Ексдепутат от ПП - баща на детето, заради което беше убит Пейо Пеев

В ход била съдебна процедура, която вървяла бавно
Обновена: 23 яну 2024 13:09 | 23 яну 2024 07:00, Камелия Цветанова
173
Ексдепутат от ПП - баща на детето, заради което беше убит Пейо Пеев
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Велико Минков призна, че е баща на малкото дете на Габриела Славова и намерения убит и подпален Пейо Пеев.

Късно тази вечер Минков написа във фейсбук профила си: Имам основание и съм сигурен, че съм биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев, съобщи „24 часа“.

Тялото на Пейо Пеев бе открито в подпален автомобил в столицата късно вечерта в петъка. За убийството бяха обвинени Габриела и майка й Красимира. В понеделник стана ясно, че Пейо и Габриела са били в развод и са спорели за родителските права върху двете им деца.

Още по темата

В петък вечерта Пейо отишъл с колата си до дома на бившата си възлюбена, за да говорят за децата. Габриела настоявала, че Пейо не може да има претенции към едното, защото не е негово. Мъжът обаче бил категоричен, че е баща и на двете. Започнал тежък спор, а Красимира слушала от съседната стая. След дълги кавги Пейо си тръгнал и изглеждало сякаш всичко е приключило.

Смята се, че в този момент двете жени са се наговорили. Така отишли до колата на Пейо. Навън било тъмно, а заради снеговалежа нямало хора.

Пейо бил залят с бензин, целта била да изглежда, сякаш се е самозапалил. Майката и дъщерята обаче не предвидили, че на улицата има камери, на които се виждало как го заливат.

Велико Минков е водел дело за признаване на бащинството на 4-месечния Кристиян, разясни пък адвокатът на бившия депутат Пламен Борисов.

"Г-н Велико Минков има основание да вярва и е сигурен, че е биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев. По силата на презумпцията за бащинство, покойният г-н Пейо Пеев е станал баща на Кристиян, заради качеството си на съпруг на майката г-жа Габриела Славова.

Г-н Велико Минков е завел гражданско дело №1568/2023г. за установяване на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския окръжен съд. Исковата молба е предявена още преди детето да се роди, след като г-н Минков, при опита си да припознае детето, разбира, че припознаването не може да бъде признато, защото дни преди подаването на декларацията за припознаване, майката на детето е сключила граждански брак с (вече покойния) г-н Пейо Пеев, от когото има друго по-голямо дете.

За съжаление съдебните процедури по оспорването на произхода на детето от г-н Пеев и признаването на г-н Минков за баща, текат неадекватно бавно, спрямо социалната необходимост.

В резултат от това, г-н Минков не може да поеме грижата за сина си, докато не бъде признат от държавата за негов баща", написа адвокатът във фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ГЕРБАДЖИЙСКАТА КАЛИНКА ГАБРИЕЛА Е ХОДИЛА ДА МЪРСУВА В ПП.
92
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То в тая партия има ли нормални ?
91
5
 
47
 
! Отговори
ИВан преди 4 месеца
Всички в ПП са с морален компас , хахахахахахах
90
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До anonimen 78 - Ти пишеш за "не чак толкова хубави", но аз познавам и доста хубави жени с положителни качества на характера, отговорни, с добри професии, материално осигурени, които искат да се омъжат и да имат деца, но мъжете около тях - все от добри семейства, с качествено образование и хубави професии - са се приготвили да ергенуват до пенсия и като им се спомене за брак реагират така, като че ли някой иска да ги екзекутира. И после, защо българките не раждат или се омъжват за чужденци?
89
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Въпросът получава отговор след тест за бащинство. За няколко дена проблемът може да се изясни. Защо е затормозена процедурата? Все пак става въпрос за дете, за жив човек, който е само на няколко месеца и не може да се грижи сам за себе си. По-добре да е при биологичния си баща, отколкото да го дадат в социален дом, където да се грижат за него като за подхвърлено дете докато минат тромавите процедури, предвидени от закона.
88
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонименУБИЙЦАТА ГАБРИЕЛА Е ВИДНА ГЕРБАДЖИЙКА
87
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ДЕПУТАТЪТ ОТ ПРОМЯНАТА НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СЛУЧАЯ.
86
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
БЪЛГАРИТЕ СА ИЗ-РОДИ
85
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Убийцата Габриела е видна Евроатлантичка
84
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какви бащи,какви майки.Тук става дума за политици,дипломати.Те убили човек ,за да скрият истината.Пак ще скалъпят нещо.
83
1
 
42
 
! Отговори
anonimen преди 4 месеца
Горките му родители на Пейо, да отгледаш дете, хем да не случи, хем да го удушат. А сега сигурно ще искат детето му да го доотгледат, кой друг да го поеме? Щото тая майка си е директно за отнемане на родителски права, принципно съм за идеята децата при майката, но тук и двете трябва да бъдат изведени. Политическата кариера и на двете е тотално приключила, край. Иначе най-много някой скандал да се беше заформил, че кръшнала на мъжа си, а сега вече няма оправия
82
10
 
13
 
! Отговори
АнтикомунисткаСофия преди 4 месеца
91 Комунисти са от дърт Янкошумкарски под обрал България знаеш ри ме в Драгалевци имотите започват от два милиона .Откъсе пари ако дедо ти те е бил партиен секретар от БКП или хомосексуалист от ДС?!
81
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Чакай малко, квартал Изгрев не е до хижа Алеко? Как трупа и колата са се озовали там?
80
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Жалкото лице на евроатлантизма
79
4
 
14
 
! Отговори
Корупцияяяя преди 4 месеца
88 Не е нярно русоробски са.Но Защо съдът я е пуснал под домашен арест убиицата Габриела!Бах ти жалката Държава!!!!Корумпирана!!!
78
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тея от Подръж Парапета са страшни.Миро на Лена да се пази да не замине по същия сценарий.
77
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само евроатлантици може да постъпят така
76
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само бедни копейци могат да политизират смъртта на невинен човек, случка нищо общо с политиката. Тотални свинчовци лишени от човещина, точно като руснаците, края ви идва.
75
4
 
31
 
! Отговори
anonimen преди 4 месеца
Като знам какви приятелки имах, свестни, умни, отговорни, не чак толкова хубави, и как никой не ги погледна, а тук това к-ве чак двама й се натискат, абе зае.би Мъже, къде ви а акълът, бе хора, всичко до една къса пола и сиси ли се свежда? Да потърсите някой на горния етаж, пък достойнсто, блага душа, ум, чувство за хумор, готовност за семейство, а не само какви крака имала, пък после рев
74
13
 
3
 
! Отговори
Yaman преди 4 месеца
92 Турците са възпитани хора за разлика от БеГе ГанYOвците