Секс образование в парк Love Land

Тук можете да видите доста разголени скулптури и да се осведомите за човешката анатомия
28 ное 2013 23:04,
4
Секс образование в парк Love Land
Снимка: Flickr.com

Сексът вече не е тема табу и дори поражда възхищение по начина, по който се представя публично. Еротични картини, скулптури и фотосесии се опитват да акцентират на красотата на голите тела, които се сливат в един интимен акт, без да изглеждат като евтино порно.

А в Южна Корея има дори цял парк, посветен на секса и голите човешки тела. Името му е Love Land и той съществува от 2004 г. Основната идея на парка е както да забавлява, така и да образова. В него освен ексцентрични фигури в различни секс пози се прожектират и образователни филми.

След Корейската война мястото се превръща в желана дестинация на младоженците, заради мекия климат на остров Jeju. Много от двойките се женят по принуда и се нуждаят от спешно сексуално обучение. В момента в парка има около 140 скулптури, като първите от тях са направени през 2002 г.

Поради провокативното естество на изкуството посетителите на парка трябва да са над 19 години. Освен това скулптурите могат да се разглеждат само в рамките на един час. Всяка година различни корейски артисти вкарват нови свои творби в парка, така че интересът към него да не стихва.

Вижте част от сексуални богатства на остров Jeju в галерията нa Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
ДРЪТ МЕРАКЛИЯ преди 10 години
А МОГАТ ЛИ ДА СЕ ПОЛЗВАТ?
2
0
 
3
 
! Отговори
krasimirvm преди 10 години
Целият парк може да се разгледа в Хобито ,ком
1
1
 
3
 
! Отговори
hh преди 10 години
Йълдъз Али nyakoy poznavali momice sis takova ime u4ila kato zibolekarka viv Sofia :)