Отдих сред филипинските гори

Hidden Valley Springs е вашето място
Обновена: 21 авг 2012 07:19 | 21 авг 2012 07:18,
5
Отдих сред филипинските гори
Снимка: Trek Earth

Били ли сте на място, където чувствате, че сякаш сте попаднали в приказната природа на някоя фантастична книга? Този път не става въпрос за морскосиньото море, а за райско кътче сред зеленина и неземна тишина. Името му е Hidden Valley Springs, което само по себе си издава, че е доста закътано.

То е малък курорт в Аламинос (провинция на 63 километра южно от Манила) и представлява 43 хектара тропически гори и кристално чисти води. Това местенце няма да впечатли с лукс, а с красиви гори и вековни дървета.

„Поддържаме всичко тук в естествен вид. Има стотици дървета, сред които се намират и столетници", казва мениджърът на Hidden Valley Springs Сам Рохас.

Освен буйната растителност място привлича туристи и почиващи и със скритите водопади в района, които му придават неподправена романтична атмосфера. Само на 40 минути пеша се намира водопад, който е задължително да се посети от гостите на курортното местенце.

Hidden Valley Springs разполага с шест басейна, всички пълни с вода директно от планината – някои са с топла вода, а други - със студена. Не си мислете, че сте на забравено от Бога място. След като се накиснете хубаво в басейните, можете да разнообразите престоя си, като поиграете голф на специалното мини игрище, баскетбол или билярд.

Мястото във Филипините вече набира популярност сред корейците и руснаците, които целогодишно го посещават, възползвайки се от пакетните почивки на тур агенциите.

Готови ли сте да се потопите в дълбоките гори на Филипините? Разгледайте галерията на Tialoto.bg и преценете сами!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: гораФилипиникурорт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
2 преди 11 години
В филипините си е доста опасно, не можеш да се разхождаш така насам натам като у Европата.. Изпъкваш като *** върху сватбена торта.Има много банди, за които отвличанията са начин на препитание. Ако не си платиш добре - отиваш или за органи или директно в гроба...
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не е по-хубаво от крушунските водопади...
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Па писания на осмокласничкаестествен вид на басейни с топла и студена водаъ ъъъъъъ и стъпала и табели и бетон
1
1
 
14
 
! Отговори
Да преди 11 години
Наистина са райски тези кътчета:)Не се хабете обаче с агресивните рекламки на 4-та снимка! Никой не ги поглежда, просто щрака "close" и продължава нататък!........Само дразните хората!