Убийците на 49-годишния Кирил Русев остават в ареста

Имало риск да се укрият
8 яну 2024 20:52, Стела Стоянова
25
Убийците на 49-годишния Кирил Русев остават в ареста
Снимка БГНЕС, архив

Петър Александров и Александър Кинов, обвинени за убийството на 49-годишния Кирил Русев, остават в ареста. Това реши късно тази вечер съдът.

Петър Александров е син на бившия финансов министър Стоян Александров. Според събраните досега доказателства, Александров и Кинов са убили Кирил Русев заради финансови задължения към Петър Александров в размер на 200 000 лева. Кинов е гробар, а тялото на жертвата беше открито в морга с фалшиви документи. Самият Кинов е напуснал територията на страната към Сърбия с личната картата на жертвата.

Тази вечер магистратите прецениха, че има риск Петър Александров и Александър Кинов да се укрият и затова двамата остават под стража. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: убийствоКирил Русев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Ако в България имаше правосъдие ,до това зловещо и жестоки убийство ,нямаше да се стигне. Ако имаше правосъдие за престъпната дейност на бащата Стоян Александров преди време ,когато бе обвинен в лихварска престъпна дейност от убитото лице...Сега същото щеше да е живо и нямаше да има ВЪЗМЕЗДИЕ за сина му ,който е наследил безскрупулната му алчност .Единият си "отиде" по "лесния начин" ,но на "сина" ,няма да му е толкова "лесно" и ще плати "ведно с лихвите" за зверските си дела на "баща и син" .
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жалко. Хубава е тая схемичма, ама са го претакали ...
21
2
 
3
 
! Отговори
Доказателство че преди 3 месеца
Имаме нужда от Шенген бг митничарите са безполезна корумпирана изм мет която саво губи времето на хората по границите поне тия като убийците като минат в мужбина шансът да ги заловят чуждите полицаи е много по висок!
20
2
 
4
 
! Отговори
Казума преди 3 месеца
Ми колко живота е претопил тате за тия 200000, пък ся тоя не ги връща. Я и той в топилнята.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Намирисва ми на разкрита схема,по която доста изчезнали са кремирани и заличени.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Смешна работа. Влезли са в Сърбия и са се върнали след един час и това някак си са си мислили, че е алиби. То директно ги свързва с убития. Граничарите пък са ***, не знам за какво е това вечно чакане по границата щом не могат да разпознаят човек по снимка. Може да е имало подкуп де.
17
0
 
5
 
! Отговори
Лупи преди 3 месеца
А стига бе, бг съда е преценил, че можело да се укрият!? Е това е изненада, но доста вероятно някой нещо да обжалва и утре да ги пуснат под гаранция за да може да си бият камшика към ОАЕ.
16
0
 
10
 
! Отговори
: преди 3 месеца
Единия е "бизнесмен" , другият е синковец на министър , единия е пуснат срещу парипна гаранция , що па не , щом ще вземеме едни пари , да го пуснете пак ! Любопитно как погребалния агент е успял да му намери ковид чувал и да го паркира директно в моргата , май май има яко корупция , изобщо ...много пропаднало общество и деградирала държава ...
15
0
 
2
 
! Отговори
Истанбул преди 3 месеца
Добре, де, тия що са се върнали? Нали от Сърбия няма екстрадиция.
14
0
 
1
 
! Отговори
Комик преди 3 месеца
Да бяха извикали един истински гробар от Партизан Белград а не този льоольо аматьор.
13
0
 
1
 
! Отговори
Alex преди 3 месеца
Ганчев в УНСС беше гадничко кафе. Сега е учебна зала.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Урок за всички тарикати които не връщат борча :)))
11
2
 
11
 
! Отговори
aaaa преди 3 месеца
Добре де преди 1 час сумата беше 308 000 долара!Сега 200 000 лева след една седмица 20 лева.Кой лъже сега???
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стоян Александров като финансист беше няколко нива над днешните. Синът явно е пропаднал дълбоко. Как ги намират тези гробари? Трябва някой да го е препоръчал. Явно има система!
9
2
 
6
 
! Отговори
МИ6 преди 3 месеца
8 Прав си плащаш си където трябва и стават нещата обаче напоследък започнаха да ги хващат
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре че има гробари в схемите. Хем няма да се върдалят толкова много трупове . Значи така изчезват и неудобните. Плащаш си масрафа и някой изчезва.
7
2
 
23
 
! Отговори
R.A.T.M преди 3 месеца
Стоян Александров малката секира идваше в УНСС с ягуар и шофьор, водеше лекциите, а Каримански упражненията. С.Александров винаги делеше лекциите на две в първата част се говореше за актуални проблеми, а втората си беше теория по програмата. И няма да забравя как казваше, няма министър на културата,образованието,отбраната и т.н има един министър на финансите, който разпределя парите за другите. Ако веднъж бръкнеш с кацата с мед няма как да не се оближеш, а като се оближеш няма как да не ти харес
6
0
 
15
 
! Отговори
МВР Е ОПГ преди 3 месеца
Съд за всички корумпирани!!!
5
2
 
20
 
! Отговори
Като БГ Гражданин преди 3 месеца
Ви питам!Школата в Симеоново училище за бавноразвиващи ли е?!!!
4
2
 
14
 
! Отговори
Защо ушевия с преди 3 месеца
Евъргрийн прическата казва ме убиеца се е занимавал с банково дело а не с лихварство в Симеоново саво аутисти ри приемат?!