Дивата страна на Южна Африка

Място, на което ще забравите за съществуването на останалия свят
3 дек 2013 08:19,
5
Дивата страна на Южна Африка
Снимка: adelto.co.uk

Големите градове, наричани „градска джунгла“, са всичко друго, но не и дори подобие на истинска джунгла. В тях липсва зеленина, животни и свободата на пространството. По тази причина е хубаво отвреме навреме човек да обръща гръб на натоварения и забързан график и да се отдава на приятен престой по-близо до природата.

Африка е чудесно място за подобен вид почивка. Континентът е дом на стотици видове животни, които повечето хора могат да видят само в зоопарка. А тръпката от срещата „лице в лице“ е доста по-силна! Ако сте достатъчно отворени за приключенски тип пътуване, може да помислите за фотосафари и отсядане в хотел насред африканската савана.

Отдалеченият хотел Kwandwe Private Game Reserve се намира в Южна Африка и представлява място от световна класа, предлагащо отлични условия за настаняване, както и лукс, за който много хора мечтаят. Интересното на такъв вид пътуване е, че човек може да усети по-близка връзка с природата, но същевременно с това да се наслади на комфорта, простора и уюта, от който се нуждае.

Интериорът на луксозния хотел е интересна смесица между колониални мебели, мека мебел по поръчка, както и препратки към местната околна среда. За обзавеждането са използвани още кожи, дърво, камък, ракит и керамики. Интересните полилеи са изработени специално за хотела и внасят доза пищност в иначе по-опростения интериор.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте прекрасния африкански оазис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: африкапочивкасафари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
значи имам много близъкк,който е роден там,ангичанин. то е хубаво,но само за богати, за туризъм.апартейда там е сега със обратенн знак и ако не си черен ,няма работа.прогреса на тази държава се крепи само на белите!!! всекидневни убийства,грабежи,изнасилвания, не само на жени,но и на бебета- от черните естественно. лично синът му е обиран на улицата,като са му взели дрехите и са го оставили по бели *** да си ходи!!!!! всеки има оръжие и се защитаваа законно
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хехе Нинтендо и СЕга бяха най голямата ми мания през 90-теНига стол май байк! Нига стол, нига стол май байк :D :DИ още ходя с всички игри на сега и нинтендо на телефона си в джоба. Обиколил съм планетата с тяхПоздрави от Сидни Ав$тралия
1
4
 
7
 
! Отговори
Дяволът преди 10 години
Niggaz stole my bike ! Там действително е опасно. Но си има тактика за оцеляване : първо удряш, после питаш. Ама няма жена,деца,мъже...наред. Защото иначе може и да ти се белеят костите вовеки веков там !