Новини от КНДР: Ким Чен Ун починал или в кома?

Жена, която твърди, че е племенница на китайския външен министър е съобщила новината
Обновена: 26 апр 2020 10:11 | 26 апр 2020 00:11,
239
Новини от КНДР: Ким Чен Ун починал или в кома?
Снимка: БГНЕС

Ким Чен Ун може да е мъртъв или в кома, пишат някои световни агенции. По непотвърдена от севернокорейските власти информация, той претърпя сърдечна операция преди дни.

Заместник-директор на новинарския канал в Хонконг - жена, която е племенница на китайския външен министър, е заявила, че Ким Чен Ун е мъртъв.

Тя е публикувала информация до нейните 15 милиона последователи в Weibo, съобщавайки за смъртта на диктатора, като се позовава на много сериозен източник.

Още по темата

Японско списание пък обяви, че Ким Чен Ун се намира във вегетативно състояние, след като е възникнал проблем по време на сърдечната му операция, предава Bulgaria ON AIR.

Доклад, който е позован на китайски експерт, запознат със състоянието на Ким Чен, твърди, че лидерът е усетил болки в гърдите в началото на април, докато е бил на посещение в провинцията.

Било е необходимо да му се постави стент, но очевидно това не се е случило навреме или "ръцете на хирурга са треперили", пишат още медиите.

През последните седмици севернокорейският лидер няма публични изяви, а преди дни CNN обяви, че Ким Чен е в "сериозна опасност" след сърдечна операция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
2
 
6
 
! Отговори
футуролог преди 4 години
Ще има дивергенция ....................бъдещият обществен стрий ще има характеристики и на капитализЪма, и на комунизЪма, и на социализЪма........................но ще бъде супертехнологичен като компютрите , телефоните и другите технологии ще контролират голяма част от живота на хората................което не винаги ще е за добро.............тъмните сили на сатанисти, масони и илюминати ще бъдет водещи поне още 20 или 30 години!!
155
1
 
19
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 4 години
До Дядо ПетърТрудна работа да намериш 5 толкова добре угоени мъже в Северна Корея, че и да приличат на него.
154
8
 
9
 
! Отговори
капитализъм преди 4 години
"Империализмът....................висш и последден стадий на капитализма!"...............прав беше другаря Ленин навремето!!Западните държави си мислеха, че са спечелили играта, но Китай и Русия си знаят работата!!!Войната продължава..............геополитиката е сложна материя, не е за алкохолизираните "гении" от софийските панелки!!
153
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайците са виновни, МСДжи си постигна целта.
152
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коронавирус? Тия на снимката защо са с маски? Нали твърдят че няма короновирус в държавата?
151
4
 
18
 
! Отговори
Дядо Петър преди 4 години
Това диктаторче сигурно си има поне пет двойници.Та колко му е да покажат един-двама по местната телевизия.
150
2
 
25
 
! Отговори
Бож. преди 4 години
Нямало коронавирус в Сев.Корея,а офицерът на снимката носи маска- сигурно се пази от лигите на чевения вождец!
149
11
 
12
 
! Отговори
Черна станция преди 4 години
Нещо много ви фалшиви НОВИНИТЕ!Току що Севернокорейското държавно радио съобщи че другарят Ким е в чудесно здраве и активно работи!
148
6
 
12
 
! Отговори
Милка преди 4 години
Абе, ако Кимчо реално е зле, обаче все още не е умрял, възможно ли да е да реши да дръпне шалтера на целия свят с някоя ракетка, за да не е само той капо?
147
1
 
8
 
! Отговори
До ... за демокрация преди 4 години
.. Толкова го искат комунизма, че някои от тях се опитват да бягат дори с цената на живота си, а приходящи отвън напълно липсват ... !!!
146
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурен съм, че тоя корона-вирус е създаден в някоя английска тайна лаборатория...........даже не американска..............те ингелизите само гадости правят, после руснаците им виновни!!!Обаче добрите чичковци Путин и Тръмп май ще заиграят в един отбор...............срещу глобалистите и гадините като Килъри Клинтън!!!
145
11
 
5
 
! Отговори
за демокрацията преди 4 години
Оставете хората, като искат комунизъм, да си живеят в комунизъм.............................видяхме и западната демокрация.................не е нещо по-добро изобщо!!!
144
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен ... Някакви товарищи тук забравиха за новичока си и по стар тертип започнаха да обвиняват западните служби
143
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей................много сте прости.......................мислите че има демокрация................ама сега много хора гризнаха дървото от новия корона-вирус, създаден от финансираните от Бил Гейтс лаборатории за генно инженерство..................няма демокрация................лъжат ви, както навремето ви лъжеха с комунизма!!!Така иска световния елит, масони и илюминати!!!
142
0
 
17
 
! Отговори
Жив е той, жив е. преди 4 години
Той никога няма да умре. Ще му направят мавзолей и ще живее вечно.
141
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червените гяволи очакват до 3 дни да възкръсне и да се обяви за новия Христос, но няма-аа: Христос е един!
140
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен западните служби са му предизвикали нещо....................за тях един изкуствен инфаркт след като се е здрависал с някой западен дипломат...........е детска играчка!!!
139
4
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Грухчо се намирал във "вегетативно състояние" ... Какво ли ще рече това, на медицински език не е много ясно ... а на кулинарен означава че е гризнал лимончето и сега се пече в собствен сос ... !!!
138
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха-ха ръцете на хирурга са треперили, ха-ха-ха.
137
3
 
5
 
! Отговори
.. преди 4 години
Спомнете си как Тръмп се похвали преди дни, че е получил писмо от Ким, а после корейците официално отрекоха.Дали има нещо случайно?