Втора поредна загуба за Пиронкова в Турнира на Шампионките

Този път нашето момиче загуби от германката Андреа Петкович
29 окт 2014 20:51,
7
Втора поредна загуба за Пиронкова в Турнира на Шампионките
Снимка: Архив Reuters

Първата ракета на българския тенис Цветана Пиронкова допусна втора поредна загуба в Турнира на Шампионките.

Този път нашето момиче отстъпи на намиращата се на 17-ото място в света германка Андреа Петкович, която стигна до успеха след 7:5, 6:2.

Мачът бе от Група "Средец". Така шансовете на българката да се класира за 1/2-финалите са само теоритични и тя е на прага да отпадне в домакинския турнир.

Първият сет бе изпъстрен с пробиви.

Петкович спаси четири точки за пробив при първото си подаване, а след това проби подаването на нашето момиче в третия гейм и така поведе с 2:1 при геймовете.

Пиронкова върна веднага пробива, а след това двете с много мъка си взеха по едно подаване, за да докарат резултата до 3:3.

Германката проби за 4:3, но нашето момиче върна пробива за 5:5. Нейната противничка обаче си върна пробива предимство още в следващия гейм, а след това си взе подаването, за да спечели и сета.

Във втория сет нашето момиче си измъкна едвам подаването при 1:1 гейма, а след това Петкович я проби два пъти и я прегази.

Четете още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тази не разбра ли че не може да се мери другите. тя просто пада всеки мач. става само за реклама на бельо
4
0
 
3
 
! Отговори
Астън Вила преди 9 години
Гледах вчера мача и - първия сет беше равностоен - даже Пиронкова можеше да бие. Видя се, че физически е много слабо подготвена. Направи ми впечатление изпъкналите вени на краката и. По едно време си помислих, че има и контузия на крака. Като цяло се опитва да играе, но напоследък не е в добра форма, и тактически грешки допуска. Дано подобри играта си и да бъде на ниво догодина.
3
0
 
3
 
! Отговори
Б.Борг преди 9 години
ЧОВЕК , В КОЯТО И СФЕРА ДА РАБОТИ , ТРЯБВА ДА Е В " КРАК С ВРЕМЕТО " , Т.Е. ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С СВЕТОВНИТЕ СТАНДАРТИ И ДА ГИ ПРИЛАГА , ЗА ДА ПЕЧЕЛИ , В СЛУЧАЯ ... ПИРОНКОВА , СЛЕД КАТО НЯМА СИЛИЦИ ДА ИГРАЕ 2 СЕТА , НАЙ - ДОБРЕ Е ДА СИ СМЕНИ ТРЕНЬОРА С ЧОВЕК РАЗБИРАЩ ОТ ТЕНИС И ФИЗИЧЕСКА , СИЛОВА ПОДГОТОВКА , КАКТО НАПРАВИ ГРИШО ... В СРЕДИТЕ НА ТЕНИСА - РОДЖЪР РАШИД Е ИЗВЕСТЕН КАТО НАЙ - ДОБРИЯТ ТРЕНЬОР ПО ФИЗИЧЕСКА , СИЛОВА ПОДГОТОВКА ...РЕД Е НА ПИРОНКОВА ДА СИ СМЕНИ ТРЕНЬОРА ...
2
2
 
6
 
! Отговори
ФЕН преди 9 години
Тъжно ми е за нашето момиче, но с тази физика няма никакъв шанс с/у братята! Всички скочиха с/у Терпишчев че нарече сестрите Уйлямс "братята Уйлямс"! Всички нейни противници са от категорията на братята! Техниката и е прекрасна, но срещу бърз влак трудно се излиза! Трябва да се гордеем с нея и Гришо и да ги подкрепяме! С Гришо е същия проблем!
1
7
 
5
 
! Отговори
до номер 1 преди 9 години
Ти сигурно си по-добър, интересно ми е дали си в ТОП 100 на професията си, дори и тя да е чистач на клозети!