Спад на новите случаи на коронавирус, 1043 положителни теста

14.7% на правените общо7094 са положителни
Обновена: 25 окт 2020 09:22 | 25 окт 2020 06:16, Камелия Цветанова
180
Спад на новите случаи на коронавирус, 1043 положителни теста
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Спад на броя на новините случаи на кароноварирус, отчита Националната информационна система.

За последните 24 часа са регистрирани 1043 са положителни проби при направени общо 7094 PCR теста.

Положителните тестове са 14.7%.

Още по темата

Общият брой на потвърдените случаи става 37 562, от които активни 18 246.

130 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 18 232.

Хоспитализираните лица са 1976, от които 138 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция са общо 1084, като 7 от случаите са от последните 24 часа.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 47; Бургас - 32; Варна - 58; Велико Търново - 16; Видин - 7; Враца - 34; Габрово - 33; Кърджали - 35; Кюстендил – 26; Ловеч - 14; Монтана - 22; Пазарджик - 26; Перник - 28; Плевен - 25; Пловдив - 76; Разград - 18; Русе - 21; Силистра - 6; Сливен - 7; Смолян - 6; София област - 21; София (град) - 393; Стара Загора - 30; Търговище - 39; Хасково - 5; Шумен – 18.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
3
 
! Отговори
САмО Факти преди 3 години
Деца масово се самоубиват, защото не получават достатъчно лайкове.Пластичните хирурзи вече масово имат клиентки, които искат да приличат на своя снимка с филтър.Това нормално ли е?
97
1
 
6
 
! Отговори
Цитат преди 3 години
"Създавайки Like бутона, ние искахме да разпространим позитивизъм в населението. Никой от нас не си представяше, че това ще доведе до масово разделение на човечеството."- Създателя на лайк бутона
96
1
 
5
 
! Отговори
Имайте предвид преди 3 години
Не взимайте много твърди позиции.Истерията е резултат от продукта на Зукиборг, който вероятно ще бъде съден за насаждане на масова психоза с цел финансова облага.Алгоритмите не са нещо с което човешкия мозък може да се справи.
95
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 65 До ескимос 70 процента от носещите маски се заразяват и имат симптоми.Маските са опасни за здравето на здравия човек. Хирурзите носят по цял ден маски, пък нищо им няма.Ако 70 процента от носещите маски се заразяват, три и половина милиона българи щяха да са заразени. Но няма такова нещо - днес заразените са само 17,7 %. Това показва точно обратното - че голяма част от неносещите маски се заразявт
94
2
 
6
 
! Отговори
Безплатен Обяд Нвмя преди 3 години
До Social DilemmaИменно :DИма логика в тоя филм - ако се замислиш, никой нямаше да разбере за Ковид, ако нямаше фейсбук, нали.Това си го мисля от началото на тази "пандемия". Някак си бе разпалена от фб истерясване на масите. Не толкова от реална опасност.Всичко се връзва.
93
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 102 Безплатен Обяд - Кой си ти, че ще ни обясняваш. Поредният форумен гуру и всезнайкоВсеки сам решава как да си губи времето А ти като си губиш времето защо висиш във форума?
92
0
 
4
 
! Отговори
Защо има разделение? преди 3 години
Много е просто.News Feed-а на всеки е индивидуално селектиран за него, на база на интересите и профила му. Това означава, че влизайки във фейса, вие получавате самоутвърждение на тези, които сте подкрепяли преди. Алгоритъма ви ги сервира приоритетно, защото така ви държи ангажирани в систематаТова означава, че вие сте част от група, която силно вярва в нещо, а срещу вас има група от вярващи в точно обратното, което ще доведе само до едно - масови граждански войниСветовни Алгоритмични Войни
91
0
 
2
 
! Отговори
Social Dilemma преди 3 години
До Безплатен Обяд НямаНякой май е гледал Социалната Дилема :)
90
2
 
11
 
! Отговори
Безплатен Обяд преди 3 години
Безплатен обяд няма. Сега ше ви го обясня просто.Мозъка на човека е машина на 1000000 години. Отваряйки телефона си, вие се изправяте срещу продукт създаден от стотици психолози и инженери. Продукт, чиято единствена функция е да ви държи ангажиран в мрежата.Ако го приемем като битка за вашето време, вие няма как да спечелите битката за времето си. Губите я. Водят ви за носа с нотификации и психологически трикове.Фокуси за бълъци, маскирани в социална мрежа. Даже не осъзнавате.
89
2
 
9
 
! Отговори
---- преди 3 години
Вирусчето почива събота и неделя.
88
1
 
8
 
! Отговори
Ковид преди 3 години
Ковида е вируса на алгоритмите. Отворете си очите.
87
0
 
3
 
! Отговори
т преди 3 години
реален брой на ниво от 10 хил. теста около 1500.
86
3
 
3
 
! Отговори
Ще разберете.... преди 3 години
До До ще разберетеТова са думи на хора, създали тези алгоритми. Аз ви ги преразказвам.Човечеството е изправено пред най-голямото си разделение, благодарение на алгоритмите. Това не са конспирации. Всеки разработчик може да ви го потвърди.
85
1
 
8
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
От началото на този вирус през неделите заразените са много много по малко. Но не вируса си почива а чиновниците които регистрират новозаразените. За сравнение преди началото на училището през седмицата имаше около 50 случая, в неделите 7.
84
2
 
5
 
! Отговори
Истината 2020 преди 3 години
Алгоритмите на социалните мрежи нямат морал и човешки ценности.Алгоритмите имат една единствена цел - да ви показват все по-ангажиращи новини, на база на профила ви. На всеки човек се показват индивидуално селектирани постове, които го вдигат на тревога. Това държи потребителите в платформите и им се сервират повече реклами.Това ще докара човечеството до невиждано разделение и масови граждански войни.Процесите вече се случват. Разделението е невиждано. Пазете се.
83
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно като завали дъжд и сняк какво ще става с тези мокри парцали по устите ви. По цял ден на работа или в училище. Единствено затвааряне на училищата и минаване онлайн на бизнесите, които могат ще ни спаси от пълен колабс по Коледа. Ама времето изтича и за това са виновни управляващите.
82
5
 
3
 
! Отговори
До ще разберете преди 3 години
Ти явно си от антиваксърите които навремето са говорили по същия начин за едрата шарка, отричали са че е опасна, че е конспирация и са отричали ваксината, в крайна сметка после публично се извинили и побързали да се ваксинират
81
3
 
5
 
! Отговори
AI преди 3 години
Алгоритмите на социалните мрежи разделят населението на планетата. Прогнозите в краткосрочен план са за масови граждански войни. Направете си услуга, като спрете да ползвате социални мрежи. Те имат една единствена цел - да ви държат закачени като на наркотик.Има само 2 бизнеса, които наричат клиентите си "потребители" - нарко-бизнеса и софтуер бизнеса.
80
6
 
4
 
! Отговори
Ще разберете.... преди 3 години
Ковид истерията е феномен, който се случва за първи път в историята. Мога да ви обясня всичко. Това е пандемията на алгоритмите.В стремежа си да ни показват все по-закачливи статии, алгоритмите от изкуствен интелект на социалните медии ни показват точно това, което ще ни ангажира най-много и ще ни държи в платформата.Тези алгоритми усещат потенциала за горещи теми и ни ги сервират приоритетно, съответно фийда на всеки е залян с новини за ковиНо така хората се разделят и ще станат гр. войни
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно след 15 септември тръгнаха на горе