Най-страховитите мостове из света

Екшън над водата – световрътеж, паника и истински ужас...
25 юни 2012 07:19,
7
Най-страховитите мостове из света
Снимка: weirdlyodd.com; Въжен мост „Карик-а-риди“, Северна Ирландия

Световрътеж, паника и истински ужас... Всичко това може да ви споходи, ако ви се наложи да преминете по някой от тези ужасяващи мостове.

Те не са от онези, които поемат огромен трафик от автомобили "на плещите си", а са малки мостчета над реки и пропасти, които са предназначени за преминаване пеша. Те са от т.нар. вид "въжени, висящи мостове" и можете да ги откриете почти във всички държави по света.

Опасни са по най-различни причини – едни от тях са прекалено стари, други – прекалено тесни, повечето са твърде високи и зле обезопасени. Някои направо се разпадат, а в същото време се използват от местните жители за стандартен маршрут от едно към друго селище.

Добре че на нас не ни се налага ежедневно да се олюляваме над огромни височини и бушуващи води, защото подобен екшън не е за всеки.

В галерията на Tialoto.bg може да видите най-страховитите висящи мостове в света

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tialoto.bg- сайт за мостове, коли, езера , манастири и тн.
3
0
 
41
 
! Отговори
... преди 11 години
Мостът Роял Джордж в Колорадо, САЩ - В "Тялото" - "Мостът е висок 321 метра над земята и може да издържи товар от 1500 тона." а в оригинала "This bridge was built for $350,000 weighing roughly 1500 tons and the cost today can easily exceed $15 million.". Абе ***, неграмотни маймуни, не стига, че на български не можете да пишете, ами и английски не знаете. Google Translate да бяхте ползвали, ще ви го преведе правилно (току що тествах). И ми се наричате журналисти...
2
0
 
23
 
! Отговори
ПРОГРЕСОР преди 11 години
Недей дава линкова, ще те трият до дупка, изедниците.
1
2
 
37
 
! Отговори
:) преди 11 години
Моля, някой да даде линк към оригиналната статия да не отварям други сайтове на инвестор