Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби

Руснаците се застъпили за бизнесмена, според разследващите у нас
13 фев 2020 09:20,
388
Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Васил Божков, който от две седмици е задържан в Абу Даби, е направил постъпки пред чужда държава да бъде пуснат от ареста незабавно, съобщава БНТ.

Още по темата


Източници, близки до разследването на престъпната група на Божков, разполагат с оперативна информация, че в Абу Даби са пристигнали руски граждани, които са се застъпили пред местните власти за пускането на Васил Божков от ареста, допълва телевизията.

Припомняме, че Васил Божков бе заловен в ОАЕ с още две други лица. Според главният прокурор заловяването му е резултат на добрата работа на българската прокуратура, МВР, българското външно министерство и не на последно място на българските служби за сигурност.

За момента няма информация кога точно и дали Божков ще бъде върнат у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
321
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите може и да му оставят нещо, ама руснаците ще му вземат всичко. Който се е доверил на руснаците после е съжалявал.
320
2
 
3
 
! Отговори
Знаещ преди 4 години
Спрете да ни наливате вода в ушите. Не сме абдали. Делегацията на Русия е за сключване на търговски сделки. Как си представяте да ви повярвам, че за сделки за милиони руснаците ще включат като клауза наш Божков? И ще рискуват да пропаднат сделки за милиони или милиарди, само за да дават на наш Божик три пъти на ден храна, ако е два пъти - нее, не, не. Допускам, че нямат и представа кой е Божков. А и да имат, в Русия има крадци повече от достатъчно и в много по-голям калибър.
319
1
 
5
 
! Отговори
331 преди 4 години
До АнонименТочно по соца всички издънки на партийната вихрушка смъркаха и се боцкаха яко. Ясно. Около Ялта им беше сборището. Иначе да - обикновените хора нямаха идея за тези неща, но дечицата на номенклатурата още как. Стига заблуждавахте хората.
318
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво да прави човека, пак опря до братята освободители.
317
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
едва ли подгонването на Божков е наистина понеже управниците много са се загрижили за народа. в България всяко нещо, което изглежда като добро дело, обикновенно е фалшиво, и зад него се крият съвсем други подбуди.
316
1
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
''...да бъде пуснат от ареста...''-и за по-сигурно да го пратят в Сърбия,за обмяна на опит с другия хайдук Ц.Василев!
315
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КЕ МЕ ТРЕПАТ, КЕ МЕ ТРЕПАТ!!! А Я САМО ЛЪГАЛА МАМИЛА И КРАДНАЛА ДО САМОЗАБРАВА!!!
314
4
 
5
 
! Отговори
Доньо преди 4 години
До Доньо-продължение:Защо финансовия министър и правителството /Борисов/* не са реагирали толкова време за невнесените от Бошков 400-500 милиона данъци ? Айде да се изтъпанят пред всички телевизии и да обяснят това. Няма да го направят, защото в първите две-три изречения на предходния коментар / 333/ го подчертахме !
313
5
 
4
 
! Отговори
Доньо преди 4 години
До Анатема,***!: Добре си го изредил ,но болшинството Българи смятат ,че това са бушони на управляващите ,клели са се пред тях и никога няма да тръгнат срещу тях. Иначе ,само няколко думи от Бошков , Цветан Василев или Баневи и правителството отива по дяволите. Защото са вътре с двата крака.Помислете само ,ако не си платите данъците ,как действа правителството срещу вас -ще ви вземат къщата ,колата и майчиното мляко. Е, защо финансовия министър и правителството не са р
312
7
 
5
 
! Отговори
справедлив преди 4 години
А Бойко Методиев защо не е в ареста?За държавна измяна ,за контрабанда на цигари/за това първи краварите го посочиха/ ,за убийството на Чакъра с гранатомет край Хасково , за търговия с влияние ,за едни 2.5 милиарда похарчени за никому ненужни стари самолети и т.н.
311
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЕееей,недей да прехвърляш вашия бандитизъм на източноевропейскките държави,защото през соца нямахме никакви наркотици и не знаехме какво е това наркотик,показваха ни го само по документални филми,нямаше групировки и убийства през соца,нямаше масова битова престъпност,нито бедност.Вашата система е грешна и вредна за 90% от населението,което страда,не само в България,но и във всички други държави,нашата система беше морална и нямаше престъпления.
310
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставете Божков на мира,фашисти нагли!
309
7
 
10
 
! Отговори
гост преди 4 години
Един български злодей ще бъде защитаван от руски злодеи.
308
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли В.Божков забрана за влизане в USA?
307
2
 
6
 
! Отговори
оиух преди 4 години
това означава 4е се гонят само наши бизнесмени свързани с русия??но не и с ...??
306
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще дойдат за ББ?
305
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбойничеството върви от Изтока. Най развито бе в СССР казвашесе съветско сега му казват руско. От Изтока идва и дрогата , тероризма, корупцията. И нормално е точи да търси от там повощ забъркал се от соца. А в Соца такива като него работещи в тия служби намазваха здраво от служебното си положение.
304
0
 
0
 
! Отговори
Мони преди 4 години
До всуети нормален ли си :D :D :D... пропаганда ааххахахах. и ти си една пропаганда, че ...
303
6
 
7
 
! Отговори
всуе преди 4 години
Черепа яко се е заблудил от руската пропаганда. Та КГБ не можа дори да спаси от екстрадиция от Тайланд най-важния си съветски агент Виктор Бут, търговеца на смъртта.
302
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руснаците и мафиозите в България са като свински черва.Всеки удар по престъпник в България отеква като камбанен звън в Кремъл.