В сърцето на Танзания времето спира

И природата е по-близо до вас отвсякога
13 мар 2013 13:58,
2
В сърцето на Танзания времето спира
Снимка: adelto.co.uk

Къщата "Singita Serengeti" е луксозен кът в Северна Танзания, който позволява на вас и вашите приятели да избягате от действителността. Имотът е разположен сред склоновете Сасаква и предлага спиращи дъха гледки.

Мястото е направено с идеята да отговори на изискванията на туристи за неприкосновеност на личния живот и гъвкавост. Къщата е достатъчна да приюти осем гости в своите два „апартамента". Това, което я прави по-екзотична, е големият басейн, който се намира в двора и сякаш свързва двете отделни части на дома. Имотът разполага и с частен тенис корт и стрелбище за стрелба с лък.

Ако сте любители на колоезденето, то може да се заредите с много адреналин по неравните склонове в района и да тествате уменията си на двете гуми.

Романът „Дивото зове" е абсолютно подходящо определение за интериора и екстериора на мястото, защото все пак то в в Африка. Отворените пространства създават чувството за простор, а белите волани, които се спускат по стените, мебелите и леглата, превръщат къщата в приказно място.

Когато излезете на верандата, погледът ви може да обхване дивата природа и да почувствате свободата в пълните ѝ форми. Всичко изглежда напълно натурално, дори мебелите и стените са от дърво, ратан и естествени влакна.

Идеята е на дизайнерското студио Cécile & Boyd's, което цели да създаде максимално усещане за простота и комфорт, сякаш на това място всичко се случва във безвремие, много лесно и напълно естествено.

Вашето бягство от действителността ви очаква в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: вилапочивкаТанзания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ei taka se jivee v Afrika, a ne kato tuka. Oste utre zaminavam za Ethiopia
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На въпрос :"Защо се кланяте на дървени идоли",гоцеделчевски поп отговорил :"Ааа,виж сега, това там е свети Георги,аз,когато нямах деца ,той/картината/ ходатайстваше !"