ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?

Разследващите работят денонощно за разкриването на жестокото зверство
Обновена: 8 окт 2018 10:47 | 8 окт 2018 07:00,
176
ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?
Снимка: Facebook

Три са основните версии, по които прокуратурата и полицията в Русе работят по убийството на 30-годишната журналистка и административна директорка на местната телевизия ТВН Виктория Маринова.

Криминалисти проверяват дали бившата моделка е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил.

Ще се нищи и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист.

Още по темата

Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

"Работи се по всички версии", заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, който обяви, че на мястото на убийството е открита и ДНК на извършителя.

Към момента задържани няма, разпитват се хора от криминалния контингент, както и лица от психиатричната клиника, която е близо до мястото, където Виктория е насилена и убита.

Припомняме ви, че трупът на бившата моделка бил открит в събота малко след 14:15 часа, като сигналът за зловещата находка подал гражданин, който се разхождал по крайбрежната алея на Дунав.

"Извършен е оглед, на който са установени петна от кръв, безжични слушалки и черен ластик за коса. В близост до тях се намери спортна розова обувка "Пума" и на около 5-6 метра от обувката, в обрасла от растителност зона, бе открит трупът", каза вчера зам.-директорът на ОД на МВР-Русе комисар Илиян Енчев.

От жертвата липсвали мобилният й телефон, ключовете за автомобила й, очилата й и документите й за самоличност. Дрехите на Виктория пък били разсъблечени.

Малко по-късно била открита колата на жената, която тя оставила, за да направи редовния си джогинг на алеята.

Полицаите установили маршрута на журналистката от сутринта до часа, в който е получен сигнала за смъртта й.

Назначена е експертиза, която да установи последните контакти на Виктория по телефона и чрез компютъра й. По първоначални данни смъртта на тв водещата е настъпила от удари по главата и удушаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никакъв ДНК нямат, иначе вече щеше да има задържан. Нападението е изключително лично. Версията за някакво "мафиотско" бизнес-убийство за напълно несериозни. Подобни крими се извършват за 2 секунди и чрез с к.уршум, а не един час задушаване и измъчване.
32
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви ли е срам да търпите да ви управляват убийци и мафиоти?
31
2
 
18
 
! Отговори
Даа, преди 5 години
значи не само в азиатска Русия се избиват журналисти. Ние поне на хартия сме евроатлантици, пък репресията срещу представители на медиите започва от откровена цензура, минава през арести и репресии и се стигна до убийство, най-вероятно прикрито като следствие от сексуално престъпление. Сега ще изгори някой, като оня - със сестрите Белнейски или клошаря, подпалил по невнимание тютюневите складове в Пловдив на няколко места едновременно!
30
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво красиво българско дете, убито от мафията на която самите ние даваме власт.
29
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде да не изкривяваме реалността. Каква разследваща журналистка е? Какво точно е разследвала? Последно е имала предаване с разследващи журналисти, но това не я прави нея разследващ журналист. И не ми говорете че била дала трибуна. Каква трибуна, има ли 50 човека дето гледат тази умряла телевизия.Кой професионалист ще си остави ДНКто и ще си губи времето с изнасилване?И не на последно място, в града на Даковите еврофондовете са последна грижа.
28
0
 
24
 
! Отговори
м сестра преди 5 години
стига сте дрънкали щуротии не се оправдавайте с психиатрията наблизо това не епочерк на психично болен ! просто спрете да пишете имайте уважение кой бил моделка и кой не верно има от вас големи ***!
27
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакам да излезе сега ония с очилата който винаги го пускат на преден план в такива случаи, експерт по пистолети и романи. Сигурно ще набедят някой бездомник или ром, за да играят на податливите националисти. Мисля, че най-лесната карта за Бойко и Цецо сега е да изкарат виновен някой ром и така лесно да отклонят вниманието, тъй-като националистите се връзват постоянно на тоя трик.
26
1
 
53
 
! Отговори
Lan преди 5 години
Ало, журналята, малко уважение - това е ВАША колежка! Това, че е била модел е МИНАЛО, защо не пишете и за някой прякор дето го е имало в детската градина. Това, че е красива, НЕ я прави по-малко журналист! Защо не пишете за последното ѝ предаване, а споменавате бившото ѝ амплоа?! За да не звучи толкова сериозно, колкото всъщност е!
25
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сценария вече е написан, ясно е че ще ориентират зрителите към версията за "изнасилване".Ще се говори два/три дни и след това всичко ще продължи постарому. Така до следващото убийство и пак постарому. България не ще се промени никога.
24
2
 
32
 
! Отговори
minuvach преди 5 години
Избирателите на Герб пак ще се направят на ударени.Преглътнаха аферата с Мишо Бирата, прегълтнаха масовото убиване в Нови Искър, преглътнаха куп убийства на журналисти и ибокновени хора...Истината е една, избирателите на ГЕРБ нямат морал.За тях е важно Бойко да им ремонтира някой булевард и това ги "кефи".Убиванията вече не ги докосват, те са претръпнали. Важното е Бойко "да бие комунистите".
23
2
 
24
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Внимание! Владичеството на хунтата на тикво-суджуците е вредно за вашето здраве! Несъгласието с тях е вредно за вашия живот!
22
2
 
44
 
! Отговори
Корупцията убива преди 5 години
Corruption kills! Welcome to Bulgaria!
21
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Версии има кафе и понички за великите *** има и в момента тече тежко разследване извършителя вероятно е ултратаен свръхагент от ми 6 с кодово име Ром Кондьо, не им се сърдете суперагента ползва последния писък на тайните технологии модул за прикритие брада 2400 и модул шапка с козирка с надпис USA 5700.Почти неоткриваем е
20
0
 
58
 
! Отговори
ДжиПи ГРУП преди 5 години
Търсете усърдно извършителя (клошар, мигрант, бежанец, "р ом" - УДОБНИТЕ!) - преди да вземе да си пусне брада и да стане неоткриваем!
19
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ушев *** спри да ми слухтиш във фейсбука, а почни да ловиш убийци, за това държавата ти плаща 20-те заплати, превилегиите и ранното пансиониране, амебо!
18
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно за разследване на кражбите от Еврофондовете почнаха и да убиват вече!Горката жена! Горкото и детенце!
17
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не сме и толкова бедни. Бедни са в Бангладеш. Но сме просто на такъв етап, че само пари и работа не стигат. Трябва да продължим по-нагоре, но с тези крадливи *** няма как да стане.
16
0
 
24
 
! Отговори
Galipoly1915..... преди 5 години
Frenskiya FIGARO pisha za tova prime! Ima mneniya na Eva Joly....Korupciya I mnogo pari! ..GERB I HORATA IM V RUSE...FIRMI...KOITO HRANYAT PARTIYATA..
15
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поръчка по причина еврофондове, това е..Снимките и приказките , че е модел и нещо друго е несериозно. Това е още по сигурен довод за поръчка и страх от изтината.
14
3
 
62
 
! Отговори
Шефа на Ипон преди 5 години
Скоро арестуваха едни журналисти от Бивола ,писали против Хунтата,писаха и актове на майките с деца в неравностойно положение,съдиха Афера,задействат машината да осмива всеки дръзнал да се опълчи на Матрицата или ги купуват,като Антончо...преди пишеше срещу мафията сега лиже там където е.....!НЕ се спират пред нищо и едно убийство за хората на СИК си е обикновен ден!