Саби Саби – луксозно африканско бижу

Впечатляващо място, където се чувствате по-близо до природата
8 апр 2013 07:46,
1
Саби Саби – луксозно африканско бижу
Снимка: adelto.co.uk

Саби Саби (Sabi Sabi) е всепризнат резерват с впечатляващо местоположение. Той се намира в Националния парк Крюгер, Южна Африка. Новият интериор в резервата е гарниран с типичните за черния континент природни богатства – злато, мед, сребро, платина и бронз. Те придават неповторимо усещане за лукс и уникалност.

Частният резерват на игрите, както е известен още Саби Саби, предлага обслужване и удобства на световно ниво, съчетани с магията и красотата на дивата природа. Мястото предлага персонално обслужване, страхотни СПА процедури и вкусна кухня. Философията на Саби Саби е „вчера, днес и утре“ и произтича от над 100-годишен опит в сафаритата.

Резерватът предлага четири уникални вили, като всяка има собствена индивидуалност. Това са: Selati Camp, Bush Lodge, Little Bush Camp и Earth Lodge. На вашето внимание е последната от тях. При откриването си преди почти десетилетие тя спечели международно признание като революционен архитектурен шедьовър.


Earth Lodge е характерна със своите радикални линии и драматичен минимализъм. Десет години по-късно сътрудничеството между известния дизайнер Стивън Рич и собственика на Саби Саби Джаки Луун преобразяват напълно вилата, превръщайки я в истински шедьовър.

Всеки един от 12-те разкошни апартамента в резервата впечатлява с топлота и типичен африкански стил. Характерни допълнения към интериора са традиционни, ръчно изработени мебели и оригинални фигури. Подовете са украсени с кожи и деликатно блестящи нотки на злато, мед и сребро, а полилеите са ръчна изработка с позлатен мед, бронз и сребро.

На връщане от сафарито може да се охладите в уникалния дневен бар на Саби Саби където питиетата се сервират на каменни маси, намиращи се в плитък басейн. Също така в непосредствена близост може да се насладите на истинска атракция, а именно да гледате хипопотами.

Влезте в галерията на Tialoto.bgи разгледайте уникалния Earth Lodge.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: африкаинтериорсафари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари