Гришо стегна багажа! Британецът Едмънд го отнесе в Мелбърн

№3 в световния тенис падна в четири сета от втората ракета на Острова
Обновена: 23 яну 2018 08:43 | 23 яну 2018 08:41,
184
Гришо стегна багажа! Британецът Едмънд го отнесе в Мелбърн
Снимка: Reuters

Григор Димитров отпадна на 1/4-финал на откритото първенство на тенис на Австралия.

№3 в света и първа ракета на България се предаде в четири сета на британеца Кайл Едмънд.

Преди този мач нашенецът имаше два успеха над британеца и дори го победи в Бризбейн, но този път не успя да се справи с очакванията за задължителен успех и в крайна сметка бе губещият.

През целия двубой Гришо не можа да открие играта си, не влизаше и първя му сервис, така логично си стегна и багажа за България.

По този начин българинът ще загуби и точки за ранглистата, след като игра 1/2-финал в турнира преди година.

Едмънд от своя страна пък ще срещне Рафаел Надал или Марин Чилич в спор за място в следващата фаза.

Подробностите в Gol.bg
 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добрееее...плюете по Григор Димитров, а да ви питам нещо...вие тези които така свирепо го оплювате, вие къде сте...у дома нали...нацупени, озлобени и недоволни от себе си толкова много, че не сте способни да приемете успеха на друг, който очевидно е много по-нахъсан да живее смислено за разлика от вас. Е добре..., но за разлика от вас той има цел и я гони...къде с грешки, къде не..., но важното е, че се бори за нещо, а не стои пред телевизора с пакетче семки и злоради мисли в главата си.
150
1
 
5
 
! Отговори
До 156 преди 6 години
Прав си. Гришо има да защитава 250 точки в началото на февруари на турнира в София, а следващата семдица още 90 точки от турнирът в Ротердам. После има да защитава само 45 точки през март от турнира в Индиан Уелс. Това означава, че е много малко вероятно Гришо да е извън топ 4 до края на март. Същото е и през април и май, така че чакаме следващият турнир от Големият шлем - Роланд Гарос през юни, както и четирите Мастерса преди това.
149
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той не е по-лош от Надал, Джоко и Фредерик, но разликата е,че тези тримата се концентрираха изцяло към тениса още от ранните си години,а Григор направи това,което прави всеки българин като се види с пари.
148
4
 
7
 
! Отговори
РККА преди 6 години
В света има 100 000 000 регистрирани тенисисти едва 100 от тях успяват да оставят някаква следа в тениса,да спечелят достатъчно за комфортно съществуване,това беше и идеята на Джокович но малцина я схванаха.Григор изигра един добър турнир с оглед показаното от него 1/4 финала е повече от добре.Това е играта му да му се радваме и подкрепяме ,той е като футбола ни на 100 год едно американско лято.Според мен ще се задържи в топ 5 оттук на сетне има малко точки за защита.Бъди здрав ГРИШО УСПЕХ..
147
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпреки загубата Григор Димитров се представи достойно. Освен това и жегата си каза думата. Аз не съм фен на Григор, но оценявам играта му по достойнство и мисля, че плюенето и хуленето на наш играч, който се представя на такова високо ниво е некоректно да не кажа и неморално. Най-лесно е да напишеш нещо гадно,долно и презрително особено от хора,които висят непрекъснато по сайтовете и нямат друга работа.Ще дойде денят на Григор и той ще спечели титла от шлема.Успех на Григор
146
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От началото на 2018 не играе добре и постоянно се измъкваше на косъм от разни анонимници.Не е новина че отпада.
145
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такъв е и няма да се промени.Не зная защо очакванията на хората са толкова високи.Той е добър тенисист,но непостоянен,състезател от топ 20, което не е малко.Възможно е да спечели голям шлем до края на кариерата си,може и повече,но е невъзможно да е N1
144
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и пак злобновато "стяга багажа" "отнесе" - Ей ще се пуснете от завист със сИлския си комплекс. бройте си стинките за писаницитепък Гришо си брои милиончетата , харчи си ги на лукс дестинации с лукс мадами
143
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Язък че толкова време ни надуват главите с тоя всеки ден.Той горкият отново не можа да стигне по-напред от третия кръг.При това при такъв лесен жребий - все с анонимници.
142
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Григорчо, трябва да си реалист ид знаеш във всеки момент къде точно се намираш, за да можеш правилно да определяш накъде да вървиш, т.е. къде е "нагоре". А "нагоре" в областта на тениса минава само през тениса - нито през завоевания като Шарапова или Шерцингер, нито през модните подиуми, нито през показния светски живот.
141
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психиката, Гришо, психиката ... От една страна си мислиш и се убеждаваш настойчиво, че си хванал Бога за шлифера, а от друга изпитваш ужасното чувство, че все още не си достатъчно подготвен за място сред най-добрите. Това двойствено чувство трябва да бъде туширано, но за целта е необходимо да пресдтанеш да летиш в облаците и да стъпиш здраво на земята
140
6
 
4
 
! Отговори
= преди 6 години
Като се лигaви на корта - така ще е!!!
139
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С теб сме, Гришо!!!
138
5
 
7
 
! Отговори
Никол Лилавия Хлитор преди 6 години
Мале, мале! Та ти още и в Бризбейн не играеше добре... ако ти кажа, че докато се увърташ около мен няма да стигнеш Рафа и другите...така ще се пенсионираш - ще ти подаряват турнирчета от време на време, да не те загубят като спаринг - партньор. Май много вдигна главицата с това трето място!!!
137
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Асковалийчето закономерон отпадна, при това от някакъв, който за първи път го чувам.А в предния кръг извади невероятен късмет, като се спаси на косъм от гърка дебютант.
136
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Бай измислен *** ...
135
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай Дришооооооо
134
7
 
7
 
! Отговори
И да падне и да бие преди 6 години
Ние сме "Дриишо, Дриишо..."
133
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гола вода е .Мачкай Гришо ,го смачкаха.
132
4
 
8
 
! Отговори
сара преди 6 години
До Анонимен 136"Браво на Гришо - четвъртфинал на турнир от Големият шлем."Ами браво като си рекъл. Ама Гришо се пита къде е сгрешил . Най-вече сгреши в подценяването на противника. Видя се направо полуфиналист.