Съдът прекрати делото "Дебора" заради процесуални нарушения

До месец прокуратурата трябва да отстрани пропуските
14 фев 2024 18:43, Анисия Иванова
49
Съдът прекрати делото "Дебора" заради процесуални нарушения
Снимка: БГНЕС

Пловдивският съд прекрати делото срещу Георги Георгиев, обвинен в нападението срещу 18-годишната Дебора и го върна обратно в Стара Загора. Мотивът - допуснати са процесуални нарушения в обвинителния акт. Заседанието продължи три часа.

"Делото е върнато на прокуратурата заради допуснати съществени процесуални нарушения", заяви адвокатът на 26-годишния мъж Петко Кънев.

До месец прокуратурата в Стара Загора трябва да отстрани пропуските в обвинителния акт, които са допуснати и отново да се даде ход на делото в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: деборапрекратено дело
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До 12 - И какво съм виновен, че средностатистическия шоп има 66 IQ и не може да изкара и лев над 2000?
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Когато средната заплата за София беше 1500-2000 лв. един прокурор на средно ниво взимаше 8-10к лева" - 10000 на срендо ниво, ама нанай. Малдшите извън столицата са с 4000. Както казах - скапан юрист кунслуст може да взима двойно повече, за 1/10 от натоварването.
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Четете 37 - Четеме ... гнусно кypве от малко е било ... Не, че тоя е по-добър, ама айде ся ...
43
0
 
2
 
! Отговори
PS преди 2 месеца
Г-жо Иванова, не пишете за първи път по съдебни дела. Не можахте ли да конкретизирате ранга на съда - май че за ПОС става въпрос, какъв обвинителен акт са предявили прокурорите от СЗОП, какви несъответствия има в посочените факти и предявените обвинения от СЗОП, която и преди не беше написала прецизен обвинителен акт, а тези прокурори са окръжни,не са аматьори! Бламиране от СЗОП или небрежност? И как така съдиите от СЗОС групово се отвеждат! Защо не си подадат оставка!
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази работа със Старозагорския окръжен съд и СЗОП започна яко да мирише и май се очертава нещо от рода на ОПГ - съдиите от окръжния съд начело с председателя организирано си правят отвод, а старозагорскате прокуратура не може да напише едно обвинение, в което изнасяните факти и предявяваните обвинения да не си противоречат.Пловдивският съд връща нещата на прокуратурата.Не можаха ли да поискат обвинителен акт от смесена пловдивско-старозагорска прокуратура или нещата отиват на замазване?
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От "съдът прекрати делото "Дебора" (което сте изпляскали в заглавието) до "делото е върнато на прокуратурата" (което се казва в съобщението) разликата е като компютри и компоти. Ми сир ки.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя гологлавия бабуин ли е новия шамарач на невинната ***
39
1
 
4
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
Никой не иска да се занимава с това дело защото освен натиска от НПО-та , които получават финансирането си за да раздухват такива случки .... ДРУГИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ВАЛИДНИ ПРЕД СЪДА ЧЕ ПОРТИЕРЧЕТО ГЕОРГИ Е ВИНОВЕН ---- НЯМА.
38
1
 
3
 
! Отговори
Четете преди 2 месеца
По това време Дебора била ученичка в 6-и клас в 9-то ОУ Веселин Ханчев Подс.М. и Дебора прекарвали много време заедно, като подсъдимият често я посещавал и в училището в Стара Загора.
37
0
 
1
 
! Отговори
Четете преди 2 месеца
Свидетелката Дебора Михайлова, родена на ***г., живеела заедно със своите родители в дома им в с. Шаново, общ. Мъглиж. Когато била на 12 години чрез общи познати се запознала с подсъдимия С.М. ***. Оттогава те започнали да се движат заедно в една компания.
36
1
 
2
 
! Отговори
Четете преди 2 месеца
Младежът е осъден по чл.151,ал.1 за това, че не неустановени дати в периода от месец май 2018 г. до 26.01.2019 г. в Стара Загора и в с. Шаново (тук живее и майката на Дебора, б.ред.), общ. Мъглиж, в условията на продължавано престъпление се е съвкупил с лице, ненавършило 14-годишна възраст Дебора Красимирова Михайлова, родена на ***г., като извършеното не съставлява престъпление по чл.152 от НК.
35
0
 
3
 
! Отговори
Четете преди 2 месеца
Дебора осъдила първото си гадже, правили любов, докато тя била в 6-и клас.
34
0
 
8
 
! Отговори
Самотен преди 2 месеца
От всичко изгоря един Вежди Рашидов. От този обществен натиск само невинни го отнасят.
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тук не сте от най-интелигентната аудитория. Този случай бе политизиран и има много противоречия. По дрехите на татуирания не са намерени никакви следи от ДНК пробата, а също стъпките запазени в дома не съвпадат с неговите обувки като размер. Никой не казва, че той не е замесен, възможно е той да е поръчал това, но в момента няма никакви доказателства. Как ще има присъда без доказателства? А твърденията по-долу, че тоя неграмотен пазач в дискотека имал власт или заможни родители са абсурд.
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Просто Човек Турил си едно "о" в повече... За претенциите ти за главно "Ч", трябваше да имаш достатъчно акъл да забележиш, че и двамата не са за подкрепяне. Можеш ли да избереш по-добрата ***? Няма смисъл, все си е ***. Невинни няма в тоя случай. Нито резача, нито малкото дашно моме, нито майката на дашното моме, която така я е учила цял живот и такъв пример й е давала. Другите около тях също не са стока. Какво има да ги подкрепяш такива?
31
5
 
0
 
! Отговори
Психолог преди 2 месеца
Този брадатия е садист. Това да не изпитваш жал към жертвите си е присъщо на животните и на психoпатите. Нормалните хора винаги изпитват жал, защото имат искрица на човещинка в тях. Точно за това психoпатите се смятат за подчoвеци. Ако ще правите престъпления, поне запазете човешкото в себе си. Садизма е унизителен за този, който го причинява. Това е акт на безразсъдство, отсъствие на интелект. Случва се, когато използваш мозъка си първично и игнорираш разума. Може да се случи на изпаднали хора.
30
6
 
3
 
! Отговори
Просто Човек преди 2 месеца
Момичето може да е пpocта чалгаджийкa, но това не означава, че ще застана на страната на насилника. Разбира се, че я подкрепям. Така правят човеците с главно Ч!
29
1
 
12
 
! Отговори
Кокарджа преди 2 месеца
Най корумпираната съдебна система в света. Съдиите взимат подкупи като задължителна такса, никой нищо не следи, нищо не зависи от никой, всеки който стигне до съда бива оскубан като пуйка накисната във вряла вода. Цялата администрация е на ниво туземна администрация от необитаем остров. Имате ли проблем, направо прескачайте всичко в прогнилата държава и драпайте към евроинситуциите.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Както полицаите, така и прокурорите са ни най-много на глава от населението, а резултатите са ясни.
27
20
 
19
 
! Отговори
До 12 преди 2 месеца
Когато средната заплата за София беше 1500-2000 лв. един прокурор на средно ниво взимаше 8-10к лева заплата, не ми обяснявай че са малки заплатите им. За състоянието в държавата благодарение на тях и 3 к са им много.