Забравете за дрехите на тези лековити места

Някъде голотата е закон
26 фев 2013 17:22,
1
Забравете за дрехите на тези лековити места
Курокава, Япония; Снимка: David McKelvey

Според Библията древните ни предци Адам и Ева започват да се срамуват от голотата си в Райската градина, след като Ева откъсва забранения плод от дървото на познанието. След този миг човечеството завинаги е прокълнато с това да изпитва свян към голото си тяло.

Не е нещо ново да се отбележи и че човешката голота се превърна във фетиш в света на съвременното консуматорско общество. Но има начин човек да се съблече в компанията на други хора, без това да изглежда неприлично или да има сексуален подтекст.

Хипитата от преди половин век са го правили, древните римляните от преди около две хилядолетия също са имали специално отношение към хората без дрехи.

Независимо дали става дума за изкуство, здраве, спокойствие или духовното пробуждане, човек може да бъде гол и да не мисли за секс, а за свобода на изразяване. Замислете се, че никой не ходи на термални бани, за да оглежда телата на другите хора около себе си.

В галерията на Tialoto.bg можете да видите и места по света, на които да съблечете дрехите си ще е нещо съвсем естествено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: туризъмголоталечение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе я върви гол посред зима да ти видя философските размисли как ще се изпарят.