Почивка за интернет маниаци

В коя страна може да почивате и да ровите из нета в блаженство и спокойствие
27 ное 2013 07:49,
0
Почивка за интернет маниаци
Най-много хотели, предлагащи интернет, има в Америка. Снимка: Снимка: sparkology.com

Почивката не е същата, ако нямате на разположение интернет. Макар често да си казваме, че искаме да се махнем от всички мобилни устройства, да зарежем компютъра и да се радваме на компанията на любимия, на ваната и спокойната вечер сред планината/морето, винаги се получава така, че имаме нужда дори за минутка да влезем онлайн и да проверим нещо.

Безспорно информацията в мрежата е удобство, което поставя още едно условие при избора на хотел за нашата почивка. Наличието на интернет в хотелите вече не е някакъв лукс, но все още има места, които не го предлагат. Проучване на търсачката за хотели trivago.bg показва, че хората търсят места за своята ваканция, в която да имат постоянен достъп до WiFi.

Разглеждайки условията в около 700 000 хотела, сайтът направи класация за интернет маниаци, в която влизат 35 държави. По критерия за интернет достъп в хотелите България попада на 26 място (55,50 %). А кои са първите десет страни, които разполагат с най-висок процент хотели с платен или безплатен достъп до мрежата от леглото, ваната, терасата и дори басейна, вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ХОТЕЛпочивкаинтернет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари