Бижу, кацнало на хълм

Това представлява карибската вила "Мистик"
Обновена: 3 апр 2012 10:35 | 3 апр 2012 10:24,
4
Бижу, кацнало на хълм
Снимка: adelto.co.uk

Кацнала величествено на малък хълм, само на един хвърлей разстояние от известния плаж „Макарони" в Западните Индии, луксозното бижу „Мистик" няма как да не ви впечатли.

Вилата предоставя уникални гледки към кокосови горички и към тюркоазено-синята вода на „Карибско море". Къщата разполага със собствен, усамотен плаж-лагуна с бял пясък и прекрасна тропическа градина.

„Къщата на изгрева", както заслужено я наричат, е проектирана от известен лондонски архитект, чиято задача била да комбинира изключителната елегантност в интериора с дискретния чар на усамотението, което повечето гости търсят.

Интериорът на луксозния хотел е решен в традиционен колониален стил, съчетан с пищни антични мебели. Крайният резултат е зашеметяващ комфорт сред приказна атмосфера.

Луксозната вила може да побере до десет гости, в своите пет двустайни апартамента. Къщата е обградена от тераси, предвидени за хранене и релакс на открито, сред вдъхновението от прекрасната панорама.

За по-активните, хотелът предлага басейн, фитнес и тенис корт. И една малко по-неприятна новина - цените за едноседмичен престой в този Рай започват от 24 хиляди долара.

Вдъхновете се от галерията в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: морелуксвилакарибите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Архитеутос преди 12 години
Не знам текста кой го е съчинил, ама си няма хал-хабер от архитектура. Къде го видя тоя "колониален стил" и знае ли какво значи това? Ами "пищните антични мебели"? Думи, думи, хей така да има думи. А Карибско море се пише без кавички! Като Черно море...
2
0
 
6
 
! Отговори
Бг лиска преди 12 години
Ако си заделил 24 000 $,за да ги похарчиш заедно с мен, не е нужно да ми даряваш 7 дни в карибско бижу, построено на някакъв си хълм.Достатъчно е да сложиш на ръката ми 14-каратово бижу под формата на скромна халка за стотина лева, а с доларите да купиш панелка. Обещавам ти,че там след 2-3 години вече ще тичат две здрави, весели, усмихнати "лисичета".Аз и да искам,подслон не мога да ти предложа - в малкото жилище на мама и татко просто няма място за зет,а моята заплата не стига и за 1 "лисиче"
1
0
 
7
 
! Отговори
Лисана с Бг-заплата преди 12 години
Някой ще ме заведе ли там?...Ако този някой няма нищо против да похарчи минимум 24 000 долара само за да ме зарадва, нека преди това провери колко струва един двустаен апартамент в панелните комплекси.При това, няма да го ползваш само една седмица, а ще си е твой завинаги!После любознателният да се поинтересува колко са българските момичета - уж "лисанки", които още не са създали потомство единствено защото живеят заедно със сестричката си в малкия преходен хол в апартамента на татко и мама.