Бохемски стил, но по гръцки маниер

Хотел San Giorgio – рай в бяло на остров Миконос
18 юли 2012 20:02,
4
Бохемски стил, но по гръцки маниер
Снимка: hqroom.ru

Хотел San Giorgio на гръцкия остров Миконос е истинско вдъхновение за любителите на бохемския шик. Хотелът е проектиран от берлинското архитектурно бюро Lambs&Lions.

Тяхната идея, споделена с тази на собствениците, била да създадат едно място, което да отговори на вкусовете на заклетите пътешественици, които винаги са в търсене на нещо по-уникално и по-необикновено като усещане.

Този спиращ дъха хотел предлага специална атмосфера, която ще накара почти всеки да се почувства все едно се намира на лятна вила с добри приятели.

Мястото е олицетворение на финия разкош, на истинския домашен комфорт и на близката връзка с природата.

Дизайнът на хотела е инспириран от бохемския стил, характерен за 60-те години, като се забелязват някои препратки в детайлите, които са заети от ромските традициите.

На разположение на гостите са 34 стаи, в чиито интериор на почит са удоволствието и отдихът с главни букви. Този гръцки рай в бяло, на фона на лазурното Егейско море, ще ви припомни да мечтаете дори в забързаното, градско ежедневие да сте забравяли за това.

Вижте снимките на прекрасния хотел на Миконос в нашата галерия!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: миконосХОТЕЛ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Sapa преди 11 години
Samo da ne zaspish v PIERUS BAR .......;-))
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
V MIKONO I NA PLAJA DA SPI6 ...PAK E HUBAVO !
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката е прекрасна. Толкова е красива, че ме накара да съжалявам за времеето когато това за хубава българка беше постижимо. Имаше и горди патриотки като мене.