Рекорден брой на заразени с коронавирус в България – 83 души

39 са излекувани, четирима са починали
Обновена: 9 юни 2020 12:29 | 9 юни 2020 06:15, Нели Христова
383
Рекорден брой на заразени с коронавирус в България – 83 души
Снимка: БГНЕС

Рекорден брой на заразени с коронавирус за едно денонощие от повече от месец- заболелите са 83. Това показват данните на Националната информационна система. Общият брой на положителните проби за COVID-19 в страната достигна 2810. За последното денонощие са направени 1406 PCR теста.

Излекувани са 1587 души - с 39 повече за последните 24 часа. В болница остават 152 пациенти, 15 от тях в тежко състояние.

За изминалото денонощие 4 души са починали. Така, 164 души с коронавирусна инфекция са издъхнали у нас от началото на епидемията.

Починалите са жена на 60 години с пневмония и с придружаващо заболяване диабет,  мъж на 76 години без придружаващи заболявания, мъж на 61 години с пневмония и с придружаващи заболявания, сред които диабет, жена на 73 години със сърдечно заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


383
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгарите повтаряха, че нямало вирус и мерките били излишни и вредни и само пречели на икономиката.Искайте от чалгарите да се извинят за лъжите си.
250
8
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
не вярвам - тези са измамници, не само в БГ , гледат и ни се присмиват а и са убийци
249
10
 
23
 
! Отговори
Рихо преди 3 години
Аз какви съвпадения значи - откриват корупция в Мин. на земеделието и хоп - коронавирус, под карантина; управниците са в паника след разкритията на Божков и хоп - увеличават се заболелите. Щаба каза - да се увеличават, ътябва да отклоним вниманието от двореца на Шехерезада, ако трябва и 200 да ги изкарат заразените и да върнат мерките, само властта да не падне и хората с глупости да се занимават.
248
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно пак гаднярите са почнали да пръскат и мажат тъй,че само техния живот да е важен.
247
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фейк медията пише за фейк вируса
246
2
 
23
 
! Отговори
poleti преди 3 години
в страни като нова зеландия, които се справиха с епидемията, с много по-малко жертви отколкто унас, още в началото спряха всички полети от други страни/контрол на границите/, тук и в момента кацат самолети от заразени страни с носители/после подписват някаква декларация-това е повече от смешно/, пълно безхаберие се шири сред управляващите, те дори насърчваха тези полети в началото, случаите нямам как да изчезнат отсамо себе си
245
5
 
17
 
! Отговори
asd преди 3 години
И за бройките в Гърция и Македония ли е виновен Бойко? Разбирам да беше само тука тая ситуация да си говорим за плоски конспирации.
244
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На worldometers в България за вчера - 99 заразени и 4 починали.
243
1
 
4
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Между другото не знам защо никой не обърна внимание - много заразени идват от бабите с Сърница или както там беше селото от губернията на Доган. Но дори и там от цяла тълпа баби само една се е раболяла. А нали се досещата, че там са заразени и семействата им - т.е. има ресерж мигновено да се докарата броя на заразените над 100.
242
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 244Рестартирай си рутера, ако имаш такъв. Плати си сметката. Или смени телевизора. Аз също съм с телевизор с тунер за сателитна телевизия. Имам си картина, че даже и звук. Перфектни.
241
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и този заразения зам.министър от земеделието може да е удурма за да се затвори сградата и да се "работи" по доказателствата!
240
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излязоха много далавери, в земеделието, за Боко и Горанов и т.н. и естествено броя на заразените расте да се отвлече вниманието!
239
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех тоя Божков - видяхте ли сега какво стана.Ако продължава да изобличава корупцията на ГЕРБерите, ще продължи да расте и броя на заразените. В четвъртък, тържествоно шу шу мигата с пагончетата ще излезе на брифинга с любимата си униформа и ще обяви на природонаселението, че заразените вече са над 100 ...... и по-нататък се сещате и сами, нали ?
238
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали инфото за кой, колко , как заразени щеше да се дава към някакъв час ? Споменаваше се 24.00 часа май?Сега пак почнаха ластиците...Били 16 ама при толкова проби, па после станали 48, па после 83 броя ...?!Ама в събота и неделя лабораториите не работели, нощем пък спяли ....Един заразен или болен се смята за такъв от момента , в който му излезе пробата като положителна, толкова ли е трудно да се състави по-стройна отчетност и статистика? Не че това ще излекува болните или ще спре заразата, но пък може да е от полза за някой с повече в главата си и който да измисли какво да се прави по-ад
237
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До вкл. БНТ и компания Вие знаете ли че от 01.06.2020 хората, които нямаме кабелна телевизия и приемахме телевизионен сигнал чрез декодер изобщо нямаме сигнал на нито един канал. Черен екран.
236
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 238... не ви е спасила личната хигиена, просто никой няма желание много да идва и пътува за България. За съжаление, вирусът е реалност, тук в Англия има много. Възрастните хора над 80 умират много. Доста е заразен и аз бях позитивна, но не беше чак толкова зле, оцелява се, остър синузит и най вече загуба на мирис със седмици..Затваряйте границите иначе ще се напълните, вирусът идва от чужбина.
235
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото повече си отваряте устата,толкова повече вируси влизат
234
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се чудиш как пиарка на държавна служба има вила за милион - си от БСП.Ако питаш защо прокуратурата не разследва твърденията на Черепа, че се е отчитал с пари на властта - си от БСП.Ако се съмняваш в адекватността на мерките срещу короната - да, пак си от БСП.Ако искаш да се разследват далаверите в земеделието - няма как да не си от БСП.
233
2
 
13
 
! Отговори
239, преди 3 години
Като не ви отърва и не може да си изпълните политическите задачки, понеже си забравяте често опорките, а и те напоследък не издържат, тръгвате да наричате хората комунисти. А те са просто хора. С повече от една мозъчна гънка, поради което и не се хвърлят като шарани да се връзват на всичко от жълтите сайтове и медии, вкл. БНТ и компания.Какво "БСП" те е подгонило? Или просто така си хортуваш, понеже това си запаметил от спуснатото само?
232
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единия минус дето ни преследваш, внимавай да не ти се хчупи клавиатурата или нещо друго.