Прокурорският син наби съкилийник и подпали одеяло в ареста

Преместили го в самостоятелна килия
14 дек 2023 13:18, Стела Стоянова
84
Прокурорският син наби съкилийник и подпали одеяло в ареста
Снимка БГНЕС, архив

Скандалите с 19-годишния Васил Михайлов, син на прокурора от Перник Бисер Михайлов, продължават и в ареста.

Младежът се намира в килия в Кюстендил, където е затворен по обвинение, че се е заканил с убийство на бившата си приятелка Боряна. На 11 ноември Васил е набил свой съкилийник, което е наложило преместването му в самостоятелна килия. В нея той е запалил одеяло и огънят е бил потушен с пожарогасители. Това разкри наблюдаващият прокурор по делото Георги Иванов на поредното заседание в Софийския районен съд, пише "24 часа"..

19-годишният младеж е подсъдим за побой и закани за убийство на негови съграждани. Днес на делото беше разпитан бившият футболист от "Миньор Перник" Румен Андонов, от чийто случай започна разплитането на историята около прокурорския син.

Случката с Румен Андонов е от 11 юни миналата година около 14 часа. Васил го пресрещнал в центъра на града, първо му се усмихнал, а после му казал: "Здрасти, тренер".

Бившият футболист не го познавал, но тръгнал да му подава ръка. В този момент младежът му нанесъл три удара в челюстта, като единият може да е бил с бокс. Андонов го попитал: "Защо бе, момче?", а Васил му отговорил: "Казал си на моята братовчедка, че била платена".

От близко заведение излезли хора, собственикът и приятели на Васил. Те обяснили, че това е синът на прокурора Бисер Михайлов. Казали на треньора да си отива в колата, за да не стане по-лошо. Когато вече бил в автомобила си, Андонов се обадил на бащата на Васил и му казал: "Синът ти ми счупи ченето", а Бисер Михайлов му отговорил, че не говори със сина си, но го посъветвал да изчака "до утре на трезва глава".  

"В този момент всичко приключи. Аз не бях пиян", обясни Андонов.

От пернишката болница той бил изпратен на лечение в "Пирогов", защото челюстта му била счупена на две места. Преди него показания даде Красимир Григоров, който е баща на актрисата Луиза Григорова, също ударен от Васил Михайлов, но на 24 май 2022 г. Той се опитал да разтърве Васил и още един младеж, заради което получил едно кроше и се озовал на земята. Мъжът обаче не е подавал жалба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: затворпрокурорски син
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кво стана, бе коментаторпетата? Нали щеше да ставал "булка"? Вие така и не разбрахте - в затвора, такива като тоя са опасните. Психипат с тати прокурор. Кой ще го барне? Тоя няма да се учудя, ако не е утрепал всичките домашни любимци, като дете.
19
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Непоправим! Затвора ще го озлоби още повече и като излезе трябва само зачистване няма друг вариант.Жалко че има такива хора искащи да живеят по този начин
18
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За това деяние този трябва да получи 10 години без право на обжалване, в самостоятелна килия и строг тъмничен режим. А баща му веднага тпябва да бъде уволнен, със забрана за каквато и да е дъпжавна работа и отнемане на досега натрупаната му пенсия.
17
4
 
4
 
! Отговори
Gigo преди 5 месеца
Бас, това е новата кобра
16
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ще почакаме и ще си намери майстора. Ясно е, че момчето е с протекции във външния свят, но по институциите ще се намери кой да му разбие главата.
15
0
 
24
 
! Отговори
баба Пена преди 5 месеца
Спокойно, всеки си намира майстора. Някой ден ще излезе новина - прокурорския син падна по стълбите на търмъка и остана без зъбки, или сгази го автобуса три-четити пъти.Жалко за момчето, нема да види скоро белия свят. А света е широк и хубав, въпроса е да имаш акъл да си го напавиш хубав. Е тоя герой няма толкова и си прави живота лош, много лош. Ама отде толкоз акъл да помислиш за утрешние ден. Може би е по кух от орангутаните в джунглата.
14
0
 
25
 
! Отговори
Крайно време е ... преди 5 месеца
Крайно време е този опасен психопат да бъде евтаназиран !!!
13
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Каква държава сме. Гнил прокурор, психопат безчинства, в нормална държава да са поне с доживотни и гнилиа и психопата синчец.
12
0
 
21
 
! Отговори
баба Пена преди 5 месеца
Искаме поправка в наказателния кодект - който се прави много на тарикат - 1000 часа обществено полезен труд с правата лопата да прекопава градинките за да имаме хубави цветчета. Ако продължава да се отваря една права лопата в г......т и вече ще си седне на мястото.
11
0
 
16
 
! Отговори
срам преди 5 месеца
срам
10
22
 
27
 
! Отговори
Тодор Живков преди 5 месеца
Здравейте, българи, как сте, добре ли живеете при демокрацията? Спазват ли се правата на човека или само богатите и обpaтните са хора днес? При мен този индивид при първата проява щеше да отиде в ТВУ, а при втората - директно в Белене. Там лежаха престъпници като този и като Кирил Рашков, който при демокрацията излезе като невинна жертва на комунизма и стана Цар Киро. Останалото го знаете и го виждате всеки ден с очите си.
9
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 10, той щот тати не прави същото :) Видях ме! А майка му сама пада по стълбите. Какъв да е този изтърсак?
8
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Живото доказателство, че правосъдие в България няма. Има корупция. Щом тати плаща, ще бие и безчинства наред. Дано си намери "майстора" със "хладното оръжие" в килията. Едва ли някой ще плаче за този неxpaнимайко
7
0
 
51
 
! Отговори
баба Пена преди 5 месеца
Е признавам си това е най големия олиГоФреннъ в тая държава. Директно му дайте 25г и не ни занимавайте повече с глупостите му. Такива хора нямат място сред обществото, като попадне на правилния батка ще стане готина мацка.
6
14
 
3
 
! Отговори
Public enemies преди 5 месеца
Всички затворници се бият, и надпреварата това момче или Путин ще събере повече статии продължава.
5
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До под.34000/усмивки/, нормална държава сме. В затвора е! Стига си измсиляхте!
4
0
 
49
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 5 месеца
Сладура на мама и тати! Той и тати не беше бил мама... ама явно цялото семейство е прогнило! Егаси турския сериал са тези!
3
0
 
34
 
! Отговори
Не е новина преди 5 месеца
Щом не е набил директора!
2
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя си е баш за затвора, в обществото такива не ни трябват.
1
3
 
48
 
! Отговори
под.34000/усмивки/ преди 5 месеца
А ако бяхме нормална държава, този по това време и на тези години щеше да е в казармата.Там поне щеше да мете плаца до припадък и да не мисли за глупости.А ако все пак се прави на ербап, дисципа у Плевен го зовеше......