Съдът прекрати делото "Дебора" заради процесуални нарушения

До месец прокуратурата трябва да отстрани пропуските
14 фев 2024 18:43, Анисия Иванова
49
Съдът прекрати делото "Дебора" заради процесуални нарушения
Снимка: БГНЕС

Пловдивският съд прекрати делото срещу Георги Георгиев, обвинен в нападението срещу 18-годишната Дебора и го върна обратно в Стара Загора. Мотивът - допуснати са процесуални нарушения в обвинителния акт. Заседанието продължи три часа.

"Делото е върнато на прокуратурата заради допуснати съществени процесуални нарушения", заяви адвокатът на 26-годишния мъж Петко Кънев.

До месец прокуратурата в Стара Загора трябва да отстрани пропуските в обвинителния акт, които са допуснати и отново да се даде ход на делото в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: деборапрекратено дело
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
26
 
! Отговори
Рендету преди 3 месеца
Абе кой е бщата на този, "бабаит"!? Първо Всички Съдии в Ст. Загора демонстративно си правят самоотвод, ся и Пловдивският Съд си "изми ръцете"... Кой управлява държавата, бе??? Всъщност, туй нашто държава ли е или Мафиотски Октопод? Вече въобще не е смешно!
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 17 - Представи си, че си съдия. Дават ти стотина страници, които се повтарят едни и същи неща, разминаващи се експертизи, противоречащи се твърдения, "факти", които са недоказуеми, а на моменти са откровенна лъжа, особено, когато ти, като съдия, вече си гледал това дело и си излушал и защитата. И какво правиш? А да - пускаш го, че да не би някой психопат, да си омтъсти.
24
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вкаравайте таз в сливенския затвор доживот, а оня с ножа и той доживот. Едва ли ще допринесат с нещо през живота си за държавата.
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И какво ни интересува това нас, нормалните хора? Тая и оня татуирания имат по-малко акъл от обитателите на Столипиново. Ако питате мен, Тагарев да ги товари ей такива трашове заедно с родителите им за Украйна за да се прочисти обществото.
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До кой - Млъкни в птко.
21
6
 
6
 
! Отговори
кой преди 3 месеца
А браво. Сега следва Дебора да влезне за 10 години в затвора , щото е причинила вреди на оня с макетното ножче. И да заплати неимущесъвени вреди.... и да му купи ново макетно ножче...разбира се, Ей тва е българското правосъдие, защото няма народ, няма матрял.....всичло са gazoгазаmyiмийници
20
5
 
15
 
! Отговори
Пловдив преди 3 месеца
Пластичният хирург на това момиче,е гений,велик,феноменален,няма и следа от нарязванията.Не оправдавам поведението на Георги,но има много въпроси,които остават без отговори,на 17 г.,в нощно заведение,кой е пуска,защо е пуска, родителите нямат ли вина.
19
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
както и каквото да пишете, вида и на чалгаджийка и леко момиче не можете да промените,а онзи бияч е просто сутеньор.
18
11
 
10
 
! Отговори
Алкохолик бияч преди 3 месеца
Колкото и да се опитват някви типове близки до малумника насилник да изкарат жертвата дебора златотърсачка, просто сте смешни и няма да ви се получи платени агитатори 5,6 човека сте тука ***. заслужава да е доживот тоя брадатия козяк
17
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е престъпна безотговорност ! Но бъдете сигурни , виновните за връщането на делото ще бъдат наказани ! О да ! Бъдете сигурни !!!! Майка ви *** долни некадърни колко ви дадоха ?
16
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чалгадивата иска пари от Гошо за силикон, носопластика и пълна промяна.
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Доктор Сърр Пичук - Идеята, да не се одобряват прекомерни искове в съда е, да не се стигне до ситуация, в която съдът бива заливан от искове за всеки шамар, псувня и прочие.
14
13
 
14
 
! Отговори
Доктор Сърр Пичук преди 3 месеца
Браво на съдиите, няма никаква причина побой на сутеньор над урвa да бъде квалифицирано като домашно насилие, това са си служебни отношения все пак. А искът за 200 бона е направо смешен такъв случай на побой.
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 11 - Да, ама тогава е нужно един-двам корумпирани съдии, да изволниш цялта прокуратура ... Има си ред прични, нещата да са така, както са. Да, бавно е, да мудно е, но всякакви резки промени, може да са фатални.
12
5
 
4
 
! Отговори
9 преди 3 месеца
Ама не, честно - пич! Зпалатите на прокурорите, трябва да са пет цифри, ако искат да няма корупция. При положение, че има юрист консулти, деот не могат си взе изпита, които правят по 7-8 000 за некви корпораци, където половианта е кафенца и да молят секретарката да напише нещо, направо са си смешни тея заплати. Като два пъти отгоре ти прецакат дело и ти писва. А като дойде някой и извади 20-30 000 подкупо за ЕДНО дело, с обещание, че ще има поне още СТО ... мдам.
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И какво разследваха и писаха цяла година тия в Ст. Загора, след като се оказва че не могат да напишат един читав обвинителен акт?! СПоред мен, след всяко подобно решение на съда, в което връща некадърно написан обвинителен акт за ново писане, трябва да следва дисциплинарка за отговорния прокурор, който го е писал и евентуално уволнение поради некадърност. Стига с тая безотговорност и безхаберие. Проглушиха ни ушите на пресконференции колко много са работили по случая и накрая ето какво става
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Оставка на - Защото имаше обществен и правителсвен натиск. Казаха им, да "изготвят делото", отхвърлиха старата лекаркса експертиза, притискаха сума ти и съдебни лекари, докато намерят един, да напише, каквото му искат, срещу услуга, разбира се, а после не можаха да намерят съдия, защото както съдебните лекари, съдиите също знаеха, че делото е "публично" и има "очаквания" да свъши по определен начин, без оглед на всички факти.
9
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Назначават ги да са послушни на доста големи заплати, за да не бъдат корумпирани." - 4000 лева, за 10-12 години мизерия, преди да стигнеш до позицията ... Не е точно "доста голяма заплата", да ме прощаваш. Не и за позция, която можеш да изгубиш като нищо, без опция, да започнеш някога работа в системата.
8
4
 
7
 
! Отговори
Гьонова преди 3 месеца
Гошко добре плаща! Още ще връщат!
7
4
 
10
 
! Отговори
Оставка на преди 3 месеца
Всички в Старозагорската прокоратура.Как може повече от половин година тези *** държавни рекетьори да не могат да изготвят обвинителен акт без нарушения и грешки.За какво взимате заплати?Ако беше вашата дъщеря пак ли така щяхте да скалъпите нещата, за да може да се отлага във времето и хората да забравят?Само, че този път няма да стане по вашата схема.Този път ще има гласност и протести до дупка в Стара Загора и София.