Оберой Удавилас - хотел като истински дворец

Нещо повече от петзвездно удоволствие
Обновена: 25 апр 2013 15:23 | 25 апр 2013 11:36,
3
Оберой Удавилас - хотел като истински дворец
Снимка: oberoihotels.com

Индия е известна като страната с население над един милиард души, като страната, деляща хората на касти и като страната, където духовното е поставено на едно по-горно ниво. Повечето индийци живеят бедно, въпреки това обаче едни от най-богатите хора в света са именно индийците. За тях луксът е начин на живот. Туристите, посещаващи земите с древна култура, също могат да намерят приказни места на удоволствието.

Едно такова място е хотелът Оберой Удавилас, който наподобява истински замък. Макар рейтингът на хотелите да се измерва до пет звезди, много хора са категорични, че индийският шедьовър заслужава поне осем.

Оберой Удавилас е разположен в красивия град Удайпур, Раджастан. През 2009 година след проведена анкета Travel + Leisure класира именно Удайпур за най-добрия град в света.

Индийският град е известен с множеството си дворци и езера. Неслучайно хотелът Оберой Удавилас е отражение на цялостния дух и слава на това красиво място. Самият той прилича на истински дворец. Всеки сантиметър от хотела показва богатата индийска традиция – просторни дворове, фонтани, басейни и пищни градини.

Не само архитектурата на двореца хотел е впечатляваща. Неговият вътрешен дизайн също е приказен. Характерни за интериора са ръчно рисуваните куполи и сложно издълбаните врати. Посетителите на Оберой Удавилас трябва да се придвижат до него, плавайки с лодка през езерото Пичола. Всеки гост е посрещнат с церемониално „добре дошли“ на входа.

Хотелът разполага със стаи, отговарящи на всички нужди. Някои от тях дори имат достъп до частни басейни. Кухнята предлага всякакви видове храна, но истинските специалитети са именно от индийската кухня и района на Раджастан. Всяко ястие е приготвено от едни от най-добрите готвачи в страната. Оберой Удавилас очарова и със собствен СПА-център с изглед към езерото.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте приказната красота на хотела-дворец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: дворецХОТЕЛИндия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Юлиян преди 11 години
Абе, не е зле, ама вечер-мнооооооооо комари бе!
1
2
 
5
 
! Отговори
Индус преди 11 години
Двореца е брат-близнак на Оберой Умиралас.