Полицайка е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие

Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР е започнала проверка
Обновена: 7 юли 2022 15:41 | 7 юли 2022 15:41, Камелия Цветанова
266
Полицайка е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие
Снимка: БГНЕС

Служителка на МВР е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, съобщи bTV като се позова на източници от полицията.

По първоначална информация служителката на МВР се е возила до Семерджиев в момента на катастрофата и е избягала, но по-късно стана ясно, че тя му е съдействала само при укриването.

Още по темата


Разследващите са установили, че Семерджиев се е обадил за помощ на въпросната служителка. Тя работи в столичното I РПУ.

Полицайката му е помогнала да се снабди със стълба, тъй като той не е имал ключ за апартамента, в който живее.

С тази стълба Семерджиев успява да влезе в апартамента си.

Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР е започнала проверка както на полицайката, така и на самия Семерджиев и на неговите контакти с МВР.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицайката на кой е метреса в районното или е като Лена в МС на всички?
153
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде си ПОЛИЦАЙЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Вчера едно полицайче се пенеше, като се обидило, че несправедливо ги обвиняват...Каква стана тя бе, "мамин златен"! Вие не сте полиция, вие сте БАРДАК! Срам, срам, срам.
152
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Била е на предна седалка с колан. Аербековете са ги спасили. След като се е разцепил джипа от задната седалка другите 2 момичета са излетели като птици. Задна седалка дори и с колан да са били нямаше да оцелеят.
151
1
 
13
 
! Отговори
Може ли някой да ми преди 1 година
обясни какво точно вършат полицайките в МВР?!?Вчера, пътувам служебно из родината и на няколко места ги виждам точно такива полицайки,седнали в патрулките зад волана,явно водачки на полицейският автомобил,пуснали бурканите за да бъдат забелязани и отбелязани,ухилени до уши,доволни,диви и щастливи?!?И за да не бъда голословен ще посоча,че в единият от случаите,една точно такава полицайка беше в един полицейски джип,около 13.30 часа,на главен път Е 79,на изхода на Монтана за Видин?!?
150
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой отгаваря ли си на въпроса защо при толкова преписки този не е в затвора. Защо като са давали от различните РПУ-та документи до прокуратурата там не са искали да го съдят, а са давали обратна връзка само за глоба да му бъде наложена. А къде членува този? Че е част от дилърската пасмина на София-запад? Че тя е оръжие на тиквата за ексцесии и прочие. Сега ясно ли е защо Гешевата пасмина е прикривала такива като него.
149
1
 
6
 
! Отговори
До АЗ преди 1 година
Изнасяй се. Това е полицайката.
148
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мафиотска държава!!!!!! Ще се оправиме на куково лято и става все по-зле! Нулева корупция, но само хипотетично абсолютно невъзможно. Хората стават все по-нагли, невъзпитани и неуки ЖАЛКО!!!..
147
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 175 - Ясно, значи живееш в Италия, явно не се интересуваш много от политика, щом пишеш, че от 2,5 години ББ не управлявал, но си сигурен, че ББ не е виновен за случващото се в Бг... :) ... Както и да е, жив и здрав да си, но щом не живееш в Бг и щом не се интересуваш от политика, тогава не бъди толкова сигурен, че ББ няма нищо общо със ставащото в държавата (не визирам този случай).
146
0
 
22
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Вижте снимката на полицайката в другите новинарски сайтове, ако това е бъдещата родна полиция аз се изнасям с децата си от тази държава.
145
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Крайно време е държавата да обяви война на наркоразспространилите в БГ. Последните 10 години по време на Бойковото управление бизнеса с дрогата е на 200." - допълнение към 180 - Бойко не е никакъв той просто произвеждаше амнезия хейз в Костинброд и я доставяше на Холандия и Швеция. Вече канала го няма и сега легализираха тревата в РСМ и ще ни вкарват от там. Нормални неща за правителствата. Контролират и казината и ескортите и бакшишите дето са им по цял ден донори и дилъри.
144
0
 
11
 
! Отговори
Гуню преди 1 година
Много ама много сме изненадани.....
143
0
 
11
 
! Отговори
Haha преди 1 година
Това доказва, че тоя "Висшия" милиционер дето днеска се пенявеше, как трябвало повече полицай по улиците, повече проверки и глоби, е и той е за улицата ама да я мете, както и останалата шайка на извънгабаритни милиционери. Нали тоя си е имал топ ченге в колата и с какво е помогнало това. Данеби да му е казала да не кара надрусан с 200 с фалшиви номера и без книжка? Жалка работа........
142
1
 
25
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Невероятна държава, дрогиран рецидивист убива хора, безчинства по улиците и създава ПТПта (говоря преди катастрофата), а МВР не само му помага, заличава следите от катастрофата и скрива всички доказателства, но и му помага да си влезе у тях? Вие какво още искате , за да се евакуирате от тази "държава". Това си е евакуация, не емиграция.
141
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Крайно време е държавата да обяви война на наркоразспространилите в БГ. Последните 10 години по време на Бойковото управление бизнеса с дрогата е на 200." - Това е световна политика. НАТО като дойдоха 2004та забраниха амфетамините и марихуаната, които до тогава бяха легални - така създадоха сив сектор и корупция, който подариха на ДАНС. Видя как Боевски бе оневинен от Дилма РусеФФ и как Брендо цъфна в Укайна с паспорт при Зеления. Кирчо търгува с Дестани и вкарват дрога от Афганистан в Косово.
140
2
 
10
 
! Отговори
До 175 преди 1 година
Не живея в България. Прибрах се за месец. Вие сте виновни. До сега трябваше да има протести. Аз ли да дойда да ви организирам протестите. Спите, бе хора!Това в една Италия ако се случи всички ще са на улицата. Както и да е. Може и да греша. Струва ми се, че цяла вечност го няма Борисов.
139
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тц, тц, тц позор! Мафията е самата държава.
138
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи няколко пъти от МВР били давали на прокурор този и всеки път от прокуратурата казвали да му налагат административни глоби. Този е от фракцията София-запад. Това е последния бастион на простотията и дилърщината у нас. Близък то Таки, *** и други наказателни бригади. София запад е използвана за средство за опорочаване или ескалиране на протести и е ключов елемент в полза на Бойковата власт. Всички техни членове се движат надрусани и безнаказани. А сега познайте Гешев къде е в цялата схема!!
137
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичките сайтове в държавата вече са й плюснали жабешките м.уцуни на снимката, само тук гледаме някакви велоципеди.
136
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"2 години и половина Борисов не е на власт." - Пич, ти да не идваш от бъдещето? При теб да не е есента на 2023-та? Правителството на ГЕРБ управляваше България до миналата пролет т.е. няма дори година и половина откакто не управляват... Ооо извинявай, сигурно бачкаш в някоя община назначен по другия начин от някое твое приятелче с връзки в ГЕРБ хахаха ... Знаем ви вас феновете на ГЕРБ. Всичките сте от разни администрации.
135
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В болнични е. Сигурно накуцва като Георги. Не е лесно 45 г.жена да изхвърчи от разцепен джип. Другите 2 жени изхвърчали от джипа са убити на място. Те не са вървели по тротоара. Това, че са студентки ви заблуждава, ще няма как да са били с Гочето в джипа. Жените са излетели като тапи на шампанско в нещастната нощ.