Хотелите в борба за "Оскар"-и

Иначе казано - къде спят, пият и празнуват номинираните
Обновена: 24 фев 2012 09:58 | 24 фев 2012 09:58,
11
Хотелите в борба за "Оскар"-и
Снимка: kiwicollection.com; Хотел Four Seasons Beverly Hills

Официалната церемония за връчването на най-престижното отличие във филмовото изкуство "Оскар" е след броени дни - на 26 февруари.

За топ хотелите в Лос Анджелис уикендът на "Оскар"-ите са най-доходоносните 48 часа в годината. Дори и в местата, където отсядат най-известните имена в бизнеса, глезотиите достигат зенита си, логистиката в града прилича на маневри по време на война, а цените на стаите могат да се увеличат с 50% (макар че вече почти няма свободни).

В града се наемат допълнително шивачки, разкрасителните салони работят на двойни смени, а сладкари и готвачи усилено творят нови впечатляващи десерти, за да поздравят отличените с награда гости след завръщането им в хотела. В хотел Peninsula Beverly Hills има дори служител в кухнята, който непрекъснато актуализира информационно шоутабло.

Аранжировки с цветя и бонбони заливат рецепциите - толкова много, че във Four Seasons Beverly Hills има специално помещение, където се съхраняват, докато бъдат доставени. Междувременно всички билети за церемонията стоят заключени в сейф. "Дори и билетите за афтърпартито на "Vanity Fair" се поставят в сейфа, не оставяме нищо на случайността", казва мениджърът на Peninsula Офър Нисенбаум.

Макар всеки хотел да има своите постоянни клиенти, според повечето оценки, този, който приема най-голям брой от номинираните, е Four Seasons, благодарение най-вече на дългогодишния директор продажби Карол Уоткинс, който е създал най-силния за града развлекателен бизнес .

Стаите са толкова търсени в уикенда на "Оскар"-ите, че хотелът не прави никакви резервации, докато не се обявят имената на номинираните, след което резервациите се правят на база лист на чакащи.

Вижте и научете повече за останалите топ хотели, предпочитани от номинираните за "Оскар", в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес-а пак се осрахте! АфтъртюфлекЪ да си обогати речника по български език!
6
2
 
2
 
! Отговори
Лини преди 12 години
Ех, много злобари има в тая България, много злобари...Не ви писна да плюете, нали?
5
2
 
1
 
! Отговори
До 8 преди 12 години
Като гледам ти много правилно пишеш на български!
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не успях да разбера какво толкова има на тия оскари че бтв се попикават от рекламаTOBA CA EVREISKI OSKARI ZA SPECIALNI HORA S SPECIALNI ZASLUGI KAM IZRAEL I MRASNITE EVREI.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тука сам минавал с мойте ковбойки с цепки на колината кат стрила *** гледат лелииии!
2
8
 
5
 
! Отговори
NBC преди 12 години
Само ние може да завижда ме на това събитие което никога няма да го има в България с този блязък и шедьовър!
1
6
 
17
 
! Отговори
ka4al4e преди 12 години
не успях да разбера какво толкова има на тия оскари че бтв се попикават от реклама? с какво оскарите са толкова свързани със България?