
25
0
 
24
 
! Отговори
Лики преди 5 месеца
Абе на този няма ли кой да му играе един винкел????? Толкова ли е силен!!!!!!
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 25 - Този обича да оребива хор аи да се гаври с тях и е ГОРД от това. Въпрос на време е, да запопне да убива. Еднине да пернеш шамар на разбеснял се keлeш, друго е на някой, който е готов да влезе у вас и да заколи в съня ти. А и татю е прокурор. Мюмюните да не са луди?
23
0
 
16
 
! Отговори
Леля Мара преди 5 месеца
Буйно е момчето, ама родителите му добри хора. Само на добро са го учили. Одеялото само се е запалило. Пуснете го барем за Коледа.
22
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 26 - Таткото е причината. Ако беше Васко - син на местния бояджия, а не Васко Прокурорски, нали се сещаш, че щяха да го пукнат от бой първо на улицата, после в ареста и вепе щеше да е орекарал година и нешо в централния софийски...
21
0
 
36
 
! Отговори
пффф преди 5 месеца
Тази грешка още ли я храните?!!