Полицайка е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие

Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР е започнала проверка
Обновена: 7 юли 2022 15:41 | 7 юли 2022 15:41, Камелия Цветанова
266
Полицайка е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие
Снимка: БГНЕС

Служителка на МВР е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, съобщи bTV като се позова на източници от полицията.

По първоначална информация служителката на МВР се е возила до Семерджиев в момента на катастрофата и е избягала, но по-късно стана ясно, че тя му е съдействала само при укриването.

Още по темата


Разследващите са установили, че Семерджиев се е обадил за помощ на въпросната служителка. Тя работи в столичното I РПУ.

Полицайката му е помогнала да се снабди със стълба, тъй като той не е имал ключ за апартамента, в който живее.

С тази стълба Семерджиев успява да влезе в апартамента си.

Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР е започнала проверка както на полицайката, така и на самия Семерджиев и на неговите контакти с МВР.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"НА ГЕРБ ДЕВИЗА :КУЧЕ ВЛАЧИ РЕЙС ,ДИРЯ НЯМА." - Няма ГЕРБ, няма шлеп. Дрогата е основен движещ механизъм за контрол над съзнанието и икономиката на една държава. Погледни как НАТО вкарват дрога в Косово чрез фамилия Дестани и как Англия е вкарвала дрога в Китай "opium trade". Политиците по целия свят контролират наркотиците и това е най-голямото перо на икономиката. Къде мислиш отиват 1/3 от заплатите на 40% от програмистите, tech-овете и т.н. Дрога, ескорти и казина. Нищо ново от 3 века насам.
133
0
 
8
 
! Отговори
Жеко от Ген.Тошево преди 1 година
На погребението на Виктор Вълков може да се прати венец с надпис "Виктор Вълков- един от духовните бащи на Георги Семерджиев". Тъй де...не е трудно да се начертае причинно-следствената връзка.
132
0
 
3
 
! Отговори
До 134 преди 1 година
"Братле - никой не би посмял да обере такава мутра. Ако оберат теб или мен, зная че нямам какво да стане." --------------- Не е въпросът кой какво би посмял, а че журналята пишат нелепици, без да имат инфо от сигурен източник. Просто се пляска някаква новина, хората четат и почват да коментират. После още една и още една, а накрая се оказва нещо съвсем различно. Нищо повече от трафик за сайта. А реалните събития се прикриват, докато случаят се позабрави.
131
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С една дума , ''работниците'' на Баце-вият кабинет и кметствата , намаляват !
130
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За умниците под мен. Стига с този Борисов! 2 години и половина Борисов не е на власт. Рашков вместо да търси под вола теле, да си види подчинените. Стига сте се бърсали с Борисов!
129
0
 
3
 
! Отговори
ff преди 1 година
Аре малко по сериозно! Знае се къде се гледат делата, да влизат таткото и таткото на горките дечица като се гледа делото и правосъдие на място! Докато се изкаже и да е мъртъв ***!
128
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напълно безсмислено е хленченето. Такива като тоя има по 10 на квартал и работят с куките и се отчитат на политиците. Работил съм в тия среди, първо си мислех, че се борим срещу държавата, после разбрах, че работим за нея. Няма как да пребориш наркоман с протекция, крадат, бият и не питат. В затвора всички са си техни хора и си обменят оферти. Познавам десетки минали по затворите за по 2-3 години и после са още по-желани от жени и от обкръжение. Такива са ценностите и лицемерието на капитализма.
127
2
 
8
 
! Отговори
СССР преди 1 година
НА ГЕРБ ДЕВИЗА :КУЧЕ ВЛАЧИ РЕЙС ,ДИРЯ НЯМА.
126
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един вид тази е помощничка в двойно убийство, "accessory to murder'' в белите държави... доста сурова присъда щеше да получи там. Тук ще я пуснат утре сутрин като я минават първо и оставащите 5 човека от МВР, които не са й били гаджета още.
125
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Имам чуството, че ако в България закрият полицията, престъпността рязко ще намалее." - Организираната със сигурност ще изчезне, но битовата ще се увеличи. Иначе доста точен коментар хахах
124
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицайката е излязла в ''БОЛНИЧНИ'' , каза Рашков !Нали Баце така ги е научил , даже всичките му бивши министри , бяха в оСпутки преди да падне герб от власт !
123
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имам чуството, че ако в България закрият полицията, престъпността рязко ще намалее.
122
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едното от убитите момичета е следвало в юридическия с полицайката. Ще видите,че е била в джипа и е изхвърчала, а не е била на тротоара.
121
3
 
5
 
! Отговори
СССР преди 1 година
ОСТАВКА РАШКОВ И НА ТЕБ НЯМАМЕ ВЯРА.
120
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ушевминдил ,татуиран,че и юрист ще става. Но пачавpaта е поредното доказателство че няма престъпление без участието на бивш, настоящ или бъдещ милюполюцай или родата им. От такива не остава време на мисирките да напишат как шефа на детска педагогическа стая в Благоевград се е отъркалял с джипа си пиян след банкет и е избягал. Такава разпасана банда рушветчийстващ шуробадженакорушветчийски башибозук не съм предполагал че може да съществува.
119
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Симонката е помогнала за укриването на един убиец (да не говорим, че е избягала също от местопрестъпление) и в нормалните държави една ефективна присъда от минимум 6-7 години нямаше да й се размине. Но това разбира се в държави по-развити от нас, като Косово например.
118
0
 
11
 
! Отговори
Станой от Софстрой преди 1 година
Наркотрафикът носи сериозни лични отчисления към хора в полицията, изглеждащи солидно, с образцови семейства, талантливи дечица, и т.н. На повечето от тях сега им е леко неудобно, но като си сипят мастиката довечера, ще им мине, даже ще почнат да псуват, че всички са като тях.
117
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега могат и да кажат, че полицайката е работила под прикритие, за да издирва престъпна схема свързана със Семерджиев. Ако не духне за Дубай разбира се. Г-н Рашков, ОСТАВКА! НЕ МОЖЕ ВАШ СЛУЖИТЕЛ ДА Е ПРЕСТЪПНИК И ДА СЕ ДВИЖИ С ПРЕСТЪПНИЦИ. ВИЕ СТЕ ДЪНОТОО НА ДАМАДЖАНА! ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА, ЗА ДА ИМАТ МИР ЖЕРТВИТЕ!
116
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В сливенския ще й покажат пътя, ще види, че има къде по отворени от нея, но първо ще изкара абстиненцията :)))
115
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От небойсе най ме е страх