Бесен среднощен дрифт в Петрич – две окървавени деца в болница!

Още две деца са ранени при инцидента, но те са изписани
Обновена: 16 авг 2018 09:45 | 16 авг 2018 08:30,
175

Снимки: Stoqn Dimitrov/Facebook

Четири деца са блъснати в Петрич след среднощен дрифт на автомобил.

Кървавите снимки от мястото на инцидента са качени във Facebook от очевидец на инцидента.

Стоян Димитров пише, че пътния ад е станал пред очите му малко след полунощ.

По първоначална информация тежко ранени са брат и сестра, на 18 и 16 години. Лекарите са ампутирали единия крак на момчето. Момичето пък е с множество фрактури.

Състоянието им е тежко, настанени са в реанимация, обяви пред Bulgaria ON AIR лекар от МБАЛ "Рокфелер".

Другите две блъснати деца са освободени за домашно лечение.

Тийнейджърите били пометени от "Опел", докато стояли на тротоара под навес заради дъждовното време.

От МВР потвърдиха за катастрофата, като единствено коментираха, че шофьорът на автомобила е 18-годишен. Пробата му за алкохол е отрицателна.

"Приятели, няма да пиша имена на потърпевшите, защото това не е сензация. Снимките ги качих с такава цел, нека всеки шофьор ги види и добре си помисли. Това са нашите деца... Във войната по пътищата трябва всички да бъдем заедно и да забравим различията помежду ни", призовава от социалната мрежа Стоян Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
18
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Моля Ви, информирайте се какво е дрифт и с какво задвижване трябва да е автомобила, за да може дрифтът да бъде възможен ! Опел-ите са със задвижване на предните колела, не, че не е възможно да дрифтираш с такъв тип задвижване, но тоя 18 годишен *** едва ли има представа как това става ! По-скоро е карал с висока скорост и загубил конторл върху управлението на автомобила !
34
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОРИ ДА ГО ОСЪДЯТ ! АМПУТИРАНИТЕ КРАЙНИЦИ НЯМА ДА ПОРАСНАТ ОТНОВО
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** до 33Каква заплата получаваш като по цял ден висиш във форума?Явно си някой........... на социални помощи.
32
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе четете си там за кравата Пенка, за Мадона и за Дри шньор Димитров.Защо ви е да знаете за увеличените цени на тока, парното, водата, газта и храните.Защо ви е да знаете за 50% увеличената ГО.Гласувайте си там за Тикви и си трайте.
31
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селски гъзарчета.
30
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да вярно е току-що свърши блока на Нова и нищо за Олимпик, продажни тиквени медии
29
2
 
33
 
! Отговори
Джеки Ст. преди 5 години
Предполагаем цитат от баба му - "То, момчето, не го е направило нарочно, без да иска, то е добро момче".Предполагаем цитат от адвоката му - "Отивай веднага в болницата да се извиниш, и да кажеш, че съжаляваш, така ти пада присъдата наполовина"Предполагаем цитат от съдебното решение - "Осъжда на година и два месеца условно, и отнема свидетелството за управление на МПС за 2 години и половина"
28
22
 
7
 
! Отговори
Циник до 33 преди 5 години
Ъхъ....аз съм с немски паспорт....и немска заплата - живея във Франкфурт...сметките ми в Евро растат всеки месец...пенсията ми няма да е 300лв.но е.диоти като теб - са по-умни!Минуси сте наслагали...такива останахте в България ...неграмотни овчари , и посттекезесари ... един от друг..най-умните!Затова се мачкате с 20 годишни опели по спирките! Матря'ла...80% !Айде пиши минусите - пък аз ще го мecтя...от притеснение какво мислиш ти селянин
27
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дали не са били от една компания и тези ударените да са били публиката на дрифтаджията?
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пазете прангите на Иванчева, господа! Ще ни трябват. Така или иначе сме назад с Правосъдие и Вътрешни работи, и сме под мониторингЩом за нея стават, ще паснат и на Тигъра от Бистрица Банкя. С тях трудно се играе футбол с подритване на законите и демокрацията. Ще паснат и за Котараци, а до тоалетната ще ходят, за да си признаят. За тези животински видове дори екоприятелите ми ще извърнат глава. Пазете прангите на Иванчева! Не знам дали е виновна, но прангите ще трябват. А скоро, никой няма да се интересува, дали тези от властта са виновни. Това ще бъде обявено за лошо от правозащит
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е когато прости хора се управляват от прости хора.Поне едните трябва да са умни.
24
1
 
42
 
! Отговори
Няма преди 5 години
"...шофьорът на автомобила е 18-годишен. Пробата му за алкохол е отрицателна."Теста му за интелигентност най-вероятно също е отрицателен...
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 23Ни една "гонка с милиционери" не съм видял, но както кажеш. И ти си от тия - пренаписвачите на историята.
22
5
 
21
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Добър ден колеги.Интересува ме на ФАРОВЕ караха ли?Защото и в нашия град е късмет,ако нощем заспим в 3 .Поне 2-3 часа да ни оставят тези с *** аспуси.Учудващо но полицията само снима изнудва нормалния шофьор,а е абдикирала от нощните си задължения.Но е важно някъде фишчета да има за ФАРЧЕ и КОЛАНЧЕ!!!И да дигат ГО се тая!!
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТРЯБВА ДА СЕ СЛАГА ЗНАК +18 НА ТАКИВА ТЕМИ!100 ДУШИ ИМРЕЛИ СЕ ВЪЗПРИЕМА ЩОТО ВСЕ ПАК ТОВА Е КРАЙ НА СЪБИТИЕ. НО АМПУТИРАНИ КРАЙНИЦИ Е АГОНИЯ И СТРАДАНИЕ И Е ТЕЖКО ЧЕТИВО!
20
2
 
27
 
! Отговори
Ха преди 5 години
Е сега тези дето изгоряха от Олимпик ако отидат на Жълтите павета и Тиквата е аут!Ама от къде толкова смелост в овчедушния българин!?
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗА ТИ АМПУТИРАТ КРАКАТА И РЪЦЕТЕ НА 16 ГОДИНИ БЕЗ КОМЕНТАР!НА ДЪЖД СЕ ВНИМАВА МНОГО КАК СЕ КАРА ДОРИ ДА СИ СЪС СУПЕР ГУМИ!
18
16
 
4
 
! Отговори
Циник до 12 преди 5 години
"До Анонимен 5Имам новина за теб, водача е родени израснал поне десетилетие след падането на комунизма..... пеочети малко история и ако не ти идва в повече прочети статията"------------Бе имаш ти новина - но и дефицит с четенето!Колегата ти го е написал - пределно и ясно!Демокрация в.България не се състоя...но на посттекезесарите им е удобна!Тя е виновна и за лошото време !
17
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12Историята съм я преживял. Масово малолетни караха мотоциклети и мотопеди без регистрация и книжка. Масово се караха коли без книжка и пияни. Гонките с милиционерите си бяха ежедневие. Нищо не се е променило от соца. Само марките на возилата. Този е син на такъв бек от соца. С такова самосъзнание. История гледам и чета, ама не от учебниците. Истинска история, а не литературни произведения.
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заповед да не се говори по медиите и да не дава гласност за Олимпик!