Прокуратурата образува дело срещу мъж, пребил ливанец

Той е задържан за 72 часа
23 фев 2024 21:52, Стела Стоянова
31
Прокуратурата образува дело срещу мъж, пребил ливанец
Снимка БГНЕС, архив

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъж, нанесъл телесна повреда на ливански гражданин.

На 22.02.2024 г. на пазар „Слатина“ в гр. София, в съучастие като съизвършител с неустановени до момента лица, обвиняемият Д.С. удрял с ръце и крака в областта на главата и тялото Н.К., вследствие на което му причинил средна телесна повреда.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 129, ал.2, вр. ал. 1 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“.

С постановление на наблюдаващ прокурор Д.С. е задържан за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия, пише "24 часа".

По-рано днес стана ясно, че ливанец е извадил пистолет и стрелял във фирма за бързи кредити, която оскъпила 6 пъти заема на жена му. Той е бил пребит с бухалка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
ДимУкрация, баце ! преди 2 месеца
Значи вадят срещу тебе пистолет и стрелят, ти му чупиш главата на пишман стрелеца ... и те съдят. Баааго и правосъдие . Дали защото е ливанец и е недосегаем и може да си гърми срещи всеки на воля ... или нещо сбъркано има в съдебната ни система . Някой ще попита ли какво е търсила щерката на тоя каубоец от Ливан в мутренски лихварски офис ? И от кога споровете се решават с бухалка и пистолет а не от ПОЛИЦИЯТА И СЪДА ? Опасен прецедент. ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ ДЛЪЖНИЦИ С АВТОМАТИ И В БАНКИТЕ ?
26
0
 
2
 
! Отговори
До Руси преди 2 месеца
"кога ще ги избием тия в НС и да приключим темата." ------------- Нищо не зависи от тия в НС. За да приключиш темата, трябва да избиеш ония в Брюксел и Вашингтон.
25
4
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯеКЛОАКА преди 2 месеца
Дърти комунисти като жалкия актьо Христо Шопов вадят пистолет на жена и я бият.*** хти бяха рат ската ***!
24
5
 
3
 
! Отговори
Алито от София преди 2 месеца
В Ливан за такава гавра щяха да осъдят човека с пистолета, щом е извадил пистолет, а и стрелял, всяка една бяла държава ще задържат първо този с оръжието, но това е България и всичко е възможно, само не и да се спазва закона, що първо онзи които отговарят за него, не го спазват, дори заради тях, корупцията във властта пречи България да се развива и да върви напред
23
1
 
3
 
! Отговори
А УшефПедераст е преди 2 месеца
Корумпиран е бе се с чичо Маджо за пари.И мутрите на Маргините и та Бойко народа пекетират но Калашников ще ги покоси.
22
1
 
3
 
! Отговори
Турция енашатаРодина преди 2 месеца
Османска Паша е нашият Бащааа Русия е врагъ ни и българските русор0бски Гявуря
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не е редно на 500 лева да връщаш 3000...Да отбележа, че ливанците са араби, но повечето са източноправославни, като нас, мюсюлманите са малцинство. Дори болниците и линейките им са с червен кръст, не полумесец...
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако си на зор и ми поискаш 10 лв и ти ги дам срещу разписка да ми ги върнеш с лихвите, после ми дойдеш и ти кажа, че ми дължиш 60 лв. Как ще се почувстваш? Ограбен? Ще отидеш ли да бачкаш 2 месеца да ми върнеш 3000 лв от 500 лв старт? След 2 месеца ще ти кажат, че вече им дължиш 18000 лв! Жалко, че пистолетът е бил газов!
19
1
 
1
 
! Отговори
преди 2 месеца
Животът на планетата е провален генетичен експеримент. Той работи дотолкова че два много клетъчни организма от един месец същи вид и различни резби да се намерят и да пренесат хибридът от техните ДНК в бъдещето като машина на времето, без да се интересува от тяхната съдба, това че ще имат премеждия о тревоги и че ще бъдат унищожени чрез старост нерадост и единственият начин по който може да се приеме за радост е с цел да се отърве от мъките си. Тук винаги ще има конфликти и няма свърши добре.
18
6
 
13
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 месеца
Така шизофренно е написана тази статия,особено с финалната информация за ливанеца в кредитната къща,че не е и за смях.Няма живо същество,което да е в състояние да разбере какво иска да каже точно авторът на това драснато нещо. Знам само,че ливанците,които са врагове на Българожив Израел,трябва да бъдат размазваби от бой навсякъде. Терористи , педофили и некрофили ислямски долни !
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 2 - Познах какво ще стане с лихваря, де прави така...
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Защото са счупили главата на джигита" - Не го обижда така - в правото си е човека!!!!!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"По-рано днес стана ясно, че ливанец е извадил пистолет и стрелял във фирма за бързи кредити, която оскъпила 6 пъти заема на жена му. Той е бил пребит с бухалка." - Трябвало е да застреля лихварина...
14
5
 
10
 
! Отговори
Руси преди 2 месеца
Много смешна тема ! Защото са счупили главата на джигита затова се разду ,всички знаем за тия фирми. Защо никой нищо досега ,А? Тая държава е като скъсан чувал. Започвам да мразя тази територия ! То бива бива ама кога ще ги избием тия в НС и да приключим темата.
13
6
 
15
 
! Отговори
Първо преди 2 месеца
ни уведомихте, че ливанецът бил бит с бухалки. После, че бил удрян с ръце и крака. Първо писахте, че кредитът бил изтеглен от дъщеря му, пък после, че от жена му. Кое е вярно? И щом ливанецът ПЪРВИ е стрелял, защо да е престъпление това, че някой го е удрял с ръце и крака СЛЕД стрелбата? "Биячът" просто е предотвратил по-тежко развитие на събитията. ЗАЩО Е ОБВИНЯЕМ ТОЗИ, КОЙТО Е ОЗАПТИЛ УБИЕЦ???
12
2
 
15
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
Четох и четох,ам то аз нищо не разбрах,кой кого и защо.А бе мисирска му работа.
11
3
 
14
 
! Отговори
Ало-ало, мисирки преди 2 месеца
Вчера писахте, че дъщеря му на ливанеца е изтеглила кредит, днес е жена му. Той пък решил да изяснява проблема с кредита не като пита дъщеря си / жена си какви ги е вършила, като нахлуе в офиса и стреля. Та питам дали ливанецът ще бъде привлечен към наказателна отговорност за деянието си и по кой член от НК? Или да стреляш не е престъпление, но да нариташ стрелеца, за да го обезвредиш, е престъпление???
10
6
 
15
 
! Отговори
Продължение на 12 преди 2 месеца
А в България, бате, им избиват децата някакви гнусни дроги и алкохолици по улицата и те ги оставят живи! Изнасилват им децата, пребиват ги, убиват, дрогират ги, и никой не взе един пистолет да гръмне поне веднъж във въздуха. Не народ, а лабораторни мишки, които само ядат, *** и се размножават. Гнус ме от България!
9
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мафиотска държавица, управлявана от малки хорица и населявана от предимно малки хорица. Те не виждат отчания герой в този ливанец, който има доблестта в чужда страна да си търси правата, както сто процента ги е търсил в своята преди да я напусне. Не се става за една нощ човек с доблест. Защитил си е и семейството. А онези просто Свиииини кого и какво защитават - правото да издевателстват над другите за 2000 лева повече, защото ги мързи да работят и защото са прости, за да изкарват пари без сила!
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 8Точно! През ден, откакто излязоха новите цени на телекомите, пускам оплаквания - полза никаква. Най-вероятно съм от малкото, които го правят. Потребителите, клиентите и пациентите в България нямат никаква закрила. Всичко е проформа. Така наречения Здравен надзор е една лекарска мафия, която защитава некадърници и откровени престъпници, придобили по съмнителен начин дипломите си и издевателстващи над пациенти. След като пациентите не са защитени, а става дума за основно право...