Да работиш в небето

Най-високите небостъргачи във Франкфурт
Обновена: 3 юни 2013 11:36 | 3 юни 2013 11:36,
3
Да работиш в небето
Tower 185 (PwC), Снимка: Снимка: galerie.chip.de

През месец май Франкфурт успя да събере повече туристи, отколкото през всеки друг месец. Това се дължи на един фестивал, в който няма танци и музика, а много архитектура.

Ако не знаете, този германски град един от градовете с най-много небостъргачи на територията си. И това бе само една от причините тази година да се превърне в домакин на фестивала на небостъргачите и да отвори някои от своите специални сгради за всички посетители.

В периода 25-26 май 18 безкрайно високи здания позволиха на всеки любопитко да надникне във вътрешността им и да се покатери до последния етаж. А тези, които се бяха сдобили със специални билети, получиха допълнителна информация по време на своята обиколка по върховете.

Освен самите красиви сгради по време на фестивала имаше и шоу с парашутисти и полицаи, които се спускаха по фасадата на небостъргачите.

Повечето от сградите са административни и можем само да завиждаме на служителите, които работят на последния етаж и буквално офисът им се намира в небето. Без съмнение гледката е удивителна и е за хора със силни сърца.

Вижте и кои са небостъргачите, с които Франкфурт се гордее, в галерията на Tialoto.bg

Ако имате възможност, не пропускайте да ги посетите! По-голямата част са наети от банки или скъпи хотели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
стамат преди 10 години
Хубаво е във Франкфурт,сигурно и гледката от последните етажи е страхотна.Аз лично не съм се качвал повече от 18-ти етаж,причината е че това е най високият обект където съм работил. Германия е една прекрасна страна за хората които са родени тук,всичко е до болка ясно и уредено.Ще се радвам ако някой който има достатъчно време покаже другото лице на франкфурт визирам района около централната им жп гара:мога да го опиша само с три думи-ТОАЛЕТНАТА НА ЕВРОПА./ККато се въздържам от нецензурни думи
2
0
 
0
 
! Отговори
Христина преди 10 години
Фотосите са си направо эа Investor.bg. галерия:-)))
1
0
 
3
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Бяхме там, работихме - сн.12.