Няма да депортират Джокович, в понеделник окончателното решение

Тенисистът е настанен в хотел за бежанци и мигранти
6 яну 2022 11:10, Нели Христова
77
Няма да депортират Джокович, в понеделник окончателното решение
Снимка: БГНЕС

Световният номер 1 Новак Джокович няма да бъде депортиран от Австралия до понеделник, когато съдът трябва да вземе окончателно решение по жалбата на сърбина срещу отказаната му виза за влизане в страната.

Вчера деветкратният шампион от Аустрелиън Оупън бе спрян от граничен контрол на летището в Мелбърн и след дълга проверка на документите му бе отказан достъп до страната. Адвокатите на Джокович обжалваха решението и на днешното заседание бе решено, че той няма да бъде депортиран до понеделник, когато съдът трябва да вземе окончателно решение. Организаторите на Откритото първенство на Австралия съобщиха, че трябва да знаят имената на всички участници до вторник.

Към момента Джокович е настанен в хотел за бежанци и мигранти, като неговите адвокати поискаха от съда той да бъде преместен в хотел с тенис корт, където да може да тренира.

Заседанието на съда в Мелбърн в понеделник ще започне в 1:00 часа българско време (10:00 часа местно време).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
8
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Разиграва се цирк за успокояване на общественото мнение.Без Джокович турнирът ще загуби много пари.Когато големите пари говорят,вакси пропагандата мълчи.Джокович ще играе.
50
6
 
11
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
Аз съм ваксиниран и от личен опит казвам,не съм минал през ковид, но имах 2 грипа, дето ме смачкаха, не съм бил болен преди това от 4 5 години. Потвърждавам, че имунната ми система не е наред.
49
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо му одобряват документите, той излита, после на летището те се отмятат като ***. Следва публична гавра, арест, конфискация на телефона, в момента е настанен в хотел за бежанци и мигранти до понеделник. АБСОЛЮТНО ТЕНДЕНЦИОЗНО И ЦИНИЧНО! И неговата грешка е...?
48
0
 
8
 
! Отговори
дедо поп преди 2 години
Както се казваше в едих български филм - Кучета и котки може. прасета не може
47
7
 
22
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Оставете човека да играе! Аман от тая простотия!
46
5
 
21
 
! Отговори
Емма преди 2 години
Ако го депортират и не играе, трябва фа му се плати доста висока неустойка, така че ще си помислят. А иначе- Ноле, покажи им с кого се подиграват. Ти си номер 1 .
45
0
 
25
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Това са евро атлантически ценности
44
5
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Отдавна е известно, че има медицински състояния (даже не болести), при които ТЕЗИ ваксини са противопоказани. Това, че има улави, които си засукватжръкава без да мислят, е друг въпрос. Проверете си здравния статус, па после тичайте да се бодете. Апропо, най-доброто ковид отделение е във ВМА, там са и най-добрите доктори.
43
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Австралия е бяла държава. Антиваксъри там не се допускат.
42
2
 
23
 
! Отговори
Има борба преди 2 години
На всички с автоимунни им е противопоказно да им бият тая игла.Но ако се разчуе, че с автоимунно и добри адвокати се е избавил от насилствено набождане, ще започне да се случва и на други места, ще се появи обществен натиск, накрая може да изпуснат мнооого хора, които иначе биха наболи насилствено.
41
4
 
5
 
! Отговори
Даню преди 2 години
До АнонименИма спонсорски договори . Трябва да играе и да ги спазва
40
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПЛАНдемия "Жокера добре изгаври австрийските каторжници!" Знам, че антиваксърите се опитвате да изкарате нещо от ситуацията, но я ако искаш виж къде е настанен и какво са искали адвокатчетата му. Гавра, че има, има, само че ....
39
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 32 "Предпочитам да се лиша от потувания в чужбина, отколкото да си разбия организма." И аз съм като теб, когато нещо не ми изнася казвам на жената, че предпочитам вече да не си карам Ролс Ройса, но да стане на моето. Аз Ролс Ройс нямам, но тя веднага схваща за какво става дума.
38
4
 
26
 
! Отговори
11 преди 2 години
Ам да го връщат обратно и никой няма да им зяпа мижавото турнирче.
37
8
 
26
 
! Отговори
ПЛАНдемия преди 2 години
Жокера добре изгаври австрийските каторжници!
36
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, и да спечели 10-та титла и рекорден 21 grand slam ? Aa, без такива! No pasaran ;)
35
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако откажат да го пуснат, всички останали ("ваксинирани") човешки същества трябва да също да напуснат и да прекръстят турнира " Зомби Къп"
34
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 18 "Джокович добре ги постави в ситуция, в която политическия и финансов интерес се противопоставят." Противопоставят се едни големи финансови интереси срещу други големи финансови интереси. И сега явно се опитват да измислят как да задоволят и двете страни - и фарма милиардерите, и спортните организатори - милиардери. Вероятно ще намерят начин, дали са си време да го измислят добре.
33
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя казус набира скорост. Няма правилно решение, така се опетлаха австралийските фашисти, че няма мърдане
32
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Репресията спещу Джокович е чисто политическа /не желае да са ваксинира, боледувал е/ при положение, че той мина по нормалния ред през комисията на турнира за медицински изключения, и останалите на които тя разреши бяха номално допуснати до тернира без ваксини! Но нали ф-ашизма ни владее, ай си си отворил устата най са ти видели сметката!!!