Неизвестната страна на Рим

Избягвайте туристическите клишета
Обновена: 19 юли 2013 08:12 | 19 юли 2013 08:12,
Неизвестната страна на Рим
Снимка: кадър от филма "Гладиатор"

Рим е невероятен град. Той носи духа на старото и новото, на романтизма, на историята, на величието. Всяка година милиони туристи от различни точки на света решават да посетят италианската столица. Градът може да предложи много забележителности. Някои от най-известните са Фонтана ди Треви, Пантеона, Триумфалната арка на император Константин I, Колизеумът и много други. Рим определено има с какво да впечатли хора, дошли да го разгледат и да му се полюбуват.

Ако обаче не си падате по класическите сгради, изкуството и архитектурата, не трябва да отписвате италианския град-съкровище от списъка със своите желани дестинации. Истината е, че Рим има и друго лице и той може да ви покаже своята нестандартна туристическа страна.

Градът е пълен с необичайни гледки и неща, които може да правите. Просто трябва да знаете за какво да се оглеждате и къде да го търсите. Бъдете необичайният турист и вижте Рим такъв, какъвто много малко хора го познават, защото той може да отговори на вашата любопитна душа.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте кои са местата извън обичайните туристически забележителности на Рим, които в никакъв случай не трябва да пропускате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание