Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби

Руснаците се застъпили за бизнесмена, според разследващите у нас
13 фев 2020 09:20,
388
Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Васил Божков, който от две седмици е задържан в Абу Даби, е направил постъпки пред чужда държава да бъде пуснат от ареста незабавно, съобщава БНТ.

Още по темата


Източници, близки до разследването на престъпната група на Божков, разполагат с оперативна информация, че в Абу Даби са пристигнали руски граждани, които са се застъпили пред местните власти за пускането на Васил Божков от ареста, допълва телевизията.

Припомняме, че Васил Божков бе заловен в ОАЕ с още две други лица. Според главният прокурор заловяването му е резултат на добрата работа на българската прокуратура, МВР, българското външно министерство и не на последно място на българските служби за сигурност.

За момента няма информация кога точно и дали Божков ще бъде върнат у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек като навърже събитията някак странно се получава . Първо изгониха руските шпиони. После подгониха Божков. После попитаха конституционния съд за имунитета на президента при държавна измяна. Пък после и американците биха черен печат на съдията.Тези събития няма как да не са свързани. Според мен руснаците са подготвяли завземането на властта от Радев с парите на Божков. Но ЦРУ ги спря навреме с помощта на българската прокуратура.Никога няма да разберем истината.
280
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
матералче за гербавите че.ки.джийчета да се празнят на тема русия
279
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДА ТАКЪВ БЕШЕ И БЕРЕЗОВСКИ- А ПОСЛЕ....СТРАННА СМЪРТ В СЪРИ...МЪ КАК УМИРАТ ТИЯ МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ- ЕДНИ ОТ КУРШУМИ, ДРУГИ...ИНОВАТИВНО.
278
3
 
7
 
! Отговори
тоти преди 4 години
поредната партенка на не известен/анонимен/ глас,,,,,,,
277
13
 
15
 
! Отговори
ш преди 4 години
Русия е мафиотска държава. Нормално е Москва да защитава гангстери като Черепа. Неслучаен е и този зловещ прякор на гангстера.
276
13
 
19
 
! Отговори
руските служби преди 4 години
го вербуваха Божков още в началото на 80-те години и те го посичиха за 'богаташ' в България при краденето на комунистите от народ и държава, което нарекоха 'преход'. Преди Божков имаше друго руско ченге, Илия Павлов който въртеше милиарди крадени от българите пари, но го застреляха при вътрешни спречквания. Делян Пеевски го наследи и спонсорира ДС сополите Амет Доган, Волен Сидеров и Каракачанов, а кучкаря Бойко Борисов и фуражката Румен Радев ги спонсорира 'оръжейника' КГБ агент Гоце Първанов.
275
8
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
И как се е свързал и молил руснаците да му помогнат нали е арестуван и няма право и възможност да се свърже и говори с никой и най вече с друга държава.
274
8
 
4
 
! Отговори
Тоя преди 4 години
е спонсуриран от фащ.От черните каси.
273
14
 
24
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 4 години
Ясно е, че всички наши мафиоти и престъпници са свързани или със рашките или със БСП то или и със двете.
272
10
 
8
 
! Отговори
ГРУ те са длъжни преди 4 години
са длъжни да помогнат на своите агенти в чужбина, а Божков е КГБ агент, също като Василев който уж се крие в Сърбия. Василев го държат в Сърбия за да го сочат с пръст като виновник за източването на КТБ, но той извърши престъплението заедно със Делят Пеевски (анент на КГБ) и СИК-аджийската мутра Бойко Борисов, сътрудник на КГБ.Българите са простичък народ, комунистите им скроиха шапка със фалшификата СДС и ги обраха до дупка, кучкаря Борисов укрива аверите си докато САЩ не вдигнат врява и т.н.
271
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През годините колко мин.ст р и и дупетати ходиха при божков в офиса му и чакаха със седмици да бъдат приемани,а сега са се *** всичките,защото знаят какво следва
270
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2 седмици министъра подготвя документи или били готови но нямат превод на Арабски явно са 5--6 тома))и нищо чудно най богатия човек да духне)
269
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те украинците са и по братя с руснаците. Ама това не попречи на братушките да им го монтират. И на нас с газта ни го монтират вече десетилетия наред. Е разликата маже да я дават бисипи-то.
268
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
една лъжа кокото е по-голяма толкова по-лесно ще и повярват- гьобелсдобри ученици има в българия
267
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То руснаците са били и против обединението на българия. Те руснаците винаги гледат да ни прекарат. А нашето бисипи са по руснаци и от руснаците.
266
7
 
8
 
! Отговори
До Хе,хе! преди 4 години
Курило пусна! Карлуково - също!Ей, избягал пациенте, защо са им на руснаците такива? Руските шпиони са друга кройка - Щирлиц, Филби, английската петорка, Винаров. В по-ново време - Меркел карала школата в Днепропетровск, има снимка как тичка голичка по брега на Днепър (със замазани някои части, де!). Сега излезе, че и Даля Грибаускайте! Руската разведка не се занимава с такива, осветявани с прожектори през цялото време!Предупреждавам, не се закачай с г-н Президента на Републиката! Дразниш ме!
265
10
 
11
 
! Отговори
Жиб. преди 4 години
За този крадец отдавна се знаеше, че се е продал на руснаците - няма нищо за чудене и щях много да се учудя,ако вместо съветопитеци за него дойдеха французи или испанци :))
264
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време беше руските борсуци да излязат от дупките си,до сега се правиха на умрели лисици.
263
6
 
14
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
Домусчиев, Пеевски, Гришата, Златев, Бисеров са добри капиталисти демократи.Черепа, Баневи и Арабаджиеви са лоши комунисти и тоталитаристи.
262
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руснаците се застъпили за бизнесмена, според разследващите у насСпоред ВЛАСТ имащите, то всички живеем с 10 хил. лв на месец, ама колко е така ние си знаем. Тук същите гоупости.За момента няма информация кога точно и дали Божков ще бъде върнат у нас. - Толкова добре са работили, че нямат инфо за нищо.