Фолксваген не се отказва и не изневерява на Турция

Не се подготвят никакви алтернативни планове
Обновена: 23 окт 2019 09:29 | 23 окт 2019 07:10, Елка Василева
122
Фолксваген не се отказва и не изневерява на Турция
Снимка: архив, Reuters

Фолксваген не търси друга площадка за изграждането на новия си завод – независимо от факта, че плановете за изграждането на такъв завод в Турция в момента са замразени, предаде агенция ДПА.

"В момента не подготвяме никакви алтернативни планове", заяви Андреас Тостман от Управителния съвет на Фолксваген. Той обясни, че решението все още е замразено.

Още по темата

"Намираме се във фаза на внимателно наблюдение", каза още Тостман.

Той не посочи конкретна времева рамка, в която ще бъде взето съответното решение.

След като турската армия навлезе в Северна Сирия, Фолксваген отложи окончателното решение за изграждането на отдавна запланувания нов завод в Югоизточна Европа, припомня Дойче веле. В тесния кръг кандидати за площадка на този завод беше и България, която междувременно отново се намеси в играта, внасяйки една предполагаемо подобрена оферта. Междувременно желание да приемат новия завод на автомобилния гигант заявиха и Румъния, Сърбия и Хърватия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: ТурцияФолксваген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
11
 
! Отговори
до Копировачката преди 4 години
Пак ли Дойче веле , ти само това можеш
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
предпочитат да строят в държва във война от колкото да се занимават с бай *** връзкарски великия партиен бизнесмен
53
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плевнелиев няма ли пак да се изкаже по въпроса?
52
2
 
4
 
! Отговори
За невежите преди 4 години
СИВ - икономически съюз на социалистическите страни
51
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо искате частни компании да се управляват като социалистически предприятия? Те отиват там, където ще имат най-голяма печалба и това е естествено. Това да не ви е СИВ?
50
8
 
8
 
! Отговори
полковник Петров преди 4 години
Фолксваген са в ръцете на "семити"-евреи. Турците ги водят и тях семити,така че коментарите са излишни...На Ким-корееца защо му ръмжът от разстояние,а с нас се бъзикат? Ами корееца си гледа земята и народа и не си унищожи армията в името на някаква лъже демокрация както нашите военни допуснаха и направиха и сега изчезваме от Геноцида който ни спретнаха....
49
1
 
30
 
! Отговори
трайчо преди 4 години
който не е разбрал ЕС ни взеха заради териториалното разположение на страната и да избегнат западните държави пречката с таксите и митата на преминаващите стоки. Друг е въпроса, че нашите политици са *** податливи и заради знамето със звездичките дадоха всичко, което се поиска от тях. Сега се радваме на "върховенство на закона", масова имиграция, ограничения от Брюксел и т.н. и т.н. Като пример какво стана с визите за САЩ, нали по норматив трябваше всички страни на ЕС да въведат, ама стана ли
48
6
 
20
 
! Отговори
K6 преди 4 години
А бре хора малко сме но просто не карайте тази марка кола
47
5
 
7
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Ще отваря завод, няма да отваря, ще отваря, няма да отваря! Дали в близките няколкко години ще решат какво ще правят? Заприличаха на англичаните! И те вече години не могат да решат искат ли ЕС или не!
46
2
 
21
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
...... И ЗАЩО ТРЯБВА ФОЛКСВАГЕН ДА НАПУСКА ТУРЦИЯ.... ХАХАХААААА??!ЗАРАДИ КЕФА НА ШКЕМБО ВОЙВОДА, ЛИ??!АЙДЕ, ГЛУПОСТИ ПАК..!
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Веско"новините" за турция са единственият шанс на този "новинарски" сайт да съществува!
44
0
 
10
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Kaк не ви омръзва всеки ден да пишете за нещо, което не интересува никого преди да заработи?
43
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно ми е ФВ няма ли да плати някаква неустойка на България за изгубеното време на половината държавен апарат - командировъчни на преговарящ екип начело със министри и т.н. тонове хартия и време се попиляха за тези изнудвачи...
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ФВ в ролята на някаква булка дето не изневерява на султана...
41
2
 
28
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Фактът че вече няма мониторинг за България- показва алчното лицемерно лице на Брюксел -в БГ вече нямало проблем с върховенството на законите и не била корумпирана ?? Вчера слушах по радиото -един кмет на малко градче какво каза за инвеститорите- Пристигнаха двама инвеститора -отвориха заводи и почнаха да дават минимална заплата- Младите хора останали в градчето изгубиха всякаква надежда и просто напуснаха!! Такива инвеститори НЕ НИ ТРЯБВАТ ТУК!!-това каза този кмет!!
40
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много приятна нодина за народа и лоша за управляващите и лобистите като ***
39
0
 
14
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Бай Иван - не говори глупости човек! Преди няколко месеца бях в Португалия. Там в Порто има една интересна обиколка с корабче, което почти влиза в океана. Португалците показваха празните и занемарени корабостроителници - едно време са правили кораби. Сета - не. ЕС. Така че, не говори глупости. ЕС дава с една ръка и взема с друга. Цаката е в баланса.
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Омръзна ми вече за този завод да се пише - да го строят където искат прав им път. Има и други производители все ще се намери някой който да развие площадката на крвмиковци и така...
37
4
 
18
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
А за вас остават евроценностите и правото на гей парад, коя държава освен нашата си закри всички производствени мощности, само защото ЕС така й е казал ;) ???
36
0
 
15
 
! Отговори
Bandit преди 4 години
Разбира се, че няма да се откаже Фолксваген от Турция. Вие можете ли да си представите какви средства са раздадени вече за лобизъм и те са взети, от които трябва, а за допълнителните договорки можем само да си представяме. Това е затворена страница!