ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?

Разследващите работят денонощно за разкриването на жестокото зверство
Обновена: 8 окт 2018 10:47 | 8 окт 2018 07:00,
176
ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?
Снимка: Facebook

Три са основните версии, по които прокуратурата и полицията в Русе работят по убийството на 30-годишната журналистка и административна директорка на местната телевизия ТВН Виктория Маринова.

Криминалисти проверяват дали бившата моделка е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил.

Ще се нищи и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист.

Още по темата

Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

"Работи се по всички версии", заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, който обяви, че на мястото на убийството е открита и ДНК на извършителя.

Към момента задържани няма, разпитват се хора от криминалния контингент, както и лица от психиатричната клиника, която е близо до мястото, където Виктория е насилена и убита.

Припомняме ви, че трупът на бившата моделка бил открит в събота малко след 14:15 часа, като сигналът за зловещата находка подал гражданин, който се разхождал по крайбрежната алея на Дунав.

"Извършен е оглед, на който са установени петна от кръв, безжични слушалки и черен ластик за коса. В близост до тях се намери спортна розова обувка "Пума" и на около 5-6 метра от обувката, в обрасла от растителност зона, бе открит трупът", каза вчера зам.-директорът на ОД на МВР-Русе комисар Илиян Енчев.

От жертвата липсвали мобилният й телефон, ключовете за автомобила й, очилата й и документите й за самоличност. Дрехите на Виктория пък били разсъблечени.

Малко по-късно била открита колата на жената, която тя оставила, за да направи редовния си джогинг на алеята.

Полицаите установили маршрута на журналистката от сутринта до часа, в който е получен сигнала за смъртта й.

Назначена е експертиза, която да установи последните контакти на Виктория по телефона и чрез компютъра й. По първоначални данни смъртта на тв водещата е настъпила от удари по главата и удушаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
19
 
! Отговори
65 преди 5 години
Абе ***,след тия коментари си заслужаваме управниците. Смърт на младо момиче, без значение каква е.
12
23
 
5
 
! Отговори
anonim преди 5 години
I neshto za bivshia saprug, koito nesluchaino kakto pisahte e i upravitel i sobstvenik na televiziata , bashra na deteto i razbirase che tia sled razvoda si ostava s dialov kapital i vodeshta funkzia v upravlenieto na tazi televizia. Ne triabvashe li ot tam da zapochne razsledvaneto? Ili moje vaprosniat....e nikaoi pod chadar...ya mutra..koi znae.
11
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освирепяха, човек, щото тия там горе ни бъзикат в лицето вече. Крадат като луди, правят си каквото поискат и грам не им пука ние какво мислим.
10
6
 
89
 
! Отговори
КОРУПЦИЯ,ТОВА Е преди 5 години
ЗАЩО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ПУБЛИКУВАТ СНИМКИ НА ЖУРНАЛИСТКАТА, КОИТО ВНУШАВАТ, ЧЕ Е НЕСЕРИОЗНА И ЕДВА ЛИ НЕ ЛЕКОМИСЛЕНА? СНИМКИ, ВСЕ ЕДНО ЧЕ СЕ ГОТВИ ЗА КАСТИНГ ЗА "МИС"? ЦЕЛТА Е ДА СЕ КОМПРОМЕТИРА ДОКОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО И ДА СЕ ВНУШИ, ЧЕ Е ПРЕДИЗВИКАЛА ИЗНАСИЛВАЧИТЕ И УБИЙЦИТЕ СИ. НЯКАК СИ МНОГО УДОБНО БОКО ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОКАЗА, ЧЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НЕ Е СВЪРЗАНО С РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ДАЛАВЕРИ И ПР. ТОВА УБИЙСТВО Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ВСЕКИ ЖУРНАЛИСТ,КОЙТО РОВИ В МРЪСНОТО БЕЛЬО НА БОРИСОВ И КОМПАНИЯ
9
3
 
40
 
! Отговори
Хунтата Суджук преди 5 години
Не сме ние !!!
8
2
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То не е само Бойко. Маса народ е участвал в тези кражби. Вече започвам да се чудя има ли чиновник от шеф на отдел нагоре, който да не е до ушите в далавери.
7
1
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори да не са намесени от държавната мафия и разните й прилежащи grup-ита, факта, че всички си мислят за тях е доста показателен в каква държава живеем
6
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой бездомник...с прихически отклонения.Да не вземе и да се самоубие.
5
3
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПисала е срещу корупцията в Русе.А кой е символът на корупцията и чий е кмета????НЕЕеееееее няма нищо общо с градинският зеленчук и квадратната глава!
4
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тя е писала срещу ГЕРБ ли?А може ли да прочетем какво е писала?
3
4
 
67
 
! Отговори
Хунта преди 5 години
Еми,къде е тръгнала да пише срещу Герб??????Това НЕ е просто партия!Трябваше да бъде,като останалите облъчващи медии и сега щеше да е жива и с няколко хиляди,повече в сметката!да не забравя.....Обичаме те Бойко ти си велик дикта.....владетел!!!!!!
2
9
 
75
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Мутрите на Боко я ликвидираха за щото се изправи срещу мафията.
1
2
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като ги знаем наще криминалисти, ще пишат, лични мотиви, щот е най-лесно