Дзен медитация в Алпите

В Chalet ZEN в Швейцария
Обновена: 16 фев 2012 09:56 | 16 фев 2012 09:02,
1
Дзен медитация в Алпите
Снимка: adelto.co.uk

Тази луксозна алпийска хижа се намира в първокласния швейцарски курорт Зермат - любима дестинация на богатите и известните.

Тя е дискретно разположена само на метри от пистата и главния лифт и на минутки пеш от центъра на китното градче. А какво да кажем за гледката към величествения връх Матерхорн? Вече ви е ясно защо името й е „Дзен"(Chalet ZEN) - това е идеално място за медитация и почивка.

Обзаведена е според класическото разбиране за лукс - антични мебели, дебели персийски килими и красиви произведения на изкуството, в автентичен алпийски стил.

Тук всичките ви съвременни идеи за релакс могат да станат реалност – глезотии в Спа ценъра, разходки сред природата, отдих на мекото канапе пред камината...

Хижата може да побере до 10 души в четирите си просторни спални. Три от тях са с южно изложение и просторни тераси, а всички мраморни бани са с подово отопление. За онези, които това не е достатъчно има плазмени телевизори, сателитни канали, библиотека от книги, DVD-та, CD-та и компютърни игри за всички възрасти. Изобщо очаква ви изключителен комфорт и обслужване от най-висок клас!

Разгледайте я в детайли в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Предлагам...дрън-медитация в Кривунделово за 5(пет) евра на ден.Изгледът е...пасторален,хлябът и прасето са...селски,виното и туршията...домашни;който не му...хареса,да ходи в Алпите да...медитира,за 500 евра на ден.