"Water Discus" – хотелът под вода в Дубай

Още една уникална сграда в тази страна на лукса
17 май 2012 13:52,
12
"Water Discus" – хотелът под вода в Дубай
Снимка: askmen.com

Дубай от много време се е превърнал в център на най-извънземните архитектурни проекти, но тoзи може би заслужава първо място в класацията за ексцентричност.

Хотел "Water Discus" ще бъде място, предлагащо изглед върху Персийския залив и отгоре и отдолу. На върха на централната кула ще има асансьор и площадка за хеликоптери, външен басейн и ресторант.

Взимате асансьора, за да слезете 20 етажа по-надолу и сте готови за настаняване на дъното на морето. Стаите ще имат гледка към океана и ще можете да наблюдавате неговите обитатели.

За съжаление, самите морски обитатели ще имат нужда от известно време, за да се адаптират към създадената от хората конструкция.

Освен престой под водата, посетителите ще могат да се възползват от центъра за гмуркане, подводни превозни средства под наем, СПА терапии и градина над водата.

При предишни подобни проекти цената за гостите е стигала космически висини, което пресуши ентусиазма на желаещите да ги посетят. Да се надяваме, че този път хотелът под вода ще предложи цени, които все някой ще може да си позволи.

Можете да разгледате снимки от хотела в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ДубайХОТЕЛпод водата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ние моем...ко врещите...само като заръми и неколко села по естествен начин се превръщат в подводни забележителности.
10
1
 
10
 
! Отговори
един преди 11 години
Нека поне ЕДИН от всички по-долу даде достоверни факти и доказателства за това, че Емирата Дубай добива и продава петрол! На този който даде линк към такъв факт - дарявам каса бира от марка по негово желание. В Дубай НЯМА петрол. Богатството им идва от търговия и туризъм, а в последно време и от ПРОИЗВОДСТВО. Аз си харесах фаянс в столичен магазин и когато ми доставиха онямах като видях на опаковките "Произведено в ОАЕ-Дубай". Някой да иска да изпие една каса бира???
9
2
 
2
 
! Отговори
* преди 11 години
До 7:Ще педерастват.
8
1
 
8
 
! Отговори
Боко преди 11 години
Какво ми се хвалят с това хотелче разни дубайски шейкове! Ние в България строим магистрали, зали, театри, ескадрили, дъги и прочие....Какво се хвалят тея с чаршафите, не мога да разбера?!
7
4
 
0
 
! Отговори
Поглед в бъдещето преди 11 години
А какво правят като им свърши петрола след няколко десетилетия?
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това са преходни неща. В момента, в който фалират, спират климатиците, спират помпите и всичко става на салата.
5
16
 
7
 
! Отговори
kir преди 11 години
Тея и Слънце 2 да построят пак ще си останат една пустиня и нищо повече. Прекарваш 1 ден в Дубай и на втория искаш да си си у вас вече, защото няма какво повече да видиш. Излезеш от Дубай и безкрайна пустиня...отврат.Сграда тук сграда там и това е. Като им свърши петрола, никой няма да иска да стъпва в гнусният им прокълнат залив.
4
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както обичам да казвам.. плащаме си цената на освобождението от Османците... Типично в България е управление като в Русия.. богатите стават още по богати а за бедните ви е ясно.. Русия е същата помия.. докато им се смееха едно време на арабите.. сега всички отиват при тях...
3
8
 
28
 
! Отговори
България преди 11 години
Това правят арабите с техните петродолари. Погледнете, обаче тези, които според някои щели пак да ни избавят - руснаците. При положение, че Русия е най-богатата страна в света на всички видове природни ресурси - народа им мизерства. Комунизма не прощава, това и ние го знаем...
2
4
 
57
 
! Отговори
Boiko stroitel4eto преди 11 години
А ние една магистрала неможем да построим толкова години!!!Некадърници сме големи и знаем много!!!!
1
3
 
49
 
! Отговори
Discovery преди 11 години
Признавам ги тея от Емирствата!!! Преди да им свърши петрола ще накарат най-богатите на Земята да си харчат и инвестират парите там... и вече петрол няма да им е нужен друг ще налива пари :)