На шопинг във Франкфурт

Къде ще напълните най-ефективно торбите по време на почивката си в немския град
22 юли 2013 08:53,
9
На шопинг във Франкфурт
MyZeil,Снимка: flickriver.com

Шопингът е неразделна част от всяка туристическа ваканция. Дали ще си вземете сувенир, ще опитате някое местно ястие или пък ще се наложи спешно да се обзаведете със сандали или палто, защото времето ви е изненадало... куфарът на връщане винаги е по-тежък и пълен.

По-романтичните натури (и по-заможните) често си купуват и скъпи бижута. Никой не би отказал да му направят подарък, така че очакванията на скъпите ви у дома хора са големи. И ако сте решили да посетите Франкфурт, наред с местните забележителности трябва да сте наясно на кои места ще намерите това, което търсите.

Франкфурт е оживен метрополис и неговите възможности за пазаруване са големи. Всички важни международни марки имат свои магазини и представителства в града, така че посетителите могат да се възползват от шанса да си напълнят торбите.

Тук ще намерите луксозни артикули, ръчно изработени предмети и произведения на изкуството, предлагани от голям брой галерии, бутикови дрехи и аксесоари, автентични сувенири и какво ли още не. Дори магазините, които посещаваме и в родните молове, има с какво да ни изненадат в немския град, така че не се подлъгвайте само от името.

В случай, че попаднете на намаление, ще се почувствате, сякаш държите златна рибка в ръцете си. Аутлетите и намаленията във Франкфурт ще превърнат почивката ви в един рай.

Кои места обезателно трябва да посетите във Франкфурт, вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Франкфуртместашопинг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 10 години
Трябва да си напълно откачен, за да пазаруваш в Германия. ВСИЧКО е от два до пет пъти по- скъпо от България.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-много "българки" има на Kaiserstrasse :D
7
1
 
5
 
! Отговори
motor преди 10 години
Добре сте дали снимка на MyZeil, ама добре знам и цените вътре - само в закусвалнята долу е на сметка. Иначе по-добре пазаруваме на битака до реката.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
има комунистически слуги, който вземат или крадат по доста евро, то е за тях
5
0
 
25
 
! Отговори
* преди 10 години
Франкфурт е един страхотен, многонационален град, изпълнен с пъстрата атмосфера на множество култури. За съжалнение, българската нотка във Франкфурт се оформя от множеството български *** и ***, предимно около централнта гара в града и мнжеството сгради с червени фенери около нея.Франкуртчани са малко недоверчиви, студено, с много премерено поведение към чужденците. Ако чуете силен говор или скандал, това със сигурност са български цицани или италианци. И в двата случая - сраам!
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На шопинг във Франкфурт?! С тия нашите заплати от по 300 евро?! :0
3
3
 
8
 
! Отговори
John Dough преди 10 години
Дайте нещо за Барселона... Притрябвало ми е да ходя във Франкфурт в разгаря на лятото...
2
1
 
12
 
! Отговори
pantudi преди 10 години
За съжаление тънките самолетни билети от по 20 Евракис свършиха инак човек можеше наистина да си прави шопинг турове из европа-та ... ем пътуваш хем пари пестиш. Разликата в цената (парцалки от мола) стига до 90% :)
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
q ako imam pari da oidem u frankfurt nema i da se vrunem