Луксозна ски дестинация в сърцето на Алпите

Австрийски хотел предлага разнообразни удоволствия
Обновена: 5 яну 2014 17:22 | 5 яну 2014 17:22, Мария Дуковска
1
Луксозна ски дестинация в сърцето на Алпите
Снимка: adelto.co.uk

Представяме ви луксозния хотел в Австрийските Алпи - "Кристианиа". Той се намира в една от най-известните ски дестинации в Европа, в региона Арлберг и по-точно в красивия зимен курорт Лех. Точно тук се намира и този бутиков хотел, който разполага само с 29 стаи, но предлага много повече от перфектна ски ваканция. "Кристианиа" се намира само на пет минути от лифтовете и пистите, разполага с добре оборудван СПА център и с прекрасна гледка над Лех и Алпите.

Хотелът предлага голям набор от пакети за този зимен сезон, като освен да се посветите на любимия си зимен спорт, ще имате една добра възможност да се възползвате от различни културни и кулинарни дейности извън пистите.
 
Австрийският хотел е проектиран като голяма частна резиденция. Той е собственост на семейство Шнайдер от 1968 г. насам и членовете на фамилията го управляват и до днес.
 
Отвън хотелът изглежда като традиционна ски хижа, но вътре е с модерен шикозен интериор, в който има зрелищна колекция от картини на съвременното изкуство и луксозни мебели с различни художествени елементи.
 
Ресторантът на "Кристианиа" е доста популярен в региона със своята модерна интернационална кухня и престижна винарска изба. Други предимства на хотела са неговата слънчева тераса, топлото джакузи, бавачката и дори икономът, който ще се погрижи за кучето ви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: скиалпитуризъмХОТЕЛ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Bansko преди 10 години
Tova reklama li e ili pokana za partiino sabitie ot roda na byzlydja?