Кемпински превзе и Сейшелите

Веригата хотели представя своето бижу на о-в Махе
Обновена: 21 фев 2013 15:25 | 21 фев 2013 09:16,
4
Кемпински превзе и Сейшелите
Снимка: adelto.co.uk

Сейшелите са примамлива дестинация само заради водите си и природата на островите. Хубавото време и прекрасните хотели, които предлагат уединение, лукс, екзотика и малко традиции и история, сякаш са бонус към всичко останало на това място.

Веригата хотели „Кемпински" успява да „пусне корени" на почти всички континенти и е една от най-прогресиращите компании в този отрасъл. Тя е създадена през 1897 г. и е една от най-старите групи за луксозни хотели в Европа.

Островите са по-редкият избор за строеж, може би защото никой турист, озовал се сред китната флора и фауна на брега на морето не би искал някаква сграда от 20 етажа да разваля „девствения пейзаж".

Все пак остров Махе е едно от малкото изключения, където можете да се окажете на почивка с логото на „Кемпински" над главите си.

Веригата успя да изгради страхотен курортен комплекс, който да не изглежда като бетонен гигант, а по-скоро като крайбрежни вили, свързани една с друга. Искате бягство от действителността? Можете да го имате на Махе, докато се сдобивате с тен и се глезите с различни СПА-процедури.

Невероятният петзвезден курорт се намира в частта Baie Lazare на о-в Махе. Сгушен под драматични хълмове, с изглед към лазурните води на залива, той предлага на гостите си 150 перфектно обзаведени стари и апартаменти само на няколко крачки от плажа.

Буйната лагуна наоколо обгръща мястото със стотици квадратни метри зеленина.

Разгледайте поредното уникално място, което „Кемпински" превръща в земен рай, в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хотела е собственост на катарски шейх който има имение в границите на хотела и в често през уикендите се организират оргии с *** от европа.
2
0
 
0
 
! Отговори
miki r преди 11 години
stai stari ili novi idi i go razberi
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой е тоя Къмпингски ?